Resultaten voor houtskeletbouw aannemer

   
 
houtskeletbouw aannemer
 
Over ons Praktibouw.
In 1987 werd Prakti-Bouw BVBA opgericht als bouwbedrijf met een passie voor houtskeletbouw. Zo maken wij er al meer dan 25 jaar werk van om samen met u en de architect uw dromen in realiteit om te zetten. U hoeft niet te kiezen uit standaardfomules.
coordinat-ed home.
Voor Luc van Rompaey, zaakvoerder, heeft de bouw geen enkel geheim meer: hij was bij andere firmas ondermeer projectleider, hoofd van de calculatiedienst en technisch directeur. Christophe Simons, projectleider, groeide op als zoon van een algemene aannemer en beƫindigde reeds een 100-tal werven.
Ecologisch bouwen De Meiboom Algemene aannemerswerken.
Het palet aan materialen, technieken en toepassingen dat we daarbij voorstellen is op maat van elk project afzonderlijk. In de loop der jaren bouwden we een uitgebreide kennis en ervaring op in deze materie: metselwerk, leembouw, kalkpleisters, houtskeletbouw, luchtdichting, isolatietechnieken, tegelkachels, verwarming, afwerkingstechnieken, lage energiewoningen.
Houtskeletbouw Ecohuis Onze Aanpak.
De zoektocht naar een gepaste, betrouwbare en vakkundige aannemer voor het bouwen van jouw woning is zeker niet gemakkelijk. Wij zijn er echter van overtuigd dat wij je alles kunnen bieden wat jij als toekomstig bouwheer kan en mag verwachten.
Dewahout Ronse: Houthandel Interieur Houtskeletbouw.
Renisol: Specialist in houtskeletbouw regio Antwerpen.
Renisol is een aannemer met jarenlange ervaring in renovatie en houtskeletbouw. Dankzij die ervaring zijn we de ideale partner voor het bouwen van uw woning, aanbouw of opbouw in houtskelet. Wij garanderen u topkwaliteit: ons team bestaat enkel uit eigen gespecialiseerde mensen die innovatie en permanente bijscholing hoog in het vaandel dragen.
Houtskeletbouw Skeletwoning in hout bouwen met La Casa.
Wat is een Houtskelet. Houtskeletbouw, ook wel afgekort als HSB, is het toepassen van een houten draagconstructie skelet of frame in een gebouw. Houtskeletbouw werd vroeger toegepast in gebieden waar veel hout beschikbaar is, of gebieden die niet over voldoende steenachtige materialen beschikken.
Tom bestelt kant-en-klare houtskeletbouw in Letland: E42" met alleen maar isolatie" Duurzaam. Wat, waarom en hoe? Livios.
Zo kwamen we bij houtskeletbouw terecht. De vader van Tom, een voormalige boswachter, stelde voor om het hout rechtstreeks bij de bron te kopen in Letland, waar houtskeletbouw zon 30% goedkoper is. Heen en weer mailen. Uiteindelijk kwam Tom terecht bij een bedrijf dat Noorse den verwerkt tot houtconstructies. Ik ben twee keer naar ginds gevlogen: eerst om te kijken of het bedrijf wel echt bestond, en daarna nog eens om onze plannen te bespreken. De rest hebben we geregeld via mail. Niet iedereen was enthousiast over de plannen van het gezin. Vrienden en kennissen waren ervan overtuigd dat we ons geld kwijt waren. Maar eind goed al goed: enkele maanden na de bestelling kwam een vrachtwagen uit Letland de houten panelen afleveren in Zutendaal. Ruwbouw in drie dagen. De houtskeletpanelen werden gemonteerd door een lokale aannemer.
Houtskeletbouwer Opleiding Syntra West. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart.
In 2015 was de houtbouwsector goed voor een marktaandeel van om en bij de 8% in Vlaanderen. Houtskeletbouw is een specifieke bouwmethode die niet zomaar door elke zelfstandige aannemer of bouwarbeider kan uitgevoerd worden. Omwille van de specificiteit van dit bouwvak dienen deze vakmensen zich te differentiƫren van de metselbouw.

Contacteer ons