Meer resultaten voor houtskeletbouw herentals

   
 
houtskeletbouw herentals
 
Drisag Architectuur Moderne Bouwtechnieken Actua En Trends Houtskeletbouw.
F 32 14 23 10 20. langsheen de E313 te Herentals, weerspiegelt het idee van De" nieuwe werkplek. Lees meer over Drisag. Houtskeletbouw is een gezonde, ecologisch verantwoorde en snelle manier van bouwen die bij uitstek geschikt is voor energiezuinige gebouwen.
Houtskeletbouw SD Schrijnwerkerij Herentals SD Schrijnwerkerij.
Onze mogelijkheden voor een houtskeletbouw variëren van een complete woning tot en met een aanbouw voor een bestaand huis. Afhankelijk van de grootte van de houtskeletbouw, adviseren wij prefab houtskeletbouw of timmeren onze vakmensen alles ter plaatse uit. Vooraleer wij uw houtskeletbouw realiseren in de regio Herentals, ontvangt u als opdrachtgever een uitgebreide en gedetailleerde offerte.
Houtskeletbouw Herentals HR Bouw: verbouwingen, aanpassingswerken.
Ga dan in zee met onze dynamische firma in Vorselaar regio Herentals. Aanbouw en opbouw met houtskeletbouw. We zijn gespecialiseerd in zowel aan als opbouw met houtskeletbouw. Dankzij jarenlange scholing en ervaring garanderen onze meewerkende zaakvoerders een snelle afwerking van deze energiezuinige bouwwijze.
Ecohuis onthult geheimen houtskeletbouw Herentals Het Nieuwsblad.
Vorige afbeelding 1 / 2 Volgende afbeelding. Herentals Ecohuis in Herentals schakelde het volledige personeelsbestand in om de honderden bezoekers in de verschillende aspecten van houtskeletbouw en energiezuinig bouwen in te wijden. Van ontwerp tot uiteindelijke constructie, alle facetten van het procédé kwamen tijdens de deelname aan de Open Bedrijvendag van Voka uitvoerig aan bod.
Houtskeletbouw energiezuinig bouwen of verbouwen Casa Futura.
/ Energiezuinig bouwen met Houtskeletbouw in Herentals. Energiezuinig bouwen met Houtskeletbouw in Herentals. Voordelen van houtskeletbouw in Herentals. Heeft u bouwplannen of verbouwingsplannen? Kies dan voor energiezuinig en budgetvriendelijk bouwen met houtskeletbouw. Woningen in houtskeletbouw zijn hét bouwsysteem voor de toekomst.
Houtskeletbouw Herentals Aannemer ECOHUIS BVBA.
ECOHUIS BVBA Herentals. Algemene bouwwerken Houtskeletbouw. BEKIJK DE GEGEVENS VAN ECOHUIS BVBA, AANNEMER UIT HERENTALS ANTWERPEN. Telefoonnummer 014/46.29.88 Stad Herentals Bedient Herentals en omgeving Website http//www.ecohuis.be: Hoofdactiviteit Algemene bouwwerken Houtskeletbouw. Algemene bouwwerken Nieuwbouw Aannemer. Algemene bouwwerken Sleutel op de deur.
NIEUWBOUW.
Woning met strakke lijnen Houtskelet. Ontwerp woning te Herentals. Uitgelijnde villa Houtskelet. Woning te Brecht. Compacte woning in zwart-wit Houtskelet. Woning te Boom. De oude bestaande woning werd afgebroken en de nieuwe woning werd op maat van de bouwheer ontworpen.
Renovaties en verbouwingen in houtskeletbouw Renopact.
jarenlange ervaring in houtskeletbouw. correcte afspraken en prijzen. Voor onmiddellijke indiensttreding: ploegbaas. Voor onmiddellijke indiensttreding: metsers. Contacteer ons Bezoek een werf Maak een afspraak Nieuws. 014 74 33 33. 2019 Renopact Oud-Strijderslaan 207, 2200 Herentals 014 74 33 33 info@renopact.be sitemap privacyverklaring.
Houtskeletbouw en houten bijgebouwen H3 houtskeletbouw.
Want wanneer je kiest voor ecologisch bouwen met bio-ecologische houtskeletbouw, kies je resoluut voor échte duurzaamheid. De bouwmaterialen zijn milieuvriendelijk, je woning bespaart energie en je leeft in een aangenaam en gezond leefklimaat. Bij H3 houtskeletbouw hebben we van houtskeletbouw in regio Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant ons vak gemaakt.

Contacteer ons