Op zoek naar bouwdetails houtskeletbouw?

   
 
bouwdetails houtskeletbouw
 
bouwdetails.be.
Daarom gaf de Stad Gent aan Passiefhuis-Platform vzw en Vibe vzw de opdracht om een extra handleiding op te stellen voor passieve kantoorgebouwen, samen met twee extra sets bouwdetails. Beide sets bouwdetails vertrekken van een constructie in beton. De ene set kijkt daarbij naar een gevelconstructie in houtskeletbouw, de andere naar een meer traditionele gevel in metselwerk.
Bouwknopen details.
Uitleg bouwdetail in passiefhuis standaard houtskeletbouw: Vloeropleg in platform methode. Document beschikbaar in pdf. Uitleg bouwdetail in passiefhuis standaard houtskeletbouw: Vloeropleg in balloon methode. Document beschikbaar in pdf. Uitleg bouwdetail in passiefhuis standaard houtskeletbouw: Plat dak. Document beschikbaar in pdf.
Bouwknopen details.
De onderstaande database werd opgesteld in opdracht van de stad Gent door Passiefhuis-Platform vzw en Vibe vzw. Op deze pagina vindt u bouwknopen details in pdf-en dwg-formaat voor houtskeletbouw die in een lage-energiewoning kunnen gebruikt worden. Bron en meer info: www.bouwdetails.be.
Databank bouwdetails Resultaat: hellend dak-buitenmuur WTCB.
Afwerkingen Akoestiek Beton-mortel-granulaten Bouwdetails Brandpreventie Constructieve Eurocodes Energie en binnenklimaat Geotechniek Manueel bediende en aangedreven gevelelementen Toleranties en uitzicht Verlichting Water Daken. Maak uw keuze. Type van aansluiting.: hellend dak-hellend dak. hellend dak-plat dak. Aansluiting van een hellend dak op een puntgevel uit metselwerk. Aansluiting van een hellend dak met een puntgevel uit houtskeletbouw.
details houtskeletbouw Bouwinfo.
Voor een eindwerk ben ik op zoek naar bouwdetails. houtskeletbouw met houten horizontale lamellen aan de buitenzijde en gyproc afwerking aan de binnenzijde. zinken gevelbekleding aan de buitenzijde en houtskelet aan de binnenzijde, afgewerkt met gyproc. Van elk details van de aansluitingen aan een schuifraam grote opening, aan een dakrand en aan de dorpel van een inkomdeur; dit in de vorm van detaildoorsneden.
Bouwdetails passief bouwen Pixii.
Beide sets bouwdetails vertrekken van een constructie in beton. De ene set kijkt daarbij naar een gevelconstructie in houtskeletbouw, de andere naar een meer traditionele gevel in metselwerk. De handleiding, de bouwdetails en de dwg bestanden zijn vrij beschikbaar. 3D-opbouw residentiƫle passiefbouw.

Contacteer ons