Op zoek naar architect houtskeletbouw?

   
 
architect houtskeletbouw
 
Checklist om een architect te kiezen Ecohuis.
Sleutel-op-de-deur bouwen maar nog geen architect? In de loop der jaren hebben we met verschillende architecten samengewerkt. Onze bouwadviseurs kunnen je dus een aantal interessante adressen overhandigen. INTERVIEW REFERENTIE VAN DEN BERGHE WELLENS 25/03/2019. Wat zijn de 3 belangrijkste redenen waarom mensen bouwen? Jobdagen 21/3 en 26/3 Ecohuis Houtskeletbouw 11/03/2019.
open ééngezinswoning in houtskeletbouw met praktijkruimte en inpandige garage 2Be Architecten.
Type open ééngezinswoning met praktijkruimte en inpandige garage. Structuur houtskeletbouw, afgewerkt met donkerbruin gedrenkte, geprofileerde, houten latten. Deze energiezuinige, strakke woning is volledig bekleed met donkerbruin gedrenkte houten latten. Er is gekozen voor een houten gevelbekleding omwille van het lichtere gewicht t.o.v.
Boa Renovations Totaalrenovaties, aanbouw houtskeletbouw.
Uitbreidingen in houtskeletbouw. Voor uitbreidingen aan woningen kiezen we voor de duurzame oplossing van houtskeletbouw. Deze beproefde techniek kent een groot aantal toepassingsmogelijkheden. U hebt alle vrijheid in uw keuze: modern, traditioneel, robuust. Elke gewenste uitstraling is mogelijk u bent de architect.
Houtskeletbouw BJ concept building group bvba.
Om onze bouwoppervlakte optimaal te benutten, had onze architect gekozen voor een complexe structuur. De uitvoering hiervan was voor BJ concept geen enkel probleem. Tevreden van het resultaat." Kies voor de beste. Geïnteresseerd in onze diensten na het zien van onze realisaties, aarzel niet en. 0477/47 01 55. Steenweg Deinze 150 bus 6, 9810 Nazareth O-Vl. BJ concept building group is uw aannemer indien u kiest voor kwalitatieve houtskeletbouw.
Architect houtskeletbouw! Zelf HSB plaatsen? Ecobouwers.be.
Zal je een mailtje sturen met onze site dan kan je het een en ander bekijken. Re: Architect houtskeletbouw! Zelf HSB plaatsen. Mag ik ook een kijkje nemen op uw site? Ik zit in een gelijkaardige situatie als Frank. Re: Architect houtskeletbouw!
Woningrenovatie, dakwerken en houtskeletbouw door Renisol Bouwgroep.
We hebben met Renisol immers de ambitie om ons nog sterker te positioneren in de markt van de houtskeletbouw. Onze vele tevreden klanten kunnen beamen dat we sterk uitblinken op gebied van persoonlijke begeleiding. Uw project van verkoop t.e.m. oplevering; alles gebeurt bij Renisol in eigen beheer. Hetzij als particulier, hetzij als bouwheer, projectontwikkelaar, aannemer of architect, we sparen kosten nog moeite om u gedurende het ganse traject te begeleiden bij alle keuzes en mogelijkheden.
Projecten Houtskeletbouw.
mvdw-architecten bvba Halen. Architectenbureau Segers Sophie BVBA BORNEM. murmuur architecten cvba RONSE. Architectenbureau Leysen BVBA NIEL. Architectenbureau De Lange bv ovv bvba SINT-NIKLAAS. Architect Hannes Provoost Beveren-Waas. Reflekt architecten Zedelgem. JEAN VANDERCAMMEN EVERGEM. Architectenbureau De Lange bv ovv bvba SINT-NIKLAAS.
Over ons WFR woodconstructions.
In een vorige leven was hij 40 jaar lang samen met zijn broers aan de slag in hun familiebedrijf Dewaele, marktleider en trendsetter in houtskeletbouw. Bertrand stond er in voor alle technische aspecten en werktekeningen en wist hierbij een onvoorstelbare kennis over en ervaring met houtconstructies op te bouwen. WFR bvba vormt een sterke schakel tussen de architect en het team op de werf.
Over ons Praktibouw.
In 1987 werd Prakti-Bouw BVBA opgericht als bouwbedrijf met een passie voor houtskeletbouw. Zo maken wij er al meer dan 25 jaar werk van om samen met u en de architect uw dromen in realiteit om te zetten. U hoeft niet te kiezen uit standaardfomules.

Contacteer ons