Resultaten voor houtskeletbouw bedrijven

   
 
houtskeletbouw bedrijven
 
Studienamiddag Stabiliteit bij houtskeletbouw.
Aan dit project, gecoördineerd door UHasselt en WOOD.BE, participeren een vijftiental bedrijven waaronder houtskeletbouwers, plaatmateriaalfabrikanten en studiebureaus. 13.30 uur Ontvangst. 14.00 uu r Verwelkoming. 14.10 uur Bouwen in houtskelet: materialen, technologie en basisprincipes. 14.45 uur Stabiliteit bij houtskeletbouw 1: aandachtspunten, lastendaling, verticale stabiliteit.
houtskeletbouw bedrijven.
sleutel op de deur houtskeletbouw. prijs houtskeletbouw ruwbouw. houtskeletbouw doe het zelf. houtskeletbouw houtskeletbouw bedrijven aanbouw houtskelet. De boeiende geschiedenis van een aan populariteit winnende bouwmethode: houtskeletbouw. Steeds meer kiest men voor houtskeletbouw in geval van nieuwbouw, aanbouw of renovatie!
Broux Houtconstructies: Houtskeletbouw, Dakstructuren en Tuinprojecten.
Men neemt tijd voor de voorbereidende gesprekken waardoor er transparante afspraken worden gemaakt en die dan degelijk worden uitgevoerd. Als ik opnieuw de kans zou krijgen, dan zou ik opnieuw bouwen met Broux Houtconstructies, net zoals het nu is gebeurd.
Houtskeletbouw Peer HEBU BVBA.
Houtskeletbouw wordt toegepast voor passiefwoningen en lage energiewoningen die volledig geïsoleerd zijn zodat u niet of bijna niet extra hoeft te verwarmen. HEBU BVBA bouwt zowel grote als kleine woningen, volledig afgewerkt met dak en gevelbekleding en dit met kwaliteitsvolle en ecologische materialen.
Houtskeletbouw Genisol nv Domus Team.
Elke dag werken de vakmensen en medewerkers van Domus Team zeer hard om professionele bouw en restauratieprojecten af te leveren. Onze medewerkers van Domus Wood zijn actief in de houtskeletbouw en aanverwanten. Houtskeletbouw is een degelijke constructie waarbij duurzaamheid en ecologie centraal staan.
Dewaele Woningbouw: Bouwen op maat.
Gelukkig liggen de oplossingen voor de hand: gebruik meer hout! Met houtskeletbouw kies je voor een gezond binnenklimaat. Wanneer je bouwt met Dewaele Woningbouw hoef je je geen zorgen te maken over de strenge eisen op vlak van isolatie en luchtdichtheid.
Over 3bouw 3bouw houtskeletbouw.
3bouw bvba is een solide, compacte en financiëel gezonde onderneming en bestaat in 2016 reeds 10 jaar. Zaakvoerder Chris is reeds vanaf 1978 werkzaam in de houtskeletbouw, zaakvoerder Paul is quasi 30 jaar actief in de bouw en houtskeletbouw. Beiden zijn de enige aandeelhouders van 3bouw.
Ecohuis Houtskeletbouw Energiezuinig bouwen Herentals.
heb je ook bouwplannen? Laat je aangenaam verrassen door houtskeletbouw! Een houtskeletwoning bouwen met Ecohuis.: Zorgeloos, natuurlijk, snel energiezuinig voor een perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Ecohuis wil je begeleiden naar jouw ultieme droom, namelijk het bouwen van een energiezuinige, kwalitatief hoogstaande houtskeletwoning.
Herisons.
Sneller en kwalitatief. Houtskeletbouw leent zich uitstekend tot kwalitatief superieure prefabricage. Dankzij het rationele bouwproces kan er sneller worden gebouwd en kan het nieuwe gebouw sneller worden bewoond. Houtskeletbouw laat toe om de construtcie over de gehele wanddikte vol te isoleren.

Contacteer ons