Resultaten voor houtskeletbouw aannemer

   
 
houtskeletbouw aannemer
 
Houtskeletbouw Skeletwoning in hout bouwen met La Casa.
Wat is een Houtskelet. Houtskeletbouw, ook wel afgekort als HSB, is het toepassen van een houten draagconstructie skelet of frame in een gebouw. Houtskeletbouw werd vroeger toegepast in gebieden waar veel hout beschikbaar is, of gebieden die niet over voldoende steenachtige materialen beschikken.
Houtskeletbouw Limburg H3 houtskeletbouw.
Een passiefhuis of lage-energiewoning met houtskeletbouw in de provincies Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Wie in de provincies Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant een aannemer zoekt voor houtskeletbouw, is bij H3 houtskeletbouw aan het juiste adres. Houtskeletbouw is de bouwmethode bij uitstek om passiefhuizen of lage energiewoningen te realiseren.
Exclusieve houtskeletbouw BJ concept.
Het bouwen van een nieuwe houtskeletbouw" woning is een belangrijke investering en vraagt daarom een zorgvuldige organisatie. BJ concept building group is uw aannemer indien u kiest voor kwalitatieve houtskeletbouw. Door onze jarenlange ervaring zijn we er ons van bewust dat enkel topkwaliteit de beste zekerheid geeft, zeker op lange termijn.
Houtskeletbouw, Prefab en/of Systeembouw.
Woning appartements bouw. Houtskeletbouw, Prefab en/of Systeembouw. Vind uw aannemer! Vul uw postcode of gemeente in en u krijgt een overzicht van uw aannemers, de dichtstbij gelegen eerst. 1020 Laken Bru. 1120 Neder-over-Heembeek Bru. 1130 Haren Bru. 1310 La Hulpe.
Energiezuinig bouwen Primabouw.
Als u zich bekommert om het milieu én om uw portemonnee, bent u bij aannemer Primabouw in Maldegem aan het juiste adres. Wij maken werk van duurzame houten constructies, beter bekend als houtskeletwoningen. Zo krijgt u een mooie en energievriendelijke nieuwbouwwoning, zonder dat u ook maar iets aan comfort inboet of dat u diep in de buidel moet tasten. Energiezuinig bouwen: onze specialiteit. Houtskeletbouw is hét voorbeeld van energiezuinig en betaalbaar bouwen.
HOTA Houtskeletbouw / Energiezuinig bio-ecologisch verbouwen / Strobalenbouw.
De ecologische vloerisolatie. HOTA cvba is een Gents bio-ecologisch bouwbedrijf met 15 jaar ervaring in houtskeletbouw. We kiezen voor energiezuinige nieuwbouw en renovatieprojecten in stads en dorpskernen. Hiervoor gebruiken we milieuvriendelijke en gezonde materialen. Kiezen voor HOTA, is kiezen voor.
Intopia zelfbouwpakketten voor houtskeletbouw.
Bouw zelf aan je houtskeletbouw. De steeds strengere wetgeving en nieuwe technologische toepassingen zorgen ervoor dat een huis verbouwen een duur project is. Wij geloven er echter sterk in dat ecologische en energiezuinige woningen in de toekomst enkel in belang zullen toenemen en vinden dan ook dat iedereen de kans moet krijgen zo een woning te verkrijgen.
aannemer houtskeletbouw gezocht Bouwinfo.
Rapporteer als spam / reclame / ongepast /. Wij zijn momenteel op zoek naar een kwalitatieve aannemer voor houtskeletbouw in de provincie Limburg. Wij hebben vroeger reeds een huis verbouwd en hebben toen erg veel problemen gehad met de aannemer rechtzaken, een echte nachtmerrie, vandaar dat we nu extra voorzichtig zijn bij de keuze van aannemer.
Home PxP Houtskeletbouw Fabrikant met eigen plaatsingsdienst!
Prefabricatie van HSB-elementen. Voordelen van houtskeletbouw. Filosofie, visie en doel. Gevelbekleding met steenstrips. Gevelbekleding met sierpleister. Gevelbekleding met hout. Gevelbekleding met plaatmaterialen. Gevelbekleding met metselwerk. Buitenschrijnwerk in aluminium. Buitenschrijnwerk in PVC. Buitenschrijnwerk in hout. Wanden Vliesgevels Vloeren. Platte Daken Hellende Daken Dakkapellen.

Contacteer ons