Resultaten voor houtskeletbouw zandhoven

   
 
houtskeletbouw zandhoven
 
Masset Projects Liersebaan 6-2, 2240 Zandhoven, België.
Home Masset Projects. Houten huizen, Aannemers, Houtbouw, Houten interieur, Houtskeletbouw, Sleutel-op-de-deur, Bouwen, Verbouwen Verhuizen, Dressings, inbouwkasten en wandkasten, Aannemers verbouwingen renovatiewerken, Kano's.' Liersebaan 6-2, 2240 Zandhoven, België. Tel03: 385 04 02. Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus.
Dakrenovatie en dakisolatie Van der Velden Massenhoven.
Dakrenovatie met dakisolatie in de regio van Massenhoven bij Zandhoven. Van dakherstellingen en kleine houtskeletbouw tot heuse dakrenovaties en de aanleg van dakisolatie en groendaken: Dakwerken Van der Velden BVBA zorgt voor een uitstekende service van begin tot eind. Voor de renovatie van uw dak gebruiken we tal van materialen: traditionele pannen, tegelpannen, natuurleien, leien, roofing, Resitrix en meer!
Masset Projects / Houtskeletbouw.
Wij hebben eveneens de nodige ervaring verworven om houtskeletbouw toe te passen in de utiliteitsbouw commercieel, bejaardenhuizen, enz. Van ontwerp tot oplevering garanderen wij een stipte opvolging en dit tot in de kleinste details. Wij zijn van mening dat dit aan de basis ligt van uw wensen, namelijk betrokkenheid en teamwerk is streven naar kwaliteit. Niet alleen de keuze van een bouwmethode is van belang, maar ook de keuze om energiebewust te bouwen is onze visie. Alle gebouwen, klein, groot, moeten ook in ons land binnen afzienbare tijd het label passief dragen, met dus een uiterst bepertke energiebehoefte. Woningen met een lage energiebehoefte bepalen in de toekomst de waarde van uw vastgoed Er is een ambitieuze richtlijn van Europa om de lidstaten tegen 2021 te verplichten om enkel vergunningen uit te reiken voor gebouwen dewelke bijna energieneutraal BEN zijn. Masset Projects is gewapend voor de verre maar toch nabije toekomst. Masset Projects Liersebaan 6/2 2240 Zandhoven België.
IBC Massieve Houtbouw te Zandhoven.
We zijn al jaren specialist in houtbouw, zowel massief, paal en balkconstructies als houtskeletbouw. 03 / 464 06 00. U kan dagelijks ons tentoonstellingspark bezoeken op Ringlaan 62 te 2240 Zandhoven. Elke dag open van 12.30 tot 17.30, ook op zon en feestdagen.
Woningrenovatie, dakwerken en houtskeletbouw door Renisol Bouwgroep.
Werken laten uitvoeren door ons staat garant voor een zorgeloos bouw of verbouwtraject. Het beste bewijs daarvan is dat we in enkele jaren tijd van een klein renovatie en isolatiebedrijf uitgegroeid zijn naar een stevige KMO gespecialiseerd in houtskeletbouw, renovatie en dakwerken.
Houtskeletbouw Zandhoven goudengids.be.
Uw bedrijf toevoegen. Stad of gemeente. 20 resultaten voor houtskeletbouw Zandhoven. Beoordeel dit bedrijf. 2240 Zandhoven Liersebaan 6-2. Gesloten Woensdag 900: 1700.: Aannemers Houtbouw, wooncomfort, duurzaam, comfortabel, Houtskeletbouw, Bouwen. Dakwerken Van der Velden. Beoordeel dit bedrijf. 2240 Massenhoven Zandhoven Kerkstraat 56.
Houtskeletbouw, Massieve Houtbouw en Vakwerkbouw: FDW Houtbouw te Grobbendonk Antwerpen: specialist in ecologisch, milieuvriendelijk en budgetvriendelijk bouwen.
Specialist in houtbouw. FDW is al meer dan 30 jaar uw specialist in houtbouw. Wij leveren en plaatsen uw massieve houtbouw, houtskeletbouw of vakwerkbouw. Uw woning kan volledig klaar worden afgeleverd of u kan deze zelf bouwen met de nodige ondersteuning.
Bouwen met houtskeletbouw? Ontdek alle info over houtskeletbouw!
Houtskeletbouw in België. De boeiende geschiedenis van een aan populariteit winnende bouwmethode: houtskeletbouw. Steeds meer kiest men voor houtskeletbouw in geval van nieuwbouw, aanbouw of renovatie! Houtskeletbouw in België. Trends in houtskeletbouw. Houtskeletbouw kent sterke prestaties op het vlak van energie, akoestische en thermische isolatie.
Zandhoven Realisaties Martin Vandereyt Houtskeletbouw.
Vandaag is hij, samen met zijn zonen David, Stijn en echtgenote Fabienne zaakvoerder van een 50-tal enthousiaste en betrokken medewerkers en is Vandereyt Houtskeletbouw uitgegroeid tot een gevestigde waarde in Limburg en omstreken. Nieuwbouwwoningen, verbouwingen, uitbreidingen, optoppingen en eiken bijgebouwen.

Contacteer ons