Meer resultaten voor houtskeletbouw sleutel op de deur

   
 
houtskeletbouw sleutel op de deur
 
Houten huis, Chalet Sleutel op-de-deur.
Daardoor wordt het mogelijk om de houten huizen te bouwen op elke ondergrond. Dit bespaart geld aan fondament en maakt het ook mogelijk om het gebouw te transporteren. De snelheid van de aanbouw. Dankzij moderne productie methoden is het bouwproces van houten huizen sterk vereenvoudigd en versneld. Met behoud van alle eigenschappen van het houten huis, kan het gebouw worden gebouwd in 10-20 dagen. De aanbouw van houten huizen kost de eigenaars relatief weinig: massief fondament is niet nodig, externe-en interne afwerking zijn niet verplicht, het bouwmateriaal en het vervoer zijn niet duur en het energie verbruik voor de verwarming is aanzienlijk verminderd. ONZE CONCEPTIE VAN HOUTEN HUIZEN. Houten chalet Eulenspiegel. oppervlakte 48 m. Massief houten chalet Til. oppervlakte 84 m. Houtskeletbouw woning Vita.
Sleutel op de deur offerte Gratis prijzen Vindy.
Het grote verschil met houtskeletbouw is dat een sleutel-op-de-deur woning echt volledig opgeleverd wordt en zelfs eventueel ingericht. Je geeft de opdracht tot bouwen van de woning uit handen en zodra de sleutelopdracht plaatsvindt, kan je letterlijk direct op de bank gaan zitten. Bij de start van de bouw van een sleutel op de deur woning wordt exact een planning gemaakt van oplevering.
Houtskelet, ruwbouw of sleutel-op-de-deur Dewaele Woningbouw.
Overslaan en naar de inhoud gaan. Bouwformules: houtskelet, ruwbouw of sleutel-op-de-deur. Ga je een nieuwe woning bouwen? En staat energiezuinig en duurzaam bouwen bij je centraal? Kies dan zeker voor een kwalitatieve woning uit houtskeletbouw. Ook een BEN-woning of passiefhuis is mogelijk bij Dewaele! Dewaele bouwt jouw houtskeletwoning altijd volledig op maat!
Bouwbedrijf Qubo Traditionele woningbouw met architectuur op maat.
Met een combinatie van traditioneel vakmanschap, kwaliteitsmaterialen en een efficiƫnte organisatie garandeert familiebedrijf Qubo u een energiezuinige woning op uw maat. Neem zeker ook een kijkje in onze voorbeeldplannen, het is een eerste stap in de richting van uw woning.
Sleutel op de deur 3bouw houtskeletbouw.
3bouw houtskeletbouw 014 70 47 47. Van Droom tot Droomhuis. Sleutel op de deur. Wij bouwen op maat. Klanten aan het woord. 3bouwers in actie. KMO van het jaar. Sleutel op de deur. Van ruwbouw tot sleutel op de deur.
Home Kijk Bouw Wij brengen u thuis.
Lange vakantiedagen in de tuin, barbecues in het weekend en na het werk even uitblazen op het terras: wij hebben er alvast zin in. Lees meer over houtskeletbouw. Blijf op de hoogte. Ontvang als eerste nieuws over nieuwe woningen en opendeurdagen.
Masset Projects / Houtskeletbouw.
Masset Projects / Houtskeletbouw. Masset Projects staat voor energiebewust bouwen in houtskeletbouw. U kan bij ons terecht voor het bouwen van uw nieuwbouw, renovatie of uitbreiding en dit volgens het sleutel-op-de-deur of casco principe. Wij hebben eveneens de nodige ervaring verworven om houtskeletbouw toe te passen in de utiliteitsbouw commercieel, bejaardenhuizen, enz.
Sleutel op de deur Bouw Alles over Sleutel op de deur Bouwen.
Mogelijkheid voor het bouwen met Systeembouw De aannemers bezit de nodige KnowHow om dit uit te voeren en zo liggen mogelijkheden als Houtskeletbouw voorhanden. Lees meer over Pro en Contra Sleutel op de deur. Andere Voordelen Sleutel op de deur Bouwen.
sleutel op de deur woningen Mijn Passiefhuis.
Sleutel op de deur in landelijke stijl. Wij zorgen voor een professioneel afgewerkte sleutel-op-de-deur woning in landelijke stijl die binnen de 12 weken verhuisklaar is. Hoe we dat doen? Door een strakke planning en een uniek bouwproces. Onze houtskeletbouw is namelijk uitermate geschikt voor de realisatie van landelijke SOD woningen.

Contacteer ons