Op zoek naar houtskeletbouw aannemer?

   
 
houtskeletbouw aannemer
 
Machiels Building Solutions Uw partner in industriële houtskeletbouwprojecten.
Uw partner in industriële houtskeletbouw projecten. Scholen en kinderdagverblijven. Ziekenhuizen en woonzorgcentra. Uw partner in industriele houtskeletbouwprojecten. Machiels Building Solutions MBS is de grootste Belgische industriele producent van houten bouwelementen muren, vloeren, daken. Onze houten bouwelementen bieden de ideale oplossing aan architecten, studiebureaus, bouwbedrijven, overheden en projectontwikkelaars b2b in de Benelux om gevels, kantoren, woningen of publieke gebouwen te renoveren of te bouwen.
Houtskeletbouw: ontwerp, bouwen en ontdekking van de wondere wereld van houtbouw Opleiding SBM.
Module 1: De praktijk van duurzaam BEN bouwen. Module 2: Houtskeletbouw: ontwerp, bouwen en ontdekking vande wondere wereld van houtbouw. Module 3: Houtbouw berekenen: EC 5 toepassingen. Hout is een zeer geschikt bouwmateriaal voor allerhande toepassingen, zowel constructief als decoratief.
IBC Massieve Houtbouw te Zandhoven.
We zijn al jaren specialist in houtbouw, zowel massief, paal en balkconstructies als houtskeletbouw. 03 / 464 06 00. U kan dagelijks ons tentoonstellingspark bezoeken op Ringlaan 62 te 2240 Zandhoven. Elke dag open van 12.30 tot 17.30, ook op zon en feestdagen.
SEC bvba Stabiliteitstudies, traditionele structuren en houtskeletbouw.
AANNEMER: DE NOORDBOOM RONSE. Wim Tavernier, architect bij 5 Architecten, is vooruitziend en ontwerpt zijn eigen woning als passiefwoning. De kelder is eveneens opgenomen in het beschermd volume. De bovenbouw is opgetrokken in houtskelet door De Noordboom. BEKIJK DEZE REALISATIE.
Bouwbedrijf Neerpelt ECOVESTA: gyproc, houtskeletbouw, gevels.
Dé ideale partner voor jouw bouwplannen. Bouwbedrijf ECOVESTA te Neerpelt: Professionals inzake houtskeletbouw, gyproc en gevelbekleding. Als bouwbedrijf in Neerpelt, met ondertussen meer dan 15 jaar ervaring, is ECOVESTA een vaste waarde in de Limburgse bouwsector. Dankzij vakkennis, ervaren werkers en een persoonlijke aanpak is het bedrijf inmiddels een bekende naam in de streek, van in Limburg tot de Antwerpse Kempen. ECOVESTA richt zich op zowel particulieren als grote en kleine bedrijven. Steeds als aannemer voor renovatie, verbouwingswerkzaamheden met de grootste zorgvuldigheid aan de meest gunstige voorwaarden en correcte prijzen.
Woema! cvba Bio-ecologische houtbouw en renovatiewerken.
Een nieuwbouw, uitbreiding of renovatie? Houtskeletbouw is hiervoor uitermate geschikt. Door zijn lichte constructie is houtskeletbouw een perfecte uitbreiding voor een bestaande woning. FSC gelabeld buitenschrijnwerk. Wij plaatsen uitsluitend buitenschrijnwerk gemaakt van FSC C008551 gelabeld hout voor ramen en deuren.
Houtskeletbouw Antwerpen Ecohuis Energiezuinig bouwen Herentals.
Onze houtskeletbouw voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. De volgende stap. De perfecte houtskeletbouw aannemer in Antwerpen heeft u al gevonden. De volgende stap bestaat uit het maken van een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Wij maken graag een offerte voor de bouw van uw droomwoning.
Decleir Houtconstructies.
Splinters brengen geluk! Wij zijn op zoek naar een nieuwe ploegbaas voor het daktimmerwerk en voor de houtskeletbouw. Bekijk de vacature. Energiepremies bestaande woningen 2017-2019. Op 15/07/2016 keurde de Vlaamse regering de energiepremies voor de komende 3 jaren definitief goed.
Houtskeletbouw op maat voor de professionele aannemer.
Eisen aan een producent voor houtskeletbouw. Een producent voor houtskeletbouw moet volledig aansluiten bij de wensen van de aannemer. Het houtskelet moet op maat zijn vervaardigd van kwaliteitsvolle materialen en bijdragen aan een zorgvuldige constructie. Daarnaast is timing van zeer groot belang bij een bouwproject.

Contacteer ons