Zoeken naar houtskeletbouw sleutel op de deur

   
 
houtskeletbouw sleutel op de deur
 
Houtskeletbouw Skeletwoning in hout bouwen met La Casa.
Wij doen er samen met U alles aan om dit waar te maken. U bent voor ons in de samenwerking de sleutel tot weer een tevreden klant. Vanaf het moment dat we starten met het bouwen van uw woning bent U betrokken bij het ontwerp en de plannen. Nadat wij het architectenplan hebben ontvangen, starten wij met het visualiseren van uw houtskelet. Wij bouwen uw Houtskelet. Of u nu kiest voor een landelijke woning, een moderne of een klassieke woning, een Amerikaanse, Farmer, Pastorie, geen stijl is ons vreemd, geen project is ons te klein of te groot. Met onze vrije medewerkers, architecten, tekenaars, ingenieurs, studiebureaus en aannemers, hebben wij meer dan 40 jaar ervaring verzameld in Houtskeletbouw. Is Houtskeletbouw uw droom kom dan eens praten met La Casa. Contacteer ons voor meer informatie op gsm: 0032 0 476 97 41 68 of stuur een mailtje naar dirk@lacasahoutbouw.be.
Bouwsite Danneels Bouwkantoor Sleutel-op-de-deur aannemer algemene woningbouw Woningbouw renovatie Bouwbeurs.
Onze woningen zijn meer dan een verzameling stenen, ze zijn het resultaat van een architecturaal concept op maat van de bewoners. Danneels is een nationale speler op de vastgoedmarkt met kantoren in Brugge en Duffel en realiseert jaarlijks zo'n' 180 kwaliteitswoningen en appartementen.
Modulair bouwen MoDuProjects Kangoeroe woning Woonunits.
Bij elk project, groot of klein, gaande van een woonunit tot een kant en klare woning, kan u zelf de afwerking kiezen. U kan dit aan ons uitbesteden zodat we u een volledige sleutel op de deur oplossing kunnen aanbieden of u kan de afwerking zelf doen.
Kies voor een sleutel-op-de-deur woning! SD Schrijnwerkerij SD Schrijnwerkerij.
Toch merken wij de dag van vandaag dat er verandering op komst is. Houtskeletbouw wordt namelijk populairder. Simpel gezegd is dit een woning opgebouwd uit een houten skelet. Ook SD Schrijnwerkerij realiseert woningen in houtskeletbouw. Hierbij kan u kiezen voor sleutel-op-de-deur of wind waterdicht. Wat is dat nu een sleutel-op-de-deur woning? Zoals de benaming het al een beetje prijsgeeft hoef je alleen maar met je sleutel je woning te openen en deze is meteen bewoonbaar.
Bouwen" sleutel op de deur" Forum Test-Aankoop.
Heeft er iemand al ervaring met deze firma? Ervaring met houtskeletbouw? Aangemaakt op: 2/02/2013 232800: door: ms2013. Wij zijn in zee gegaan met de firma StoneHouse, aangename gesprekken in het begin met veel ideeën van de firma zelf. De zaakvoerder die alles opvolgt van bespreking, contract als de ruwbouw is zeer interessant. Je kan steeds terecht met vragen of bemerkingen en hier hebben ze alles aangedaan om dit in orde te brengen. We wonen er nu een maandje in en we zijn er zeer tevreden over, de prijs die was afgesproken is ook niets veranderd en wat ze beloofd hebben is er gerealiseerd. Aangemaakt op: 26/08/2013 131500: door: vicky_devos. hoiheeft, er iemand ervaring met volgende sleutel op de deur firma's' vetrabonuytsblavierqubo, aub.
Sleutel op de deur bouwen Architectenbureau Frank Gruwez bvba.
Wat is sleutel op de deur? Sleutel op de deur te bouwen betekend dat er bij de bouw van een woning de voorbereiding, het ontwerp en alle bijkomende zaken door de opdrachtgever helemaal aan de opdrachtnemer worden overgelaten en de opdrachtgever na voltooiing van het project alleen nog maar de sleutel hoeft om te draaien om zijn intrek te kunnen nemen; sleutelklaar.
Houtskeletbouw Ecohuis Sleutel Op De Deur.
Deze brochure staat boordevol voorbeeldwoningen in diverse types open, gesloten of halfopen, bouwstijlen klassiek, hedendaags, modern, pastorij, Amerikaanse stijl, en budgetten. Zo kan je al enkele ideeën opdoen voor jouw eigen droomwoning! Sleutel op de deur met of zonder eigen bouwgrond.
Renovatie sleutel-op-de-deur Ralus.
Uitbreiding van gelijkvloers, verdieping en dak. Uitbreiding op het gelijkvloers. Ichtegem / West-Vlaanderen. Aanbouw in houtskeletbouw van 30m. Oostmalle / Antwerpen. Uitbreiding van de leefruimte. Een professionele werkruimte. Heverlee / Vlaams-Brabant. Een bijgebouw in houtskeletbouw. Bijgebouw in houtskeletbouw. Roosdaal / Vlaams-Brabant.
Object moved.

Contacteer ons