Zoeken naar architect houtskeletbouw

   
 
architect houtskeletbouw
 
Houtskelet Liesbeth Liefsoons.
Houtskeletbouw is een dankbare bouwmethode om alle voorwaarden van goed isoleren te vervullen. De houtskelet structuren worden kierloos geïsoleerd met ingeblazen cellulose-isolatie. Deze isolatie heeft een hogere warmteopslagcapaciteit dan klassieke materialen. Het effect van alle energiemaatregelen is des te groter naarmate men goed isoleert. Dit heeft niet enkel te maken met de isolatiedikte en isolatiewaarde van de gebruikte materialen maar ook met lucht en winddicht bouwen en het vermijden van koudebruggen. Hier wordt dan ook veel aandacht aan besteed tijdens het ontwerp, de nauwkeurige uitvoeringsdetails en de uitgebreide werfopvolging. Ook het belang van betrouwbare bouwpartners is hierin essentieel. Ook zij moeten bij de uitvoering van hun werken rekening houden met de isolatie en de luchtdichte gebouwschil. Doorvoeren en doorboringen die ze maken voor de technieken, zonwering, elektriciteit, verluchting moeten door deze bouwpartners opnieuw luchtdicht worden afgewerkt. Alleen op die manier blijft het goede eindresultaat gegarandeerd. Dit eindresultaat wordt steeds gestaafd door middel van een luchtdichtingstest. Het resultaat zijn kwalitatief hoogstaande ecologische woningen met een zeer laag energieverbruik en een zeer hoog wooncomfort. I Architect I Liesbeth Liefsoons I Lummenseweg 110 I 3580 Beringen I M 32 0486 67 43 82 I BTW BE 0637 642 267 I.
Boa Renovations Totaalrenovaties, aanbouw houtskeletbouw.
Uitbreidingen in houtskeletbouw. Voor uitbreidingen aan woningen kiezen we voor de duurzame oplossing van houtskeletbouw. Deze beproefde techniek kent een groot aantal toepassingsmogelijkheden. U hebt alle vrijheid in uw keuze: modern, traditioneel, robuust. Elke gewenste uitstraling is mogelijk u bent de architect.
Houtskeletbouw BJ concept building group bvba.
Om onze bouwoppervlakte optimaal te benutten, had onze architect gekozen voor een complexe structuur. De uitvoering hiervan was voor BJ concept geen enkel probleem. Tevreden van het resultaat." Kies voor de beste. Geïnteresseerd in onze diensten na het zien van onze realisaties, aarzel niet en. 0477/47 01 55. Steenweg Deinze 150 bus 6, 9810 Nazareth O-Vl. BJ concept building group is uw aannemer indien u kiest voor kwalitatieve houtskeletbouw.
Architect houtskeletbouw! Zelf HSB plaatsen? Ecobouwers.be.
Zal je een mailtje sturen met onze site dan kan je het een en ander bekijken. Re: Architect houtskeletbouw! Zelf HSB plaatsen. Mag ik ook een kijkje nemen op uw site? Ik zit in een gelijkaardige situatie als Frank. Re: Architect houtskeletbouw!
Woningrenovatie, dakwerken en houtskeletbouw door Renisol Bouwgroep.
We hebben met Renisol immers de ambitie om ons nog sterker te positioneren in de markt van de houtskeletbouw. Onze vele tevreden klanten kunnen beamen dat we sterk uitblinken op gebied van persoonlijke begeleiding. Uw project van verkoop t.e.m. oplevering; alles gebeurt bij Renisol in eigen beheer. Hetzij als particulier, hetzij als bouwheer, projectontwikkelaar, aannemer of architect, we sparen kosten nog moeite om u gedurende het ganse traject te begeleiden bij alle keuzes en mogelijkheden.
Projecten Houtskeletbouw.
BVBA Architect Vanduyfhuys Pieter GENTBRUGGE. KD ARCHITECTUUR BVBA Relegem. OOST WEST ARCHITECTUUR GENK. Buro voor Architectuur Bouwtechniek WETTEREN. Architectenbureau De Lange bv ovv bvba SINT-NIKLAAS. Architectenbureau De Lange bv ovv bvba SINT-NIKLAAS. murmuur architecten cvba RONSE. Tel: 00322 212 26 99.
Over ons WFR woodconstructions.
In een vorige leven was hij 40 jaar lang samen met zijn broers aan de slag in hun familiebedrijf Dewaele, marktleider en trendsetter in houtskeletbouw. Bertrand stond er in voor alle technische aspecten en werktekeningen en wist hierbij een onvoorstelbare kennis over en ervaring met houtconstructies op te bouwen. WFR bvba vormt een sterke schakel tussen de architect en het team op de werf.
Over ons Praktibouw.
In 1987 werd Prakti-Bouw BVBA opgericht als bouwbedrijf met een passie voor houtskeletbouw. Zo maken wij er al meer dan 25 jaar werk van om samen met u en de architect uw dromen in realiteit om te zetten. U hoeft niet te kiezen uit standaardfomules.
projecten in de kijker architectuurburo wydouw bvba.
informatiefiche over de architect. Architectuurburo Wydouw bvba. Orde van Architecten provinciale raad Antwerpen. Reglement van beroepsplichten. projecten in de kijker. Villa G te Brasschaat. villa V te sint-job. verbouwing villa LC te minderhout. woning L te melsele. woning DS te ranst.

Contacteer ons