Meer resultaten voor houtskeletbouw sleutel op de deur

   
 
houtskeletbouw sleutel op de deur
 
Covemaeker Bouwen op maat Sleutel op de deur Bouwen in vertrouwen.
Op een boogscheut van de dorpskern van Hertsberge wordt weldra deze nieuwe verkaveling gerealiseerd lang de Proosdijstraat. 7 nieuwe kavels voor open bebouwing worden aangeboden met een zuidwest gerichte tuin. Deze unieke, residentiële ligging ten midden een groene omgeving biedt tevens een ideale verbinding met de snelwegen.
Masset Projects / Houtskeletbouw.
Masset Projects / Houtskeletbouw. Masset Projects staat voor energiebewust bouwen in houtskeletbouw. U kan bij ons terecht voor het bouwen van uw nieuwbouw, renovatie of uitbreiding en dit volgens het sleutel-op-de-deur of casco principe. Wij hebben eveneens de nodige ervaring verworven om houtskeletbouw toe te passen in de utiliteitsbouw commercieel, bejaardenhuizen, enz.
Bouwen" sleutel op de deur" Forum Test-Aankoop.
Heeft er iemand al ervaring met deze firma? Ervaring met houtskeletbouw? Aangemaakt op: 2/02/2013 232800: door: ms2013. Wij zijn in zee gegaan met de firma StoneHouse, aangename gesprekken in het begin met veel ideeën van de firma zelf. De zaakvoerder die alles opvolgt van bespreking, contract als de ruwbouw is zeer interessant. Je kan steeds terecht met vragen of bemerkingen en hier hebben ze alles aangedaan om dit in orde te brengen. We wonen er nu een maandje in en we zijn er zeer tevreden over, de prijs die was afgesproken is ook niets veranderd en wat ze beloofd hebben is er gerealiseerd. Aangemaakt op: 26/08/2013 131500: door: vicky_devos. hoiheeft, er iemand ervaring met volgende sleutel op de deur firma's' vetrabonuytsblavierqubo, aub.
sleutel op de deur woningen Mijn Passiefhuis.
Sleutel op de deur in landelijke stijl. Wij zorgen voor een professioneel afgewerkte sleutel-op-de-deur woning in landelijke stijl die binnen de 12 weken verhuisklaar is. Hoe we dat doen? Door een strakke planning en een uniek bouwproces. Onze houtskeletbouw is namelijk uitermate geschikt voor de realisatie van landelijke SOD woningen.
Houten huis, Chalet Sleutel op-de-deur.
Daardoor wordt het mogelijk om de houten huizen te bouwen op elke ondergrond. Dit bespaart geld aan fondament en maakt het ook mogelijk om het gebouw te transporteren. De snelheid van de aanbouw. Dankzij moderne productie methoden is het bouwproces van houten huizen sterk vereenvoudigd en versneld. Met behoud van alle eigenschappen van het houten huis, kan het gebouw worden gebouwd in 10-20 dagen. De aanbouw van houten huizen kost de eigenaars relatief weinig: massief fondament is niet nodig, externe-en interne afwerking zijn niet verplicht, het bouwmateriaal en het vervoer zijn niet duur en het energie verbruik voor de verwarming is aanzienlijk verminderd. ONZE CONCEPTIE VAN HOUTEN HUIZEN. Houten chalet Eulenspiegel. oppervlakte 48 m. Massief houten chalet Til. oppervlakte 84 m. Houtskeletbouw woning Vita.
houtskeletbouw sleutel op de deur houtskeletbouw prijs houtskeletbouw.
Uw chalet / houtskeletbouw afgewerkt in de perfecte witte tint. Houtskeletbouw woning 9x9. Finnco Houtskeletbouw Sleutel op de deur. Finnco is gespecialiseerd in houtskeletbouw met al meer dan 30jaar ervaring. Als enige in België voorziet Finnco ook houtskeletbouw met betonnen verdiepingsvloeren.
Wonen en Tuin: algemene bouwbedrijven, houtskeletbouw, sleutel-op-de-deur.
Sels Exclusieve villabouw. Young Budget Homes. Alles over bouwen, verbouwen, renoveren en klustips. Algemene bouwbedrijven en Sleutel-op-de-deur. Alles over tuinieren, tuinen, bomen, bloemen, planten en vijvers. Nationale en Internationale vastgoedaanbiedingen. Vastgoed aan de Belgische kust. De Extra pagina's.: Veilig op het internet.
Sleutel-op-de-deur bouwen met Dewaele Houtskeletbouw.
Dankzij de doorgedreven isolatie is het in een woning van Dewaele Houtskeletbouw altijd aangenaam vertoeven: warm in de winter en fris in de zomer. De uitstekende isolatie zorgt tevens voor minder stookkosten. Ook op het vlak van architectuur doet Dewaele Houtskeletbouw zijn reputatie weer alle eer aan.
Houtskeletbouw Ecohuis Sleutel Op De Deur.
Zo kan je al enkele ideeën opdoen voor jouw eigen droomwoning! Sleutel op de deur met of zonder eigen bouwgrond. Voor mensen met een eigen bouwgrond. Een groot deel van onze klanten laat een sleutel-op-de-deur woning op eigen grond bouwen.

Contacteer ons