Resultaten voor architect houtskeletbouw

   
 
architect houtskeletbouw
 
Architectenbureau Jessi Decsi Limburg Moderne woningen.
Toggle navigation Home. ARCHITECT VAN A TOT Z. Architect Jessi Decsi. Als architectenbureau zijn we vooral actief in de particuliere en groepswoningbouw, handelszaken en andere kleinschalige bouwprojecten. Zowel hedendaagse en moderne nieuwbouw als verbouwingen maken deel uit van onze activiteiten.
Houtskelet Liesbeth Liefsoons.
Houtskeletbouw is een dankbare bouwmethode om alle voorwaarden van goed isoleren te vervullen. De houtskelet structuren worden kierloos geïsoleerd met ingeblazen cellulose-isolatie. Deze isolatie heeft een hogere warmteopslagcapaciteit dan klassieke materialen. Het effect van alle energiemaatregelen is des te groter naarmate men goed isoleert. Dit heeft niet enkel te maken met de isolatiedikte en isolatiewaarde van de gebruikte materialen maar ook met lucht en winddicht bouwen en het vermijden van koudebruggen. Hier wordt dan ook veel aandacht aan besteed tijdens het ontwerp, de nauwkeurige uitvoeringsdetails en de uitgebreide werfopvolging. Ook het belang van betrouwbare bouwpartners is hierin essentieel. Ook zij moeten bij de uitvoering van hun werken rekening houden met de isolatie en de luchtdichte gebouwschil. Doorvoeren en doorboringen die ze maken voor de technieken, zonwering, elektriciteit, verluchting moeten door deze bouwpartners opnieuw luchtdicht worden afgewerkt. Alleen op die manier blijft het goede eindresultaat gegarandeerd. Dit eindresultaat wordt steeds gestaafd door middel van een luchtdichtingstest. Het resultaat zijn kwalitatief hoogstaande ecologische woningen met een zeer laag energieverbruik en een zeer hoog wooncomfort. I Architect I Liesbeth Liefsoons I Lummenseweg 110 I 3580 Beringen I M 32 0486 67 43 82 I BTW BE 0637 642 267 I.
Woning Houtskeletbouw Hurore.
Waarom nu kiezen voor houtskeletbouw door Hurore? De grootste troef waarom U voor Hurore zou kiezen als houtskeletbouwer, is het feit dat alle werken zoals funderingen, vloerplaat, kruipruimte of kelder, rioleringen, gevelmetselwerken of houten gevelbekledingen, dakwerken en buitenschrijnwerk ook door onze eigen medewerkers uitgevoerd worden. Deze zijn hierin gespecialiseerd door de jarenlange ervaring uit het traditioneel bouwen. Ons houtskeletbouwen gaat van nieuwbouwwoningen, kleinere appartementen tot uitbreidingen en renovaties van woningen. Nieuwbouw Hasselt in uitvoering. BTW BE 0416.053.190. RPR Antwerpen afd. Wij zijn een volledig onafhankelijke aannemer waarmee we willen zeggen dat wij een bouwpartner zijn van vele particulieren, architecten en bouwpromotoren. De architecten en bouwpromotoren waarmee we reeds samenwerkten keren regelmatig terug voor nieuwe projecten. De meeste potentiële klanten komen bij ons terecht via volgende kanalen.: via vrienden of kennissen waarvoor we al bouwwerken hebben uitgevoerd en die van onze manier van werken uitermate tevreden zijn. Hiermee willen we aantonen dat de beste reclame nog steeds de mond aan mond reclame is. via hun architect waarmee we al eens hebben samengewerkt.
Contactgegevens bouwpartners VIBE.
Aannemer: houtskeletbouw, bio-ecologisch bouwen. Daservcio bvba xxx. advies aannemer isolatie hout geen gevelbekleding. Van Der Meersche Engineering Office. Advies: zonne-energie voor water en verwarming. adviesbureau aannemer houtskeletbouw. AD architect bvba. Architecten DemeestereGarmyn Partners bvba. M2-Creation architect bvba. archiGen Architecten bv/bvba.
Bert Verbeeck Architect.
Al ruim twee decennia is dat ons streven: Het creëren van aangename, uiterst bruikbare en gezonde woningen, zowel in nieuwbouw als renovatie. Ontwerpen, afgestemd op de noden en wensen van onze opdrachtgevers, niet gericht op tijdelijke modegrillen of op het ego van de architect. In ons streven naar gezondheid en harmonie met natuur en omgeving, verkiezen we bio-ecologische bouwprincipes; zo zijn we in de praktijk bijzonder vertrouwd met houtskeletbouw.
Architect Paul Jannis.
De energiebewuste aanpak weerspiegelt zich in al onze projecten: nieuwbouw of renovatie, traditioneel of houtskeletbouw, Steeds zoeken we naar het optimale evenwicht. En natuurlijk verliezen we niet het allerbelangrijkste uit het oog: de identiteit van uw huis moet passen bij uw persoonlijkheid! Onze troeven zijn verder de strikte werfcontroles, werfverslagen en de consequente budgetbewaking: maatwerk is daardoor niet duurder dan een saai standaardontwerp van dertien in een dozijn. Architectenbureau Paul Jannis. Astridlaan 42, 3900 Overpelt. Tel 011 64 56 06 Fax 011 66 40 76. 2015-2016 Architect Paul Jannis Site: Webstylers.
Projecten Houtskeletbouw.
mvdw-architecten bvba Halen. Architectenbureau Segers Sophie BVBA BORNEM. murmuur architecten cvba RONSE. Architectenbureau Leysen BVBA NIEL. Architectenbureau De Lange bv ovv bvba SINT-NIKLAAS. Architect Hannes Provoost Beveren-Waas. Reflekt architecten Zedelgem. JEAN VANDERCAMMEN EVERGEM. Architectenbureau De Lange bv ovv bvba SINT-NIKLAAS.
Architect Mertens Dendermonde, unieke ontwerpen met 3D-visualisaties.
Melissa Mertens, architect in Dendermonde. 9 jaar ervaring. Brede achtergrond door ervaring in multidisciplinaire architectenbureaus. Werkt met de nieuwste technieken voor constructie en energiezuinigheid. Afgestudeerd in 2009 als Master in de Architectuur aan Sint-Lucas Gent. Extra opleidingen: houtskeletbouw, akoestiek, EPB, technische installaties, ventilatie, bouwknopen, luchtdicht bouwen. Softwarekennis: Autocad, Revit, SketchUp, Artlantis, V-Ray. Aangesloten bij de Orde van Architecten Oost-Vlaanderen.
Over ons Praktibouw.
In 1987 werd Prakti-Bouw BVBA opgericht als bouwbedrijf met een passie voor houtskeletbouw. Zo maken wij er al meer dan 25 jaar werk van om samen met u en de architect uw dromen in realiteit om te zetten. U hoeft niet te kiezen uit standaardfomules.

Contacteer ons