Resultaten voor houtskeletbouw architect

   
 
houtskeletbouw architect
 
Architect Fien Vandenberghe Ieper.
M en W 2017 boshuis H en H 2015 Uitbreiden van een woning S en S 2017 Verbouwen en uitbreiden van een woning. Architect Fien Vandenberghe Rijkeklarenstraat 18 8900 Ieper 0476 466 593 info@fi s e k n c v m b d e Pinterest.
Houtskeletbouw SD Schrijnwerkerij Interieurbouw SD Schrijnwerkerij.
Keuze uit 15, 18, 22, 30 centimeter of meer isolatiedikte in verschillende mogelijkheden. Heb je al een architect en een uitgewerkt ontwerpplan? Prima, op basis hiervan werken wij technische uitvoeringsplannen uit én een stabiliteitsstudie van de houtskeletbouw. Nog géén architect?
hippo architecten bvba Limburg Genk Website van Hippo Architecten BVBA, Limburg, Genk.
Hippo architecten is opgericht in 1997 door Jan Keymis en Sonja Jacobs. Ondertussen bestaat het hippo-team uit een 4-tal enthousiaste architecten. Dat maakt ons een compact maar dynamisch bureau dat inzet op maatwerk door middel van een geïntegreerde aanpak. 089 36 40 97.
Massieve houtbouw of houtskeletbouw: MI CASA.
Massieve houtbouw of houtskeletbouw.: Steeds meer gezinnen kiezen voor een huis in hout omwille van de esthetische meerwaarde, het gezellige wooncomfort en de mooie akoestiek. Zeker als het gaat om massieve houtbouw, want bij houtskeletbouw blijven de voordelen van hout eerder beperkt.
Houtskeletbouw, tal van voordelen!
Traditioneel schrijnwerk PVC, aluminium, hout. Home Buitenschrijnwerk Houtskeletbouw. Traditioneel schrijnwerk PVC, aluminium, hout. Houtskeletbouw, tal van voordelen! Ons HEGRYBO houtskeletbouwconcept geeft aan u en uw architect een ongekende ontwerpvrijheid. Belangrijk is hierbij dat het gebruik van hout vaker complexere architecturale hoogstandjes mogelijk maakt dan andere bouwmaterialen.
Architect Mertens Dendermonde, unieke ontwerpen met 3D-visualisaties.
Melissa Mertens, architect in Dendermonde. 9 jaar ervaring. Brede achtergrond door ervaring in multidisciplinaire architectenbureaus. Werkt met de nieuwste technieken voor constructie en energiezuinigheid. Afgestudeerd in 2009 als Master in de Architectuur aan Sint-Lucas Gent. Extra opleidingen: houtskeletbouw, akoestiek, EPB, technische installaties, ventilatie, bouwknopen, luchtdicht bouwen. Softwarekennis: Autocad, Revit, SketchUp, Artlantis, V-Ray. Aangesloten bij de Orde van Architecten Oost-Vlaanderen.
Houtskeletbouw Schilde RB Projects bvba.
Heeft u zelf geen architect, dan kunnen wij u één aanwijzen. Wij werken met drie verschillende architecten samen, waaronder één gespecialiseerd in houtskeletbouw voor grotere projecten. Houtskeletbouw is niet goedkoper dan een traditionele woning, maar biedt meer wooncomfort voor hetzelfde budget.
Welkom bij Equilibrium architecten.
Maar feit is dat hout al een warm materiaal op zichzelf is waardoor het zich uitermate leent om koudebrugvrij te bouwen. In Duitsland leerden we tientallen jaren geleden al hoe een houten woning geconcipieerd kon worden met een isolatieniveau waar wij als energiebewust architect hier van droomden, maar waar de gemiddelde kandidaat-bouwer in België niet wakker van lag. Gelukkig kunnen en mogen wij die know-how hier ondertussen al lang toepassen. Steeds meer kandidaat-bouwers kiezen ook vanuit ecologisch standpunt voor houtskeletbouw, wat we alleen maar kunnen toejuichen.
architecten Verbrugghe bvba home.
BEVEREN LEIE S. Architectenbureau Verbrugghe heeft een jarenlange ervaring in ontwerp en opvolging van nieuwbouw en renovatieprojecten over heel Vlaanderen. Zowel houtskeletbouw, houtmassiefbouw als traditioneel metselwerk behoren tot de expertise. Aangestuurd door Maak uw eigen unieke website met aanpasbare sjablonen.

Contacteer ons