Op zoek naar Houtskeletbouw Sleutel op?

   
 
Houtskeletbouw Sleutel op
 
Sleutel op de deur 3bouw houtskeletbouw.
Een volledig afgewerkte woning in houtskeletbouw. Sleutel op de deur. Het bouwen van een kwaliteitsvolle en duurzame energiezuinige sleutel op de deur woning in houtskeletbouw ligt dankzij de unieke aanpak van 3bouw binnen het bereik van de vooruitstrevende, budgetbewuste bouwer.
Sleutel op de deur Antwerpen Ecohuis Houtskeletbouw Ecohuis.
Dat is goed nieuws. Maak snel een afspraak via 014/ 47 03 03 om de eerste stappen van uw bouwdroom te zetten. Wij ontvangen u graag bij ons op kantoor, of komen bij u thuis. Vraag hier uw brochures aan.
Sleutel op de deur Vlaams-Brabant Ecohuis Houtskeletbouw Ecohuis.
Waarom zou je hierover halsoverkop. Op de hoogte blijven. Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief. Oud strijderslaan 207 2200 Herentals info@ecohuis.be 014/ 47 03 03. De kantoren zijn geopend van maandag tot en met vrijdag, van 08u00 tot 17u00.
CWB Woningbouw.
Bouwformules: houtskelet, ruwbouw of sleutel-op-de-deur Dewaele Houtskeletbouw.
Naast deze 3 veelvoorkomende bouwformules, kan je er uiteraard ook voor een tussenvorm te kiezen, volledig op jouw maat. Wil je als bouwheer bijvoorbeeld enkel de elektrische installatie voor jouw rekening nemen? Dewaele past zich helemaal aan aan jouw wensen. Neem vrijblijvend contact op met Dewaele voor jouw houtskeletbouw op maat.
Dewaele Houtskeletbouw: Woningbouw op maat.
Al meer dan 60 jaar is Dewaele pionier in houtskeletbouw, met duizenden gerealiseerde woningen. Nieuwbouwzondag in De Pinte Werchter. Bezoek tijdens Nieuwbouwzondag, op zondag 22 april, deze energieneutrale woning in De Pinte en energiezuinige woning in Werchter. Bezoek één van deze vier werven op Open Wervendag.
Wat is houtskeletbouw? Sleutel-op-de-deur Livios.
Dit is perfect op te vangen met akoestisch isolerend materiaal of zogenaamde geluidsremmers. In principe ligt de kostprijs van een houtskeletbouw vrij dicht bij die van een traditionele bouw. Het systeem leent zich goed voor zelfbouw, hierdoor kan je de kostprijs nog een stuk verminderen. Bij houtskeletbouw wordt uiteraard heel wat hout verwerkt.
Sleutel-op-de-deur en houtskeletbouw: een ideale match? Houtbouw Livios.
Ook Peter Soetaert van Kijk Bouw ondervindt dat mensen vlug gewonnen zijn voor de combinatie van sleutel-op-de-deur en houtskeletbouw. Een sod-firma neemt heel wat administratieve taken op zich waardoor de koper een zorgeloos bouwproces kan doorlopen. Anderzijds is houtskeletbouw een energievriendelijke en betaalbare bouwformule.
Houtskeletbouw als sleutel op de deur oplossing.
Zowel casco als een sleutel op de deur houtskeletwoning behoren tot de mogelijkheden. Kies vandaag al voor de toekomst en Bijna Energie Neutraal bouwen en geniet van alle voordelen die hiermee gepaard gaan. Ontvang een gratis offerte voor uw houtskeletbouw.

Contacteer ons