Meer resultaten voor houtskeletbouw gent

   
 
houtskeletbouw gent
 
Houtskelet Immo 2dehands.be.
2 juni 2018 1254: Gent Drongen. Huis te koop open bebouwing. Deze vrijstaande woning is gebouwd met een oerdegelijke houtskelet rustieke stijl gelegen in een zeer rustige straat, nabij buurtwinkels., 22 april 2018 1201: Hamme. Verhuurd bedrijfsgebouw met kantoor en woning in Temse.
Home Lab15.
Met aandacht voor nieuwe ontwikkelingen en normen bouwen wij passieve en laag-energiewoningen, die voldoen aan de hoogste ecologische standaarden. Lees meer over Lab15. Houtskeletbouw is een duurzame en veilige manier van bouwen, waar je op termijn financieel bij wint. Wij leveren maatwerk op basis van het architectenplan, jouw wensen en de energienormen.
Extra verdieping in houtskeletbouw in Gent. Houtskeletbouw extra verdiep/aanbouw in 2019.
Dewahout Ronse: Houthandel Interieur Houtskeletbouw.
SEC bvba Stabiliteitstudies, traditionele structuren en houtskeletbouw.
Het Sint-Bernardus bier zal in deze nieuwe degustatieruimte, zo mogelijk, nog beter smaken. Sederte eind 2017 beschikt SEC bvba nu ook over HSBCAD, zodat wij de uitvoerinsplannen die door de aannemers houtskelet, aannemers CLT of schrijnwerkers kunnen nazien in hun oorspronkelijk formaat.
Domus Wood Genisol nv Domus Team.
Voor houtskeletbouw en nieuwbouw kunt u bijvoorbeeld uitstekend terecht bij Domus Wood. Zij ronden elk bouwproject met veel passie en oog voor kwaliteit af. Daarnaast is Domus Wood gespecialiseerd in laag-energiewoningen en passiefhuizen. Tegenwoordig gelden er wat betreft duurzaamheid en energie namelijk strenge regels.
BRES architecten.
2014 certificaat keurder van privéwaterafvoer, Aquaflanders Antwerpen. 2013 certificaat veiligheidscoördinator niveau B, Katholieke Hogeschool Sint-Lieven, Gent. 2012 vervolledigen stage bij architectenbureau Delobelle, Gent en zelfstandig medewerker tot 2015. 2010 diploma Master in de Architectuur, Hogeschool voor WetenschapKunst, Sint-Lucas Gent. 1987 geboren te Brugge.
Houtskeletbouw-vacatures in Gent november 2019 Indeed.com.
Het bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met houtskeletbouw. Voor een bedrijf gelegen in regio Gent te Evergem zijn wij opzoek naar een schrijnwerker voor in. Gesponsord Vacature opslaan. Schrijnwerker plaatser van daktimmerwerk en houtskeletbouw. U plaatst nieuwe houten dakconstructies en houtskeletbouw; Samen met uw collega's' werkt u elk project nauwgezet af en controleert het resultaat.
Houtskeletbouwer Opleiding Syntra West. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart. shopping_cart.
Omwille van de specificiteit van dit bouwvak dienen deze vakmensen zich te differentiëren van de metselbouw. Waar vroeger houtskeletbouw vaak een verbouw of nevenactiviteit was van bouwaannemers, vanwege het geringe orderboek en de uitblijvende vraag naar houtnieuwbouw, zien we vandaag dat sleutel-op-de-deur en houtskeletbouw een nieuwe match vormen bij nieuwbouwprojecten.

Contacteer ons