Op zoek naar architect houtskeletbouw?

   
 
architect houtskeletbouw
 
Houtskeletbouw BJ concept building group bvba.
Om onze bouwoppervlakte optimaal te benutten, had onze architect gekozen voor een complexe structuur. De uitvoering hiervan was voor BJ concept geen enkel probleem. Tevreden van het resultaat." Kies voor de beste. Geïnteresseerd in onze diensten na het zien van onze realisaties, aarzel niet en. 0477/47 01 55. Steenweg Deinze 150 bus 6, 9810 Nazareth O-Vl. BJ concept building group is uw aannemer indien u kiest voor kwalitatieve houtskeletbouw.
Woningrenovatie, dakwerken en houtskeletbouw door Renisol Bouwgroep.
We hebben met Renisol immers de ambitie om ons nog sterker te positioneren in de markt van de houtskeletbouw. Onze vele tevreden klanten kunnen beamen dat we sterk uitblinken op gebied van persoonlijke begeleiding. Uw project van verkoop t.e.m. oplevering; alles gebeurt bij Renisol in eigen beheer. Hetzij als particulier, hetzij als bouwheer, projectontwikkelaar, aannemer of architect, we sparen kosten nog moeite om u gedurende het ganse traject te begeleiden bij alle keuzes en mogelijkheden.
Moderne houtskeletbouw TV Limburg.
Ze bouwden een passief woning in houtskeletbouw. De isolatie gebeurde met papiercellulose. Het ontwerp is modern dankzij de uiteenlopende materialen die perfect matchen. Crematorium in Lommel. Dat is de naam van het nieuwe crematorium in Lommel. Een plek waar je in alle rust afscheid kan nemen. Niet alleen dankzij de omgeving maar ook dankzij de architectuur die de bezoeker tijd geeft. Tijd in de vorm van een wandeling. Wonen 23 juni 2018. Onlangs opende het nieuwe crematorium in Lommel. Niet zomaar een gebouw maar een volledige site in de natuur waar je ook als bezoeker in een andere wereld terecht komt. En Nicole neemt Cara mee voor een ritje met de cabrio. Met als bestemming een geklasseerde hoeve. Wonen 16 juni 2018. Hij wilde vooral een ecologische huis, zij wilde niet inboeten op een strakke architectuur. Samen met hun architect bouwden Luc en Leentje een passiefwoning met moderne look.
Projecten Houtskeletbouw.
BVBA Architect Vanduyfhuys Pieter GENTBRUGGE. B-111 Architectenvennootschap bvba GENT. Architectenbureau Nele Wenes bvba WEVELGEM. Architectenbureau Segers Sophie BVBA BORNEM. CoDa Architectenvennootschap BVBA KAPELLEN ANTWERPEN. Architectenbureau CREATEctuur Bazel. Stroobants x Put Architecten Lummen. VAN STEELANDT Cindy KRUIBEKE. Tel: 00322 212 26 99.
Bouwen of verbouwen zonder zorgen? Houtskeletbouw in 10 punten Ralus Houtskeletbouw Livios.
In tegenstelling tot wat velen denken, kan men met houtskeletbouw oneindig veel kanten op. We maken het houten geraamte op maat volgens de richtlijnen van de architect, en voor zowel de binnen als de buitenafwerking heeft u de keuze uit talloze mogelijkheden.
Bert Verbeeck Architect.
Ontwerpen, afgestemd op de noden en wensen van onze opdrachtgevers, niet gericht op tijdelijke modegrillen of op het ego van de architect. In ons streven naar gezondheid en harmonie met natuur en omgeving, verkiezen we bio-ecologische bouwprincipes; zo zijn we in de praktijk bijzonder vertrouwd met houtskeletbouw.
Houtskelet Liesbeth Liefsoons.
Houtskeletbouw is een dankbare bouwmethode om alle voorwaarden van goed isoleren te vervullen. De houtskelet structuren worden kierloos geïsoleerd met ingeblazen cellulose-isolatie. Deze isolatie heeft een hogere warmteopslagcapaciteit dan klassieke materialen. Het effect van alle energiemaatregelen is des te groter naarmate men goed isoleert. Dit heeft niet enkel te maken met de isolatiedikte en isolatiewaarde van de gebruikte materialen maar ook met lucht en winddicht bouwen en het vermijden van koudebruggen. Hier wordt dan ook veel aandacht aan besteed tijdens het ontwerp, de nauwkeurige uitvoeringsdetails en de uitgebreide werfopvolging. Ook het belang van betrouwbare bouwpartners is hierin essentieel. Ook zij moeten bij de uitvoering van hun werken rekening houden met de isolatie en de luchtdichte gebouwschil. Doorvoeren en doorboringen die ze maken voor de technieken, zonwering, elektriciteit, verluchting moeten door deze bouwpartners opnieuw luchtdicht worden afgewerkt. Alleen op die manier blijft het goede eindresultaat gegarandeerd. Dit eindresultaat wordt steeds gestaafd door middel van een luchtdichtingstest. Het resultaat zijn kwalitatief hoogstaande ecologische woningen met een zeer laag energieverbruik en een zeer hoog wooncomfort. I Architect I Liesbeth Liefsoons I Lummenseweg 110 I 3580 Beringen I M 32 0486 67 43 82 I BTW BE 0637 642 267 I.
Architectenbureau Yves Catry Ieper.
Architecten Claes Vanoppen passiefwoningen, nulenergie, architect Kermt, architect Hasselt, Claes Cindy, Bjorn Vanoppen.
Moderne zeer energiezuinige woning in houtskelet behaald E-peil 10." Eigen nulenergiewoning met kantoor deelname Mijn Huis Mijn Architect houtskelet. Strak ruimtelijk interieur van een smalle stadswoning te Diest." Verbouwing van een klassieke woonst tot moderne eengezinswoning. Nieuwbouw van eigentijdse eengezinswoning in houtskeletbouw.

Contacteer ons