Meer resultaten voor houtskeletbouw herentals

   
 
houtskeletbouw herentals
 
Renovaties en verbouwingen in houtskeletbouw Renopact.
jarenlange ervaring in houtskeletbouw. correcte afspraken en prijzen. Voor onmiddelljike indiensttreding: werfleider. Voor onmiddelljike indiensttreding: alg. Contacteer ons Bezoek een werf Maak een afspraak Nieuws. 014 74 33 33. 2018 Renopact Oud-Strijderslaan 207, 2200 Herentals 014 74 33 33 info@renopact.be sitemap privacyverklaring.
Houtskeletbouw SD Schrijnwerkerij Herentals SD Schrijnwerkerij.
Onze mogelijkheden voor een houtskeletbouw variëren van een complete woning tot en met een aanbouw voor een bestaand huis. Afhankelijk van de grootte van de houtskeletbouw, adviseren wij prefab houtskeletbouw of timmeren onze vakmensen alles ter plaatse uit. Vooraleer wij uw houtskeletbouw realiseren in de regio Herentals, ontvangt u als opdrachtgever een uitgebreide en gedetailleerde offerte.
Houtskeletbouw Ecohuis Energiezuinig bouwen Herentals.
heb je ook bouwplannen? Laat je aangenaam verrassen door houtskeletbouw! Een houtskeletwoning bouwen met Ecohuis.: Zorgeloos, natuurlijk, snel energiezuinig voor een perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Ecohuis wil je begeleiden naar jouw ultieme droom, namelijk het bouwen van een energiezuinige, kwalitatief hoogstaande houtskeletwoning. Wij bieden je een zorgeloos, betaalbaar bouwtraject volledig uitgewerkt op jouw maat. Plannen en prijzen aanvragen. Voor ons was het echt bouwen zonder zorgen. Familie Van Loock Lauwens. De ervaring was zeer goed, een goede werksfeer, een goed team. Familie Van Gucht. De verkoper van Ecohuis heef meteen open kaart gespeeld. Familie Stusz Melis. Een absolute eis van ons was dat we aan de nieuwste normen voldeden. E-peil dertig en liefst nog lager. Familie Van Praet Panneels. Het resultaat is wat we ervan verwacht hadden. De prijs waarvoor we getekend hebben, is ook de prijs die we betaald hebben. Familie Van Den Berghe Maesschalck. Ecohuis bouwde een energiezuinige en makkelijk te onderhouden woning voor ons. Familie Der Kinderen. Leer Ecohuis kennen op een van onze events. Ecohuis INFOAVOND 6 SEPTEMBER 2018. do 6 september 2018. Oud-Strijderslaan 207, 2200 Herentals.
Houtskeletbouw energiezuinig bouwen of verbouwen Casa Futura.
/ Energiezuinig bouwen met Houtskeletbouw in Herentals. Energiezuinig bouwen met Houtskeletbouw in Herentals. Voordelen van houtskeletbouw in Herentals. Heeft u bouwplannen of verbouwingsplannen? Kies dan voor energiezuinig en budgetvriendelijk bouwen met houtskeletbouw. Woningen in houtskeletbouw zijn hét bouwsysteem voor de toekomst.
Ecohuis onthult geheimen houtskeletbouw Herentals Het Nieuwsblad.
Vorige afbeelding 1 / 2 Volgende afbeelding. Herentals Ecohuis in Herentals schakelde het volledige personeelsbestand in om de honderden bezoekers in de verschillende aspecten van houtskeletbouw en energiezuinig bouwen in te wijden. Van ontwerp tot uiteindelijke constructie, alle facetten van het procédé kwamen tijdens de deelname aan de Open Bedrijvendag van Voka uitvoerig aan bod.
Houtskeletbouw" is de toekomst" Herentals Regio HLN.
Foto Maria De La Cruz Seppe Gorrens, Rob Rodiers, Dario Claassen en Mathias Geelen bij hun eerste creatie: een houtskeletbouw. Herentals De eerste studenten houtconstructies hebben, na een jaar opleiding, hun gebouw in houtskeletbouw ingehuldigd. Het nieuwe keuzevak is een schot in de roos.
Aannemers houtbouw Herentals goudengids.be.
Energie zuinige woningen. Gevel en dakbekleding. Houtskeletbouw op maat. Bezoek onze webpagina. Oud-Strijderslaan 207, 2200 Herentals. Maandag 800: 1700.: 3 FDW Houtbouw. Oude Steenweg 33, 2280 Grobbendonk. Sleutel op de deur. Door het zoekgebied uit te breiden hebben we 20 km.

Contacteer ons