Resultaten voor houtskeletbouw sleutel op de deur

   
 
houtskeletbouw sleutel op de deur
 
Covemaeker Bouwen op maat Sleutel op de deur Bouwen in vertrouwen.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen. Ik ga akkoord met de privacy statement. Ons team helpt u graag verder. Ik wil een afspraak maken Ik bezit bouwgrond Ik zoek bouwgrond Ik zoek een projectwoning.
Houtskelet, ruwbouw of sleutel-op-de-deur Dewaele Woningbouw.
Overslaan en naar de inhoud gaan. Bouwformules: houtskelet, ruwbouw of sleutel-op-de-deur. Ga je een nieuwe woning bouwen? En staat energiezuinig en duurzaam bouwen bij je centraal? Kies dan zeker voor een kwalitatieve woning uit houtskeletbouw. Ook een BEN-woning of passiefhuis is mogelijk bij Dewaele! Dewaele bouwt jouw houtskeletwoning altijd volledig op maat!
Skeletbouw prijs.
Foto: Dewaele Houtskeletbouw. Laten we eerst even een misverstand uit de wereld helpen: houtskeletbouw is net duurder dan een traditionele gemetste bouw. Telkens een persoonlijk verhaal. Villabouw Gruwez ontwerpt, bouwt of verbouwt uw villa of droomwoning die naadloos aansluit bij uw levenstijl n woonvoorkeuren. sleutel op de deur prijzen.
Sleutel op de deur 3bouw houtskeletbouw.
3bouw houtskeletbouw 014 70 47 47. Van Droom tot Droomhuis. Sleutel op de deur. Wij bouwen op maat. Klanten aan het woord. 3bouwers in actie. KMO van het jaar. Sleutel op de deur. Van ruwbouw tot sleutel op de deur.
Houtskeletbouw Skeletwoning in hout bouwen met La Casa.
Wij doen er samen met U alles aan om dit waar te maken. U bent voor ons in de samenwerking de sleutel tot weer een tevreden klant. Vanaf het moment dat we starten met het bouwen van uw woning bent U betrokken bij het ontwerp en de plannen. Nadat wij het architectenplan hebben ontvangen, starten wij met het visualiseren van uw houtskelet. Wij bouwen uw Houtskelet. Of u nu kiest voor een landelijke woning, een moderne of een klassieke woning, een Amerikaanse, Farmer, Pastorie, geen stijl is ons vreemd, geen project is ons te klein of te groot. Met onze vrije medewerkers, architecten, tekenaars, ingenieurs, studiebureaus en aannemers, hebben wij meer dan 40 jaar ervaring verzameld in Houtskeletbouw. Is Houtskeletbouw uw droom kom dan eens praten met La Casa. Contacteer ons voor meer informatie op gsm: 0032 0 476 97 41 68 of stuur een mailtje naar dirk@lacasahoutbouw.be.
Masset Projects / Houtskeletbouw.
Masset Projects / Houtskeletbouw. Masset Projects staat voor energiebewust bouwen in houtskeletbouw. U kan bij ons terecht voor het bouwen van uw nieuwbouw, renovatie of uitbreiding en dit volgens het sleutel-op-de-deur of casco principe. Wij hebben eveneens de nodige ervaring verworven om houtskeletbouw toe te passen in de utiliteitsbouw commercieel, bejaardenhuizen, enz.
Houtskeletbouw, Massieve Houtbouw en Vakwerkbouw: FDW Houtbouw te Grobbendonk Antwerpen: specialist in ecologisch, milieuvriendelijk en budgetvriendelijk bouwen.
FDW is de geknipte partner voor uw kwalitatief hoogstaande bouwwerken., zowel in massieve houtbouw als in houtskeletbouw. maatwerk, geen standaardmodellen. uiterst professionele plaatsingen. begeleiding van A tot Z. FDW Houtbouw volgt de modernste en meest energiezuinige bouwtechnieken op de voet.
sleutel op de deur woningen Mijn Passiefhuis.
Sleutel op de deur in landelijke stijl. Wij zorgen voor een professioneel afgewerkte sleutel-op-de-deur woning in landelijke stijl die binnen de 12 weken verhuisklaar is. Hoe we dat doen? Door een strakke planning en een uniek bouwproces. Onze houtskeletbouw is namelijk uitermate geschikt voor de realisatie van landelijke SOD woningen.
Houten huis, Chalet Sleutel op-de-deur.
Daardoor wordt het mogelijk om de houten huizen te bouwen op elke ondergrond. Dit bespaart geld aan fondament en maakt het ook mogelijk om het gebouw te transporteren. De snelheid van de aanbouw. Dankzij moderne productie methoden is het bouwproces van houten huizen sterk vereenvoudigd en versneld. Met behoud van alle eigenschappen van het houten huis, kan het gebouw worden gebouwd in 10-20 dagen. De aanbouw van houten huizen kost de eigenaars relatief weinig: massief fondament is niet nodig, externe-en interne afwerking zijn niet verplicht, het bouwmateriaal en het vervoer zijn niet duur en het energie verbruik voor de verwarming is aanzienlijk verminderd. ONZE CONCEPTIE VAN HOUTEN HUIZEN. Houten chalet Eulenspiegel. oppervlakte 48 m. Massief houten chalet Til. oppervlakte 84 m. Houtskeletbouw woning Vita.

Contacteer ons