Meer resultaten voor houtskeletbouw west vlaanderen

   
 
houtskeletbouw west vlaanderen
 
De geschiedenis van Matexi Matexi.
Matexi koopt zijn eerste perceel van 20 hectare in het Oost-Vlaamse Mariakerke: de eerste verkaveling/buurtontwikkeling is een feit. Matexi creëert naast het hoofdkantoor in Meulebeke regiokantoren in Kortrijk, Gent, Brussel en Antwerpen. Matexi investeert in Sibomat, de specialist in houtskeletbouw.
Ecohuis Houtskeletbouw Energiezuinig bouwen Herentals.
Tijdens de feestdagen zullen onze kantoren gesloten zijn van 22 december tem 6 januari. Uiteraard blijven wij steeds bereikbaar op ons algemeen nummer: 014 47 03 03. Bij Ecohuis Houtskeletbouw zijn we steeds op zoek naar collegas om ons team te versterken!
Primeur voor Vlaanderen: Thomas More start opleiding Houtconstructies.
Het voorbeeldgebouw zal dan deel uitmaken van de permanente tentoonstelling in Kamp C. Vier studenten van ons met een vooropleiding houtskeletbouw zijn daar nu bij betrokken, zegt Inge Tyskens, opleidingshoofd Bachelor in de Bouw bij Thomas More. Vanaf september starten we als eerste in Vlaanderen met een volwaardige vakspecialisatie Houtconstructies binnen ons aanbod.
HOTA Houtskeletbouw / Energiezuinig bio-ecologisch verbouwen / Strobalenbouw.
De ecologische vloerisolatie. HOTA cvba is een Gents bio-ecologisch bouwbedrijf met 15 jaar ervaring in houtskeletbouw. We kiezen voor energiezuinige nieuwbouw en renovatieprojecten in stads en dorpskernen. Hiervoor gebruiken we milieuvriendelijke en gezonde materialen. Kiezen voor HOTA, is kiezen voor.
Houtskeletbouw West-Vlaanderen Schrijnwerkerij Guy Van Borm.
Houtskeletbouw wordt gekenmerkt door zijn duurzaamheid en energiebesparende technieken, maar is ook milieuvriendelijk en kan snel gebouwd en opgeleverd worden. Guy Van Borm uit West-Vlaanderen heeft jarenlange ervaring en hanteert de nieuwste en meest vertrouwde bouwmethodes en technieken. Wij geloven dat houtskeletbouw een meerwaarde heeft ten opzichte van andere bouwmethodes.
Architectenbureau Yves Catry Ieper.
Houtskeletbouw is niet nieuw, maar wél weer volop in de actualiteit. Ook bij houtskeletbouw staat de techniek niet stil. Zit de traditionele Belg met een baksteen in zijn maag, toch zien meer en meer bouwers de voordelen van houtskeletbouw. Wij hebben ons bijgeschoold en realiseerden diverse projecten in houtskeletbouw.
Houtskeletbouw? Gratis offertes voor verbouwing! Izegem 152745 Casius.be.
Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius. Eerder aangevraagde offertes bij aannemers voor houtskeletbouw.: Offertes van aannemers voor verbouwing uit Izegem West-Vlaanderen. Soortgelijke offerte aanvragen voor houtskeletbouw uit heel België.:
Schrijnwerker West-Vlaanderen Buiten binnenschrijnwerk!
Houtskeletbouw is al erg populair in de Verenigde Staten en Scandinavië, maar ook in België wordt dit steeds populairder. Houtskeletbouw heeft namelijk een aantal voordelen. Het is een snelle en droge bouwmethode, houtskeletbouw garandeert een luchtdicht huis en het is een energiezuinige bouwmethode.
Speeltoestellen Wevelgem Sinnesaele: speeltorens, speeltuigen.
Zij werken doorheen heel België. Wij zijn benieuwd naar uw mening! Met onze nieuwbouw hadden we besloten om te gaan voor houtskeletbouw en we kwamen al snel bij Sinnesael uit. Geen moment spijt gehad om met hen samen te werken.

Contacteer ons