Zoeken naar houtskeletbouw bedrijven

   
 
houtskeletbouw bedrijven
 
Houtskeletbouw Peer HEBU BVBA.
Houtskeletbouw wordt toegepast voor passiefwoningen en lage energiewoningen die volledig geïsoleerd zijn zodat u niet of bijna niet extra hoeft te verwarmen. HEBU BVBA bouwt zowel grote als kleine woningen, volledig afgewerkt met dak en gevelbekleding en dit met kwaliteitsvolle en ecologische materialen.
Herisons.
Sneller en kwalitatief. Houtskeletbouw leent zich uitstekend tot kwalitatief superieure prefabricage. Dankzij het rationele bouwproces kan er sneller worden gebouwd en kan het nieuwe gebouw sneller worden bewoond. Houtskeletbouw laat toe om de construtcie over de gehele wanddikte vol te isoleren.
Sibomat woningbouw: uw houtskelet bouwbedrijf.
Ontdek hun bouwverhaal. Leer alles over houtskeletbouw. Een van de beste manieren om een duurzaam huis te bouwen, is door de te kiezen voor houtskeletbouw. Maar wat is dat precies, houtskeletbouw? Lees alles over houtskeletbouw in dit complete dossier. Waarom bouwen met Sibomat?
Over 3bouw 3bouw houtskeletbouw.
3bouw bvba is een solide, compacte en financiëel gezonde onderneming en bestaat in 2016 reeds 10 jaar. Zaakvoerder Chris is reeds vanaf 1978 werkzaam in de houtskeletbouw, zaakvoerder Paul is quasi 30 jaar actief in de bouw en houtskeletbouw. Beiden zijn de enige aandeelhouders van 3bouw.
houtskeletbouw en houtbouw Ralus.
Houtbouw is duurzaam en ecologisch verantwoord. Meer over houtskeletbouw. Specialist in houtskeletbouw! Ecologisch en duurzaam Eén aanspreekpunt Bouwen en verbouwen. Zoek een vestiging in de buurt. Wilt u meer info over houtskeletbouw? Vul vrijblijvend het formulier in. Naam en voornaam.
Home Kijk Bouw Wij brengen u thuis.
Het is ook mogelijk om op afspraak de fabriek van Kijk Bouw te bezoeken. Dan krijgt u een begeleide rondleiding en ziet u hoe een woning in houtskeletbouw tot stand komt. Kom langs en laat u inspireren door onze kijkwoningen!
Houtskeletbouw Bouwbedrijfzeeland.
U kunt dan zonder zorgen in uw nieuwe pand trekken. Maar wij kunnen ook gedeeltes van een nieuwbouwtraject invullen en bijvoorbeeld begeleiden bij zelfbouw. Wij begrijpen goed hoe belangrijk nieuwbouw voor u is en wij denken en werken graag met u mee.
De geschiedenis van Matexi Matexi.
Verdere regionalisering: kantoren in Limburg, Brussel, Waals-Brabant, Luik-Luxemburg, Namen-Henegouwen, G.H. Luxemburg en Polen. Alle bedrijven binnen de groep komen onder één vaandel: Matexi. Alleen Sibomat blijft apart door de specifieke houtskeletbouw. Matexi levert zijn eerste buurtproject op in Polen. Terug naar" Over Matexi."
Premies en Subsidies Warmtepomp Geoservices Warmtepompen.
Warmtepomp in houtskeletbouw te Keerbergen oktober 30 2015. Geoservices shirtsponsor van vierdeklasser KFC Zwarte Leeuw september 30 2015. Warmtepomp in open bebouwing te Olen september 30 2015. Warmtepomp open bebouwing te Putte september 3 2015. Warmtepomp installatie te Wommelgem augustus 31 2015.

Contacteer ons