Op zoek naar houtskeletbouw zandhoven?

   
 
houtskeletbouw zandhoven
 
Bedrijven met ATG Hout Info Bois.
Om onpartijdig te blijven, verspreiden wij alleen een lijst van bedrijven die over een ATG Technische Goedkeuring beschikken omdat dit een officieel label is. Behoudens uitzonderingen is een ATG enkel van toepassing op een product en niet op de plaatsing ervan.
Woningrenovatie, dakwerken en houtskeletbouw door Renisol Bouwgroep.
Werken laten uitvoeren door ons staat garant voor een zorgeloos bouw of verbouwtraject. Het beste bewijs daarvan is dat we in enkele jaren tijd van een klein renovatie en isolatiebedrijf uitgegroeid zijn naar een stevige KMO gespecialiseerd in houtskeletbouw, renovatie en dakwerken.
BCCA. Belgian Construction Certification Association.
Voor de overige systemen AoC 3 en 4 is geen certificatie-instelling betrokken is en deze gegevens worden dus niet opgenomen in de BCCA database. Aan welk AoC-systeem een product voor een bepaalde toepassing moet voldoen, staat in de desbetreffende Europese norm NBN EN.
IBC Massieve Houtbouw te Zandhoven.
Een houten poolhouse biedt naast opslagruimte, een oase van rust vlakbij uw zwembad. Tuinhuis met overdekt terras. Maak uw tuin gereed voor het buitenseizoen met tuinhuis met overdekt terras. Tuinhuis met overkapping. Een houten tuinhuis met overkapping garandeert het gebruik van je tuin doorheen het jaar. Dit opvallende houten tuinkantoor in landelijke stijl is de eyecatcher van uw tuin. Ecologisch bouwen met hout. Ecologisch bouwen met hout, zo doen wij dat! Lees er hier alles over. Bij IBC aan het juiste adres! Op zoek naar een houtbouwexpert? Een woning of chalet, tuinhuis, carport, garage, poolhouse, stal, lokalen, aanbouw of opbouw wij maken en bouwen volgens uw wensen. We zijn al jaren specialist in houtbouw, zowel massief, paal en balkconstructies als houtskeletbouw. 03 / 464 06 00. U kan dagelijks ons tentoonstellingspark bezoeken op Ringlaan 62 te 2240 Zandhoven.
Traditioneel Massief Houtbouw Bouwinfo.
Ja je moet er ook voor zijn om altijd op houten muren, vloeren en plafonds te kijken. En dan nog je trap en meubilair ook nog. Ik denk dat als je dan toch droogbouw wil dat je dan beter houtskeletbouw neemt.
Contact IBC Massieve houtbouw te Zandhoven.
We zijn al jaren specialist in houtbouw, zowel massief, paal en balkconstructies als houtskeletbouw. 03 / 464 06 00. U kan dagelijks ons tentoonstellingspark bezoeken op Ringlaan 62 te 2240 Zandhoven. Elke dag open van 12.30 tot 17.30, ook op zon en feestdagen.
Vind een job VDAB.
Mijn jobs Zoek een job Jobsuggesties Vacatures sollicitaties Beroepsoriƫntatie. Nuttige links Bestel opleidingscheques Bestel loopbaancheques Arbeidsbeperking Vrijstelling beschikbaarheid Inschrijvingsgeld CVO/CBE Inschrijvingsgeld kunstonderwijs Profieltest. Log in op Mijn loopbaan Schrijf je in als werkzoekende. Contact Help Werken bij VDAB Over VDAB.
Houtskeletbouw Woning Verstraeten.
Projecten / Houtskeletbouw. Kies een project. De Wingerd Brasschaat. Kantoorgebouw Roadrunner Concert Service Hoboken. Rijwoning te Edegem. Strobalen woning te kalmthout. Woning Celens strobalen woning. Woning Claerhout Van Haperen. Woning Cools Brouwers. Woning De Bock. Woning De Meutter. Woning De Vijlder. Woning De Wit. Woning Debecker Dumoulin. Woning Geens-Van Herwegen. Woning Ketels Vervaet. Woning Lauwers Carlens. Woning Van Aelst Van linden. Woning Van de Velde. Woning Van Dijck Nijs. Zandhoven, bouwjaar 2003.
Sibomat woningbouw: uw houtskelet bouwbedrijf.
Wilt u weten hoe uw woning er echt uit kan zien? Het comfort, de gezelligheid en de energiezuinigheid ervaren van een houtskeletbouw woning? Bezoek dan onze kijkwoning te Bierges. Bel ons voor een afspraak op 09 388 71 95 of mail naar verkoop@sibomat.be.

Contacteer ons