Op zoek naar bouwknopen houtskeletbouw?

   
 
bouwknopen houtskeletbouw
 
Bouwknopen details.
Hoe bouwknopen inrekenen volgens de EPB norm: vragen en antwoorden VEA Vlaams Energie Agentschap. Document beschikbaar in pdf. Uitleg EPB-aanvaarde bouwknopen: wanneer is een bouwknoop EPB-aanvaard en waneer EPB-niet-aanvaard. Document beschikbaar in pdf. Uitleg bouwdetail in passiefhuis standaard houtskeletbouw: Funderingsaansluiting.
Opleiding Bouwen met hout: theorie praktijk Pixii.
Opleiding Bouwen met hout: theorie praktijk. Een opleiding voor ontwerpers waarmee je houtskeletbouw in al zijn facetten in de vingers krijgt: van opbouw en bouwfysische aspecten tot uitvoering in de praktijk. Houtskeletbouw is voor vele ontwerpers een minder bekend terrein.
Certificaten en diplomas bvba Maréchal Dewolf.
houtskeletbouw 2012 A houtskeletbouw 2012 L ventilatiedeskundige. PHP isolatie/bouwknopen 2013 PHP beglazing/zonwering 2013 PHP luchtdichtheid 2013. PHP bouwdetails 2013 energiedeskundige 2013. vibe bouwpartner 2012 vibe bouwpartner 2013. Vibe bouwpartner 2014. Voor meer informatie of een vrijblijvende prijsofferte: neem gerust contact met ons op.
Bouwknopen.
Voor meer informatie over de luchtdichtheid en houtskeletbouw wordt verwezen naar het WTCB-contact nr. 33 en naar de technische voorlichting van het WTCB: TV 250 Luchtdichtheid van gebouwen 2015. Daarnaast moeten de houtvezelplaten waterdicht en winddicht zijn. Voor meer informatie over de vochtbeheersting in houtskeletwand wordt verwezen naar het WTCB-contact nr.
Bouwknopen details.
De onderstaande database werd opgesteld in opdracht van de stad Gent door Passiefhuis-Platform vzw en Vibe vzw. Op deze pagina vindt u bouwknopen details in pdf-en dwg-formaat voor houtskeletbouw die in een lage-energiewoning kunnen gebruikt worden. Bron en meer info: www.bouwdetails.be.
Aanbouw Woning Antwerpen Smeets te Ranst.
Uitbreiding poolhouse, gardenoffice, buitenkeuken, zorgwoning in houtskeletbouw. Hoe u uw woonruimte ook wilt uitbreiden, reken bij Smeets op. Advies bij het bouwen, inrichten en afwerken van uw woning en uitbreiding. Begeleiding bij de keuze van materialen, kleuren en uitvoeringen. Uitvoering en productie op maat in eigen atelier. Sjoerd Smeets, zaakvoerder aan het woord.: Het gebruik van hout voor uw woonwensen zorgt voor een duurzame, ecologisch verantwoorde oplossing. Hout is structureel lichter dan stenen en beton, waardoor ingrijpende funderingswerken vaak niet nodig zijn. Een extra voordeel. van de houtbouwmethodes is het droge bouwproces waardoor een snelle afwerking en ingebruikname mogelijk is. Mooi is natuurlijk ook. dat deze bouwwijze hoge isolatiewaarden en luchtdichtheid garandeert. Ecologie en bouwen gaan met houtbouw hand in hand. Ons team staat klaar om uw woonuitbreiding te Antwerpen tot een geslaagd project te brengen. Montage op uw werf voor een perfecte afwerking zonder bouwknopen of zorgen.
Architectenbureau ARDELE: EPB.
Naast een sterk verlaagde energiefactuur en een verhoogd comfort, kan u dit ook uitgebreide premies en belastingsvoordelen opleveren. Recent is de EPB regelgeving verstrengd: er moeten nu ook zogenaamde bouwknopen ingerekend worden. Dankzij mijn uitgebreide ervaring en kennis van uitvoeringstechnieken, ook in lage-energiebouw en houtskeletbouw, kan ik u hierover optimaal adviseren.
Houtskeletbouw Bouwen van veranda, huizen, renovaties, en andere bouwwerken.
Tijdens het ontwerp, de uitvoering en de opvolging op de bouwplaats zijn nauwkeurigheid, professionalisme en bijzondere aandacht voor de bouwknopen vereist. Tijdens de ontwerpfase van het houten skelet, kies je vrij de afwerking. Houtskeletbouw laat de meest uiteenlopende vormgeving en architectuur toe.
Studenten Thomas More leren stiel bij Arkana.
Eenmaal een houtskeletbouwwoning afgewerkt is, is er soms nog weinig verschil merkbaar met een traditioneel gebouwde woning. De studenten kregen de opdracht om het gebouw te analyseren en moesten daarbij één of meerdere bouwknopen uittekenen. De projecten van Arkana zijn goed doordacht qua uitvoering, zeker de passieve woningen, steeds met respect voor basisprincipes zoals het damp-open bouwen. Ze kunnen dus perfect dienen als voorbeeld voor de studenten. Arkana is gespecialiseerd in houtskeletbouw en is actief in een specifiek marktsegment: bijna of helemaal energieneutrale woningen, passiefwoningen en lage-energiewoningen.

Contacteer ons