Meer resultaten voor houtskeletbouw aannemer

   
 
houtskeletbouw aannemer
 
Dewahout Ronse: Houthandel Interieur Houtskeletbouw.
aannemers houtskelet strobaalwoning Ecobouwers.be.
aannemers houtskelet strobaalwoning. Wij zijn klaar voor de start van onze eigen strobaalwoning. Hiervij is onze doelstelling om voor een beperkt budget, toch een zeer ecologische en duurzame woning neer te zetten: grotendeels doe-het-zelf. Voor onze houtskelet hebben we voorlopig nog maar één bedrijf gevonden dat houtskeletbouw maakt op maat voor doe het zelvers. We zijn opzoek naar een soort van ikea pakket waarbij de balken en houtverbinden op maat gezaagd zijn en we de balken zelf in elkaar steken. Kennen jullie nog bedrijven waar jullie al mee hebben samengewerkt? Zowel binnnen als buiten België mag. Login of registreer om te kunnen reageren. Bericht aan auteur. Architect, vakman, aannemer.
Houtskeletbouw BJ concept building group bvba.
BJ concept building group is uw aannemer indien u kiest voor kwalitatieve houtskeletbouw. Door onze jarenlange ervaring zijn we er ons van bewust dat enkel topkwaliteit de beste zekerheid geeft, zeker op lange termijn. Een BJ concept woning is telkens weer een unieke, exclusieve houtskeletbouw woning die zich weet te onderscheiden en dit op verschillende niveaus.
SEC bvba Stabiliteitstudies, traditionele structuren en houtskeletbouw.
AANNEMER: DE NOORDBOOM RONSE. Wim Tavernier, architect bij 5 Architecten, is vooruitziend en ontwerpt zijn eigen woning als passiefwoning. De kelder is eveneens opgenomen in het beschermd volume. De bovenbouw is opgetrokken in houtskelet door De Noordboom. BEKIJK DEZE REALISATIE.
IBC Massieve Houtbouw te Zandhoven.
We zijn al jaren specialist in houtbouw, zowel massief, paal en balkconstructies als houtskeletbouw. 03 / 464 06 00. U kan dagelijks ons tentoonstellingspark bezoeken op Ringlaan 62 te 2240 Zandhoven. Elke dag open van 12.30 tot 17.30, ook op zon en feestdagen.
Houtskeletbouw prijzen bouwen prefab woning.
Met houtskeletbouw kunt u de casco woning al in 6 tot 8 weken klaar hebben. Er zijn bij dit proces minder bouwvakkers nodig en u kunt flink wat geld besparen. De prijs van een houtskeletbouw woning. De kosten van een houtskeletbouw woning zijn heel erg afhankelijk van uw wensen en eisen.
XYZ Construct XYZ Construct.
Bent u op zoek naar een aannemer voor een houtskelet? Of heeft u een klein project dat gerealiseerd moet worden? Dan bent u bij XYZ Construct aan het juiste adres! Ecologisch en innovatief. In de Verenigde Staten en in Scandinavische landen wordt houtskeletbouw al decennia lang toegepast en ook in België kiezen steeds meer mensen voor een houten woning.
INTERBO bvba prefabricage in timmerwerken sinds 1978.
Mocht je als aannemer of DHZ-ver de timmerwerken zelf niet zien zitten, geen nood, Interbo heeft haar eigen plaatsingsploegen met uitgebreide kennis en ervaring in de hout-constructie wereld. Voor een complete woning kunnen we de structuur moeilijk gaan verdelen, toch hebben we op onze site een 3 hoofdgroepen proberen aan te maken met onder ieder onderdeel een uitgebreide beschrijving. maak hierboven een keuze uit de groepen houtskeletbouw als je meer te weten wil komen over de productie van skeletwanden en/of de structuur van een volledige woning, prefab dakspanten als je meer wil weten over geindustrialiseerde dakspanten of neem hout import wanneer je op zoek bent naar cnstructiehout als houten i-profielen, gelammeleerde balken en LVL liggers.
Houtskeletbouw Antwerpen Ecohuis Energiezuinig bouwen Herentals.
Onze houtskeletbouw voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. De volgende stap. De perfecte houtskeletbouw aannemer in Antwerpen heeft u al gevonden. De volgende stap bestaat uit het maken van een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Wij maken graag een offerte voor de bouw van uw droomwoning.

Contacteer ons