Meer resultaten voor houtskeletbouw zandhoven

   
 
houtskeletbouw zandhoven
 
Ruwbouw in zandhoven Build Your Home.
Schouw, sierschouw, open haard, kachel in zandhoven. Spuitbeton in zandhoven. Waterreservoires in zandhoven. Woning houtskeletbouw in zandhoven. Woning massief houtbouw in zandhoven. Woning metaalskeletbouw in zandhoven. Woning Nieuwbouw in zandhoven. Woning prefab in zandhoven. Woning sleutel op de deur in zandhoven.
Bedrijven met ATG Hout Info Bois.
Om onpartijdig te blijven, verspreiden wij alleen een lijst van bedrijven die over een ATG Technische Goedkeuring beschikken omdat dit een officieel label is. Behoudens uitzonderingen is een ATG enkel van toepassing op een product en niet op de plaatsing ervan.
Woningrenovatie, dakwerken en houtskeletbouw door Renisol Bouwgroep.
Werken laten uitvoeren door ons staat garant voor een zorgeloos bouw of verbouwtraject. Het beste bewijs daarvan is dat we in enkele jaren tijd van een klein renovatie en isolatiebedrijf uitgegroeid zijn naar een stevige KMO gespecialiseerd in houtskeletbouw, renovatie en dakwerken.
BCCA. Belgian Construction Certification Association.
Voor de overige systemen AoC 3 en 4 is geen certificatie-instelling betrokken is en deze gegevens worden dus niet opgenomen in de BCCA database. Aan welk AoC-systeem een product voor een bepaalde toepassing moet voldoen, staat in de desbetreffende Europese norm NBN EN.
IBC Massieve Houtbouw te Zandhoven.
Een houten poolhouse biedt naast opslagruimte, een oase van rust vlakbij uw zwembad. Tuinhuis met overdekt terras. Maak uw tuin gereed voor het buitenseizoen met tuinhuis met overdekt terras. Tuinhuis met overkapping. Een houten tuinhuis met overkapping garandeert het gebruik van je tuin doorheen het jaar. Dit opvallende houten tuinkantoor in landelijke stijl is de eyecatcher van uw tuin. Ecologisch bouwen met hout. Ecologisch bouwen met hout, zo doen wij dat! Lees er hier alles over. Bij IBC aan het juiste adres! Op zoek naar een houtbouwexpert? Een woning of chalet, tuinhuis, carport, garage, poolhouse, stal, lokalen, aanbouw of opbouw wij maken en bouwen volgens uw wensen. We zijn al jaren specialist in houtbouw, zowel massief, paal en balkconstructies als houtskeletbouw. 03 / 464 06 00. U kan dagelijks ons tentoonstellingspark bezoeken op Ringlaan 62 te 2240 Zandhoven.
Houtbouw: IBCSolidwood te Zandhoven Bouwinfo.
Anderen bekeken ook. Veelgestelde vragen over houtskeletbouw. Houtbouw en brandveiligheid. Een woning verbouwen? Bekijk 100en inspiratiewoningen vanbinnen en vanbuiten. Lid vanaf: 04/02/2013. Geplaatst op: 24-03-2016 152331.: Voeg een andere quoty toe of reply now. Wij zijn ook op zoek naar mensen met ervaring van deze firma. Ga nu zondag naar zandhoven om verdere info te verkrijgen.
Contact IBC Massieve houtbouw te Zandhoven.
We zijn al jaren specialist in houtbouw, zowel massief, paal en balkconstructies als houtskeletbouw. 03 / 464 06 00. U kan dagelijks ons tentoonstellingspark bezoeken op Ringlaan 62 te 2240 Zandhoven. Elke dag open van 12.30 tot 17.30, ook op zon en feestdagen.
Houtskeletbouw-vacatures in Wommelgem november 2019 Indeed.com.
In enkele jaren tijd zijn zij uitgegroeid van een klein renovatie en isolatiebedrijf naar een stevige KMO gespecialiseerd in houtskeletbouw renovatie en. Gesponsord door Accent Jobs 1 dag geleden Vacature opslaan. Je voert taken uit die te maken hebben met buitenschrijnwerk zoals ramen en deuren, gevelbekleding, dakwerken, houtskeletbouw.,
Woningbouw en Villabouw Ruwbouw of Sleutel-op-de-deur SuperHuis Bouwbedrijf.
Onze Unieke Aanpak.: Met meer dan drie decennia aan ervaring in villa en woningbouw en meer dan 3.000 gerealiseerde woonunits kan je rekenen op een bouwbedrijf dat weet wat kwalitatief en zorgeloos huizen bouwen betekent. Bij al jouw vragen en wensen hoef je je tot slechts één adres te richten. Wij houden alles netjes in eigen beheer en je wordt meteen verder geholpen. Wij zijn gespecialiseerd in sleutel-op-de-deur villas, huizen en andere woningbouw. Maar je kan bij ons terecht voor het bouwen van zowel sleutel-op-de-deur als winddichte ruwbouw projecten, steeds tegen een duidelijke prijs. Wens je werk in eigen beheer uit te voeren? Geen probleem, wij integreren dit in ons bouwproces. Waar je ook voor kiest, ons vakmanschap, gedrevenheid en passie blijven dezelfde. U bouwt een woning voor het leven. Vandaar dat wij uitsluitend gebruik maken van kwalitatieve en duurzame materialen. Onze leveranciers worden dan ook zorgvuldig uitgekozen. Op zoek naar inspiratie voor het bouwen van uw droomwoning, villa of appartement? Wilt u meer lezen over de ervaring van onze klanten? Aarzel dan niet en download hier ons inspiratieboek. SuperHuis bouwt duurzame woningen die steevast worden uitgerust met hoogwaardige materialen en de nieuwste technologie.

Contacteer ons