Resultaten voor houtskeletbouw zandhoven

   
 
houtskeletbouw zandhoven
 
IBC Massieve Houtbouw te Zandhoven.
We zijn al jaren specialist in houtbouw, zowel massief, paal en balkconstructies als houtskeletbouw. 03 / 464 06 00. U kan dagelijks ons tentoonstellingspark bezoeken op Ringlaan 62 te 2240 Zandhoven. Elke dag open van 12.30 tot 17.30, ook op zon en feestdagen.
Zandhoven Realisaties Martin Vandereyt Houtskeletbouw.
Vandaag is hij, samen met zijn zonen David, Stijn en echtgenote Fabienne zaakvoerder van een 50-tal enthousiaste en betrokken medewerkers en is Vandereyt Houtskeletbouw uitgegroeid tot een gevestigde waarde in Limburg en omstreken. Nieuwbouwwoningen, verbouwingen, uitbreidingen, optoppingen en eiken bijgebouwen.
Houtskeletbouw, Massieve Houtbouw en Vakwerkbouw: FDW Houtbouw te Grobbendonk Antwerpen: specialist in ecologisch, milieuvriendelijk en budgetvriendelijk bouwen.
Specialist in houtbouw. FDW is al meer dan 30 jaar uw specialist in houtbouw. Wij leveren en plaatsen uw massieve houtbouw, houtskeletbouw of vakwerkbouw. Uw woning kan volledig klaar worden afgeleverd of u kan deze zelf bouwen met de nodige ondersteuning.
Masset Projects / Houtskeletbouw.
Wij hebben eveneens de nodige ervaring verworven om houtskeletbouw toe te passen in de utiliteitsbouw commercieel, bejaardenhuizen, enz. Van ontwerp tot oplevering garanderen wij een stipte opvolging en dit tot in de kleinste details. Wij zijn van mening dat dit aan de basis ligt van uw wensen, namelijk betrokkenheid en teamwerk is streven naar kwaliteit. Niet alleen de keuze van een bouwmethode is van belang, maar ook de keuze om energiebewust te bouwen is onze visie. Alle gebouwen, klein, groot, moeten ook in ons land binnen afzienbare tijd het label passief dragen, met dus een uiterst bepertke energiebehoefte. Woningen met een lage energiebehoefte bepalen in de toekomst de waarde van uw vastgoed Er is een ambitieuze richtlijn van Europa om de lidstaten tegen 2021 te verplichten om enkel vergunningen uit te reiken voor gebouwen dewelke bijna energieneutraal BEN zijn. Masset Projects is gewapend voor de verre maar toch nabije toekomst. Masset Projects Liersebaan 6/2 2240 Zandhoven België.
Houtskeletbouw.
Houtskeletbouw kan toegepast worden voor elke bouwstijl modern, klassiek, enz. Nieuwbouw, verbouwingen, uitbreidingen, garages, tuinhuizen, enz. Eén en meergezinswoningen, koppelwoningen, utiliteitsgebouwen scholen, kantoren, commercieel, enz. Masset Projects Liersebaan 6/2 2240 Zandhoven België. Tel: 32 3 385 04 02 Gsm: 32 474 84 19 91.
Houtskeletbouw Zandhoven goudengids.be.
20 resultaten voor houtskeletbouw Zandhoven. 1 Masset Projects. Liersebaan 6-2, 2240 Zandhoven. Maandag 900: 1700.: Bezoek onze webpagina. Vaartstraat 9/2-3, 2240 Massenhoven Zandhoven. Maandag 830: 1700.: sleutel op de deur. 3 Dakwerken Van der Velden. Kerkstraat 56, 2240 Massenhoven Zandhoven.
De Backer Houtbouw failliet, schuldeisers vrezen voor hun ce. Wijnegem Gazet van Antwerpen.
Zandhoven / Wijnegem. De Backer Houtbouw uit Zandhoven heeft de boeken neergelegd. Het faillissement van het bedrijf waar ooit negentig mensen werkten, komt hard aan. Gedupeerden vrezen voor hun centen. De Backer, specialist in massieve houtbouw, bestaat al sinds 1979.
Houtskeletbouw Ecohuis Energiezuinig bouwen Herentals.
heb je ook bouwplannen? Laat je aangenaam verrassen door houtskeletbouw! Een houtskeletwoning bouwen met Ecohuis.: Zorgeloos, natuurlijk, snel energiezuinig voor een perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Ecohuis wil je begeleiden naar jouw ultieme droom, namelijk het bouwen van een energiezuinige, kwalitatief hoogstaande houtskeletwoning.
De Backer bvba Ecobouwers.be.
Op de werf worden in korte tijd de vormstabiele houten wandbalken opgebouwd waarna de ruwbouw nauwgezet kan worden ingepakt met isolatie en kan worden afgewerkt met steen of hout. 2240 Zandhoven Antwerpen. Ik werkte mee aan deze bouwprojecten. Meer over deze woning. Zandhoven AN2240/01 De Backer kijkwoning.

Contacteer ons