Op zoek naar vacatures houtskeletbouw?

   
 
vacatures houtskeletbouw
 
Vacatures houtskeletbouw Vacat.
Over de functie Hout Skeletbouw Kozijnen Prefab Ter uitbereiding van ons team zijn we hard op zoek naar een nieuwe collega die ervaring heeft in de houtskeletbouw hsb. In je werkweek ben je veelal in de 19 dagen geleden Preview Opslaan. Vacatures gerelateerd aan houtskeletbouw.
Woema! cvba Bio-ecologische houtbouw en renovatiewerken.
Een nieuwbouw, uitbreiding of renovatie? Houtskeletbouw is hiervoor uitermate geschikt. Door zijn lichte constructie is houtskeletbouw een perfecte uitbreiding voor een bestaande woning. FSC gelabeld buitenschrijnwerk. Wij plaatsen uitsluitend buitenschrijnwerk gemaakt van FSC C008551 gelabeld hout voor ramen en deuren.
Vacature voor een Junior Projectleider / Calculator m/v Ralus.
Ralus Houtskeletbouw is een jong, dynamisch en ambitieus bedrijf met verschillende vestigingen in Belgiƫ. Wij bouwen lage-energiewoningen, passiefhuizen en woonuitbreidingen in houtskeletbouw. Om mee de groei te ondersteunen, zoeken wij voor onze vestiging in Opwijk een gemotiveerde teamspeler die zelfstandig kan werken.
Houtskeletbouw Eurabo.
Een ander belangrijk voordeel van houtskeletbouw is dat het gebruik maakt van een duurzaam en volledig recycleerbaar basismateriaal. Aangezien hout in ons vochtige klimaat veel onderhoud vergt, worden veel houtskeletbouwconstructies van een buitenhuid voorzien uit baksteen, pleisterwerk of een plaatmateriaal.
Vacatures Kristof Van Dun BVBA.
Hou je van stevige houtconstructies en perfect timmerwerk? Voel jij je aangesproken? Neem dan contact op met Kristof Van Dun E-mail: info@k-v-d.be voor uw spontane sollicitaitie. Op dit moment zijn wij op zoek naar een toffe collega in de functie van.:
De Noordboom, hout ons goed!
Wat doen we? De Noordboom is gespecialiseerd in houtconstructies, laag-energie en passief woningen op basis van houtskeletbouw waarbij we maximaal hernieuwbare grondstoffen inzetten. Deze kiezen we weloverwogen en kritisch uit. We luisteren naar onze klanten en stellen gepaste oplossingen voor.
Vacatures Makelaar Living Stone zoekt talent.
sturen los van actuele vacatures. Wij nodigen namelijk regelmatig kandidaten uit met oog op een mogelijke samenwerking in de nabije toekomst. Kijk hier voor onmiddellijk in te vullen functies. Een bedrijf als Living Stone heeft heel wat voordelen te bieden.
Houtskeletbouw Houtbouw Livios.
Voor renovaties of uitbreidingen loopt dat zelfs op tot 9 op de 10 woningen. Op architecturaal vlak heb je een grote vrijheid als je kiest voor houtskeletbouw. Foto: Ralus Houtskeletbouw. Door het geringe gewicht is houtskeletbouw zeer geschikt voor weinig draagkrachtige ondergrond.
Houtskeletbouw-vacatures maart 2019 Indeed.com.
U krijgt de kans om uw Sales skills in te zetten bij ons familiebedrijf waar iedereen de. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in Kempen. Bij voorkeur enkele jaren ervaring met houtskeletbouw en/of gevelprojecten. Ontwerpen van gevelprojecten in houtskeletbouw met het bouwteam en toetsen aan wet.

Contacteer ons