Resultaten voor architect houtskeletbouw

   
 
architect houtskeletbouw
 
Over ons Praktibouw.
In 1987 werd Prakti-Bouw BVBA opgericht als bouwbedrijf met een passie voor houtskeletbouw. Zo maken wij er al meer dan 25 jaar werk van om samen met u en de architect uw dromen in realiteit om te zetten. U hoeft niet te kiezen uit standaardfomules.
Hoe gaat een architect te werk bij houtskeletbouw?
Dewaele Woningbouw realiseert jaarlijks honderden bouwplannen met respect voor het werk van de architect. Sta jij op het punt een woning in houtskelet te bouwen? Een aantal architecten met ervaring in houtskeletbouw vertellen per stap wat ze voor jou doen.
verbouwing uitbreiding Ronse houtskeletbouw Architect Wim Desloovere.
LEF-architect Bureau voor hedendaagse architectuur.
architect Bart Lefevere. liersesteenweg 32, B-2570 duffel. T: 0496/28.84.72 E: info@lef-architect.be. Uw vraag of opmerking. Wilt u een modern ontwerp voor uw nieuwbouw, verbouwing of interieur? Welkom bij LEF-architect, uw bureau voor hedendaagse architectuur. Wij zijn gespecialiseerd in totaaloplossingen voor particuliere en praktijkwoningen.
architect antwerpen verbouwing rijwoning achterbouw architect houtskeletbouw.
Houtskeletbouw Strobalenbouw strawbale buildings Baksteenbouw Kartonbuizenstructuren card board tube constructions Groendaken Zonne en regenwater toepassingen Hout en pelletkachels. Projecten / Houtskeletbouw. Houtskeletbouw Horemans Houtskeletbouw. Architect: Drieskens Dubois. Er wordt flexibel meegedacht bij de vele keuzes die men in een bouwproces moet maken.
Woningrenovatie, dakwerken en houtskeletbouw door Renisol Bouwgroep.
We hebben met Renisol immers de ambitie om ons nog sterker te positioneren in de markt van de houtskeletbouw. Onze vele tevreden klanten kunnen beamen dat we sterk uitblinken op gebied van persoonlijke begeleiding. Uw project van verkoop t.e.m. oplevering; alles gebeurt bij Renisol in eigen beheer. Hetzij als particulier, hetzij als bouwheer, projectontwikkelaar, aannemer of architect, we sparen kosten nog moeite om u gedurende het ganse traject te begeleiden bij alle keuzes en mogelijkheden.
Over ons WFR woodconstructions.
In een vorige leven was hij 40 jaar lang samen met zijn broers aan de slag in hun familiebedrijf Dewaele, marktleider en trendsetter in houtskeletbouw. Bertrand stond er in voor alle technische aspecten en werktekeningen en wist hierbij een onvoorstelbare kennis over en ervaring met houtconstructies op te bouwen. WFR bvba vormt een sterke schakel tussen de architect en het team op de werf.
Architect houtskeletbouw! Zelf HSB plaatsen? Ecobouwers.be.
Zal je een mailtje sturen met onze site dan kan je het een en ander bekijken. Re: Architect houtskeletbouw! Zelf HSB plaatsen. Mag ik ook een kijkje nemen op uw site? Ik zit in een gelijkaardige situatie als Frank. Re: Architect houtskeletbouw!
HEEELLLPPP! opzoek naar architect HOUTSKELETBOUW.
opzoek naar architect HOUTSKELETBOUW. Wij zouden graag dit jaar nog starten aan onze bouw. Maar hebben al wat tegenslag gehad met de samenwerking met onze architect. Gevolg, we zijn opzoek naar een nieuwe architect die ervaring heeft met houtskeletbouw. Wie kan ons helpen?

Contacteer ons