Zoeken naar bouwknopen houtskeletbouw

   
 
bouwknopen houtskeletbouw
 
Aanbouw Woning Antwerpen Smeets te Ranst.
Uitbreiding poolhouse, gardenoffice, buitenkeuken, zorgwoning in houtskeletbouw. Hoe u uw woonruimte ook wilt uitbreiden, reken bij Smeets op. Advies bij het bouwen, inrichten en afwerken van uw woning en uitbreiding. Begeleiding bij de keuze van materialen, kleuren en uitvoeringen. Uitvoering en productie op maat in eigen atelier. Sjoerd Smeets, zaakvoerder aan het woord.: Het gebruik van hout voor uw woonwensen zorgt voor een duurzame, ecologisch verantwoorde oplossing. Hout is structureel lichter dan stenen en beton, waardoor ingrijpende funderingswerken vaak niet nodig zijn. Een extra voordeel. van de houtbouwmethodes is het droge bouwproces waardoor een snelle afwerking en ingebruikname mogelijk is. Mooi is natuurlijk ook. dat deze bouwwijze hoge isolatiewaarden en luchtdichtheid garandeert. Ecologie en bouwen gaan met houtbouw hand in hand. Ons team staat klaar om uw woonuitbreiding te Antwerpen tot een geslaagd project te brengen. Montage op uw werf voor een perfecte afwerking zonder bouwknopen of zorgen.
Optoppen: de voordelen van hout Hout Info Bois.
Deze balklaag vormt langs de voorzijde een overkraging boven de uitspringende glaspartij en langs de achterkant een pergola, die tegen oververhitting langs de zuidkant moet beschermen. Houtskeletbouw is een ideale methode voor optoppen omdat het een lichte structuur is maar ook omdat de bouwknopen gemakkelijk aangepakt kunnen worden.
Een passiefwoning, hoe begin je eraan? Xenadvies.
Tijdens het ontwerp en de constructie is er door de architect aan alle bouwknopen extra aandacht besteed. Verder is bijzondere zorgvuldig omgesprongen met de plaatsing van het dampscherm. Dit alles om een hoge isolatie en luchtdichtheidsgraad te kunnen garanderen. Houtskeletbouw: HSBB Bokken.
Bouwknopen Bouwknopen details. details.
Uitleg EPB-aanvaarde bouwknopen: wanneer is een bouwknoop EPB-aanvaard en waneer EPB-niet-aanvaard. Document beschikbaar in pdf. Uitleg bouwdetail in passiefhuis standaard houtskeletbouw: Funderingsaansluiting. Document beschikbaar in pdf. Uitleg bouwdetail in passiefhuis standaard houtskeletbouw: Buitendeur. Document beschikbaar in pdf. Uitleg bouwdetail in passiefhuis standaard houtskeletbouw: Raam in verticale snede.
Vind een opleiding VDAB.
Mijn loopbaan Profiel gewenste jobs Opdrachten Berichten Cv's' Online leren Documenten. Mijn jobs Zoek een job Jobsuggesties Vacatures sollicitaties Beroepsoriëntatie. Nuttige links Bestel opleidingscheques Bestel loopbaancheques Vraag vrijstelling aan Arbeidsbeperking E-loket Profieltest. Log in op Mijn Loopbaan Schrijf je in als werkzoekende.
Bouwknopen Bouwknopen details. details.
Alle details zijn zo opgebouwd dat koudebruggen vermeden worden. De details zijn beschikbaar in dwg formaat te openen met onder meer Autocad, Vectorworks, DWG TrueView zodat ze aanpasbaar zijn en gemakkelijk kunnen gebruikt worden door architecten in hun plannen. Let op: onderstaande details dienen in een concreet project steeds geverifieerd te worden door de uitvoerende architect, conform de geldende bouw en constructietechnische normen. De meeste details zijn EPB-aanvaard, maar ook dit moet steeds door de architect geverifieerd worden. De onderstaande database werd opgesteld in opdracht van de stad Gent door Passiefhuis-Platform vzw en Vibe vzw. Op deze pagina vindt u bouwknopen details in pdf-en dwg-formaat voor houtskeletbouw die in een lage-energiewoning kunnen gebruikt worden.
Isolatielaag bij het beoordelen van bouwknopen Energiesparen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
bouwlaag met grootste warmteweerstand opeenvolgende isolatielagen te beschouwen als 1 isolatielaag. dikte van de bouwlaag met de grootste warmteweerstand. Een niet-homogene isolatielaag, zoals bij voorbeeld isolatie tussen houten regelwerk vergelijk houtskeletbouw, is gekenmerkt door één oppervlaktegewogen warmtegeleidbaarheid R-waarde. Bij de beoordeling van bouwknopen is dergelijke niet homogene laag te bekijken als één isolatielaag.
Begrippenlijst Duurzaam bouwen groupV2 Houtskeletbouw.
Wat is houtskeletbouw? EPB is de afkorting van EnergiePrestatie en Binnenklimaat. De EPB-regelgeving bepaalt aan welke regels nieuwbouwwoningen en verbouwingen met bouwaanvraag moeten voldoen. Ze legt voorwaarden op met betrekking tot de thermische isolatie van de buitenschil en de energieprestatie van de woning.
Home Bouwknopen.
De zwakke schakels in een woning, zijn de plaatsen daar waar verschillende constructieonderdelen samenkomen, namelijk de bouwknopen. Om een helder inzicht te verschaffen in de complexiteit van de bouwknopen worden de bouwknopen stap na stap opgebouwd. Met behulp van 3-dimensionale animaties brengen we de bouwknopen tot leven.

Contacteer ons