Zoeken naar houtskeletbouw architect

   
 
houtskeletbouw architect
 
hippo architecten bvba Limburg Genk Website van Hippo Architecten BVBA, Limburg, Genk.
Hippo architecten is opgericht in 1997 door Jan Keymis en Sonja Jacobs. Ondertussen bestaat het hippo-team uit een 4-tal enthousiaste architecten. Dat maakt ons een compact maar dynamisch bureau dat inzet op maatwerk door middel van een geïntegreerde aanpak. 089 36 40 97.
Massieve houtbouw of houtskeletbouw: MI CASA.
Massieve houtbouw of houtskeletbouw.: Steeds meer gezinnen kiezen voor een huis in hout omwille van de esthetische meerwaarde, het gezellige wooncomfort en de mooie akoestiek. Zeker als het gaat om massieve houtbouw, want bij houtskeletbouw blijven de voordelen van hout eerder beperkt.
Houtskeletbouw, tal van voordelen!
Traditioneel schrijnwerk PVC, aluminium, hout. Home Buitenschrijnwerk Houtskeletbouw. Traditioneel schrijnwerk PVC, aluminium, hout. Houtskeletbouw, tal van voordelen! Ons HEGRYBO houtskeletbouwconcept geeft aan u en uw architect een ongekende ontwerpvrijheid. Belangrijk is hierbij dat het gebruik van hout vaker complexere architecturale hoogstandjes mogelijk maakt dan andere bouwmaterialen.
Houtbouw H3 houtskeletbouw.
Bovendien geniet u bij H3 houtskeletbouw van een volledige architecturale vrijheid, zowel voor de vormgeving als de buitenafwerking. Wij bouwen nooit sleutel-op-de-deur, voor elk project in houtbouw schrijven we een uniek verhaal volgens het ontwerpplan van uw architect. Laat u overtuigen door onze realisaties.
Houtskeletbouw Schilde RB Projects bvba.
Heeft u zelf geen architect, dan kunnen wij u één aanwijzen. Wij werken met drie verschillende architecten samen, waaronder één gespecialiseerd in houtskeletbouw voor grotere projecten. Houtskeletbouw is niet goedkoper dan een traditionele woning, maar biedt meer wooncomfort voor hetzelfde budget.
Welkom bij Equilibrium architecten.
Maar feit is dat hout al een warm materiaal op zichzelf is waardoor het zich uitermate leent om koudebrugvrij te bouwen. In Duitsland leerden we tientallen jaren geleden al hoe een houten woning geconcipieerd kon worden met een isolatieniveau waar wij als energiebewust architect hier van droomden, maar waar de gemiddelde kandidaat-bouwer in België niet wakker van lag. Gelukkig kunnen en mogen wij die know-how hier ondertussen al lang toepassen. Steeds meer kandidaat-bouwers kiezen ook vanuit ecologisch standpunt voor houtskeletbouw, wat we alleen maar kunnen toejuichen.
architecten Verbrugghe bvba home.
BEVEREN LEIE S. Architectenbureau Verbrugghe heeft een jarenlange ervaring in ontwerp en opvolging van nieuwbouw en renovatieprojecten over heel Vlaanderen. Zowel houtskeletbouw, houtmassiefbouw als traditioneel metselwerk behoren tot de expertise. Aangestuurd door Maak uw eigen unieke website met aanpasbare sjablonen.
Projecten Houtskeletbouw.
Stroobants x Put Architecten Lummen. Suzy Vandeplas Lommel. CREJA ARCHITECTUUR STOKROOIE. Daniel Van Cleemput Oelegem-Ranst. Tel: 00322 212 26 99. Fax: 00322 400 71 72. Bent u lid van NAV? Ja, dan kunt u actief aan de slag gaan met deze website. U kan er projectreferenties opslaan en uw kantoor beschrijven. Bent u architect en nog geen lid van NAV?
Open bebouwing 3bouw houtskeletbouw.
btw, architect en epb-verslaggeving. Download PDF Inspiratieboek. Bezoek onze 2 kijkwoningen. Bekijk onze realisaties. Bouwen van kwaliteitsvolle en betaalbare energiezuinige woningen in houtskeletbouw. Zone Reme 1. Tel: 014 70 47 47. Ma vrij: 8u 17u. Zaterdag en zondag na afspraak.

Contacteer ons