Resultaten voor renovatie houtskeletbouw

   
 
renovatie houtskeletbouw
 
Aanbouw met houtskeletbouw Ralus.
Een woninguitbreiding van 55 m in houtskeletbouw. Extra verdieping in houtskeletbouw. Opglabbeek / Limburg. Optopping van een eengezinswoning met een bijkomende verdieping in houtskeletbouw. Een aanbouw in 2 verdiepingen. Pittem / West-Vlaanderen. Uitbreiding van een bestaande woning. Een renovatie van het gelijkvloers. Gentbrugge / Oost-Vlaanderen. Woninguitbreiding in samenwerking met architectenbureau Bakermat. Een aanbouw en een extra verdieping. Mechelen / Antwerpen. Een aanbouw in houtskeletbouw.
Mag ik ramen vergroten in bestaande houtskeletbouw? Livios.
Het" renoveren van woningen is uiteraard mogelijk in houtskeletbouw, zegt Gert Mertens van Ecohuis. Bij" elke renovatie, of het nu houtskeletbouw of traditioneel is, zal je moeten rekening houden met de bestaande constructie van het gebouw." Daarom" is het van essentieel belang om de originele plannen van de woning op te vragen bij de eerste eigenaar of aannemer die het huis destijds heeft gebouwd."
Een houtskeletbouw als uitbreiding van een bestaande woning.
Soms is het zelfs mogelijk dat ze tijdens de renovatie in hun huis blijven wonen. Dit is natuurlijk een groot voordeel, want het is niet altijd even gemakkelijk en goedkoop om tijdelijk ergens anders onderdak te vinden. Lees ook: Houtskeletbouw: de voor en nadelen onder de loep.
Aannemer Bouwbedrijf bouwfirma Renovatie nieuwbouw Bouwcoördinatie Houtskelet houtskeletbouw Energetische renovatie Totaaloplossing Energiebewust bouwen energiezuinig Ecologisch duurzaam Passiefhuis BEN NZEB Lage-energiewoning.
Meest complete website om allerhande premies terug te vinden. Contacteer ons vrijblijvend voor uw project. Webdesign by Dmd-webdesign.be. Tags: Aannemer Bouwbedrijf bouwfirma Renovatie nieuwbouw Bouwcoördinatie Houtskelet houtskeletbouw Energetische renovatie Totaaloplossing Energiebewust bouwen energiezuinig Ecologisch duurzaam Passiefhuis BEN NZEB Lage-energiewoning. Wie zijn wij.
Masset Projects / Houtskeletbouw.
U kan bij ons terecht voor het bouwen van uw nieuwbouw, renovatie of uitbreiding en dit volgens het sleutel-op-de-deur of casco principe. Wij hebben eveneens de nodige ervaring verworven om houtskeletbouw toe te passen in de utiliteitsbouw commercieel, bejaardenhuizen, enz.
Kies voor Houtskeletbouw Houtbouw De Rudder Merchtem.
Wat is houtskeletbouw? Meer en meer mensen kiezen bij een nieuwbouwproject of renovatie voor houtskeletbouw. Maar wat is dit eigenlijk? Het is een volwaardig, ecologisch verantwoord alternatief voor de traditionele bouwwijze met baksteen. B ij deze vorm van bouwen bestaat de dragende constructie van de woning uit hout.
Renisol: Specialist in houtskeletbouw regio Antwerpen.
Dankzij de geringe dikte van de muuropbouw van het houten skelet en het feit dat de isolatie tussen het skelet wordt geplaatst, wordt ruimte gewonnen. De wandopbouw kan daardoor tot 50% minder dik zijn dan in een traditionele woning met hetzelfde E-peil. Wat het uitzicht van de woning betreft, is er geen enkel verschil tussen een houtskeletbouw en een traditionele woning. De gevelafwerking kunt u zelf bepalen. Alles is mogelijk: klassieke gevelsteen, crepie, houten gevelbekleding of gevelbeplating in alle mogelijke materialen, net zoals dat bij een traditionele woning het geval is. Prijzen en kosten. Er bestaan veel misvattingen over de kosten van het plaatsen van een houtskeletbouw. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is houtskeletbouw niet duurder dan traditioneel bouwen. Het optrekken van een houtskeletbouwwoning kost ongeveer evenveel of is zelfs goedkoper. Een bijkomend voordeel bij skeletbouw is dat de isolatiewaarde veel hoger ligt, waardoor stook en energiekosten een pak lager uitvallen. Op die manier vormt een houtskelet woning op termijn zeker de voordeligste en meest rendabele manier van wonen. Ontvang een gratis offerte voor uw houtskeletbouw. Onderdeel van Renisol Bouwgroep. Bouwelven 8, 2280 Grobbendonk, Antwerpen.
Houtskeletbouw goudengids.be.
Schrijn timmerwerken Aannemers, Aannemers Houtbouw, Lage energie woningen, Energie zuinige woningen, Passiefwoning, Renovatie woning, Uitbreiding woning, Woning isoleren, Gevel en dakbekleding, Dak timmerwerken, Schrijnwerker, Nieuw dak, Houtskeletbouw op maat, Tuinhuizen, Garages, Poolhouses, Milieubewust bouwen, Milieubewust renoveren, Dakrenovatie, Houtskeletbouw. Beoordeel dit bedrijf.
Woninguitbreiding in houtskeletbouw Ralus.
Woninguitbreiding via extra verdieping en aanbouw met houtskeletbouw. Gelijktijdige renovatie van voor en achtergevel. Aanbouw keuken / garage. Hansbeke / Oost-Vlaanderen. Bijgebouw in houtskelet: aanbouw keuken en garage. Ook interesse in een aanbouwwoning? Vul vrijblijvend het formulier in voor meer informatie. Specialist in houtskeletbouw!

Contacteer ons