Resultaten voor houtskeletbouw gent

   
 
houtskeletbouw gent
 
HOTA Houtskeletbouw / Energiezuinig bio-ecologisch verbouwen / Strobalenbouw.
Houtskeletbouw en strobalenbouw. Isolatie en luchtdichting. Advies en begeleiding van zelfbouwers. Lees verder over Over Hota. Hota werkt met. Hota is lid van. Magazijn en kantoor correspondentieadres. Jan Samijnstraat 15 D, 9050 GENT Gentbrugge. HOTA cvba Spellewerkstraat 94 te 9030 Gent Mariakerke.
Aanbouw met houtskeletbouw Ralus.
Assenede / Oost-Vlaanderen. Aanbouw in houtskeletbouw en volledige afwerking. Extra verdieping met houtbouw. Gent / Oost-Vlaanderen. Optopping van een bestaande aanbouw. Lage energie appartementen. Merelbeke / Oost-Vlaanderen. Totaalrenovatie: verbouwing tot 2 lage energie appartementen en uitbreiding via een aanbouw in houtskeletbouw.
bouwdetails.be.
Daarom gaf de Stad Gent aan Passiefhuis-Platform vzw en Vibe vzw de opdracht om een extra handleiding op te stellen voor passieve kantoorgebouwen, samen met twee extra sets bouwdetails. Beide sets bouwdetails vertrekken van een constructie in beton. De ene set kijkt daarbij naar een gevelconstructie in houtskeletbouw, de andere naar een meer traditionele gevel in metselwerk.
Houtskeletbouw Gent goudengids.be.
Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. 35 resultaten voor houtskeletbouw Gent. 1 De Bosschere Yannick. Mendonkdorp 94, 9042 Mendonk Gent. Algemene bouw en renovatiewerken. Algemene schrijn timmerwerken. Voegwerken in cement. Woningaanpassingen voor personen met een handicap. Voegwerken in cement.
De beste aannemers Houtskeletbouw in Gent 9000 Happybouwen.be.
Bent u op zoek naar een aannemer Houtskeletbouw in Gent? Op Happybouwen.be kan u alle bouwbedrijven uit Gent met deze specialisatie terugvinden, met reviews en beoordelingen van andere mensen. Staat uw aannemer Houtskeletbouw niet in de onderstaande lijst van bouwbedrijven uit Gent?
Woema! cvba Bio-ecologische houtbouw en renovatiewerken.
Een nieuwbouw, uitbreiding of renovatie? Houtskeletbouw is hiervoor uitermate geschikt. Door zijn lichte constructie is houtskeletbouw een perfecte uitbreiding voor een bestaande woning. FSC gelabeld buitenschrijnwerk. Wij plaatsen uitsluitend buitenschrijnwerk gemaakt van FSC C008551 gelabeld hout voor ramen en deuren. Bij voorkeur stellen wij Europees FSC hout voor maar er zijn tal van houtsoorten beschikbaar. Een dak biedt u niet alleen bescherming tegen de regen maar ook tegen de koude en warmte! Een isolerende, winddichte houtvezel-onderdakplaat garandeert dit. 29 03, 2017. Simon Suys 2017-11-21T1307090000: Nieuw buitenschrijnwerk in Lariks FSC Gent.
Realisaties Ralus.
Extra verdieping op een gesloten bebouwing. Gent / Oost-Vlaanderen. Optopping van een bestaande woning met houtskelet. Aanbouw in houtskelet. Dilbeek / Vlaams-Brabant. Uitbreiding van de leefruimte aan een bestaande woning in Dilbeek. Optopping met houtskelet. Sint-Denijs-Westrem / Oost-Vlaanderen. Project in uitvoering: een extra verdieping in houtskeletbouw. Extra verdieping met houtskeletbouw. Laarne / Oost-Vlaanderen. Woninguitbreiding: een verdieping met houtskeletbouw.
Vind aannemers voor houtskeletbouw in de buurt van Gent.
Elke dag opnieuw maken onze bezoekers gratis gebruik van onze diensten. Zo vinden ze bijna allemaal de geschikte vakman binnen enkele minuten. In onderstaande lijst ontdekt u enkele actuele aanvragen voor houtskeletbouw in de provincie Oost-Vlaanderen. Een offerteaanvraag voor Houtskeletbouw uit Gent.
Livingwood houtskeletbouw.
Open, halfopen en gesloten. Livingwood behaalde het label van Energiebewuste Aannemer. Snel en droog bouwen doe je met houtskeletbouw. Is BEN te complex? Overleg met je aannemer en architect. Dank u voor de prachtige samenwerking, voor ons is de droom uitgekomen bouwen zonder zorgen!

Contacteer ons