Resultaten voor skeletbouw hout

   
 
skeletbouw hout
 
Groenehuizen Houtskeletbouw.
Elke kubieke meter hout die als alternatief wordt gebruikt voor andere constructiematerialen vermindert de CO2-uitstoot met 11, ton. Als we daarbij de 09, ton koolstofdioxide tellen die wordt vastgehouden in het houten product zelf, bespaart elke kubieke meter hout in totaal 2 ton CO2.
Projectfiche houtskeletbouw Houthandel VC-Wood: hout plaatmaterialen spaanderplaten mdf osb multiplex triplex melamine hardboard plinten.
Keuren van hout. Gebruiksaanwijzing hijsklem dakelementen. Projectfiche Houtskeletbouw, ter berekening van overspanning JJI Lamel. Project fiche HSB.pdf. Maak kennis met onze sterke merken: Co-tech, Profiboard, Profidek, Cembrit, enz. Blader door onze virtuele VAC-bijbel. Bent u geintresseerd om bij ons te komen werken, neem hier dan zeker een kijkje.
Decleir Houtconstructies.
Van houtskelet tot interieurafwerking. Passiefbouw met houtskelet, massieve structuren met gelijmd hout, stijlvolle gevelbekleding, op maat gemaakte houten ramen en deuren of precieze interieurafwerking: als ervaren schrijnwerker met oog voor vakmanschap en technologie zijn we partner voor elke bouwheer, architect en projectontwikkelaar.
Machiels Building Solutions Uw partner in industriƫle houtskeletbouwprojecten.
Machiels Building Solutions realiseert binnen dit kader het nieuwe administratieve gebouw, een houtskeletbouw met onder andere kantine en kleedkamers op de begane grond, maar ook kantoorruimtes en vergaderzalen op de eerste verdieping ondergaan een grondige renovatie. Ingrijpende facelift bezorgt CRAC Namur jeugdige look.
Houtskeletbouw/ Gevelbekleding / Lembrechts Welchelderzande.
Houtskeletbouw is energiezuinig. Hout regelt van nature uit de temperatuur. Dat betekent concreet dat een houtskeletbouw de warmte binnenhoudt in de winter en in de zomer de warmte buitenhoudt. We isoleren daarenboven de muren, vloeren en het dak heel goed.
Houtskeletbouw Houtbouw Livios.
Houtskeletbouw is veruit de bekendste toepassing in de houtwoningbouw. Meer dan 8 op de 10 nieuwbouwwoningen in hout worden vandaag opgebouwd volgens dit principe. Voor renovaties of uitbreidingen loopt dat zelfs op tot 9 op de 10 woningen. Op architecturaal vlak heb je een grote vrijheid als je kiest voor houtskeletbouw.
HSBB Houtskeletbouw.
Kennis en ervaring zijn daarvan van cruciaal belang, want houtskeletbouw is bij uitstek vakwerk. Benieuwd hoe wij uw droomhuis kunnen realiseren? Bekijk de projecten op onze website of neem direct contact op voor vrijblijvend advies. Benieuwd naar onze realisaties? 19/12/2018 Een traditionele Koreaanse Hanok wolkenkrabber volledig uit hout.
Constructiehout voor houtskeletbouw en dakconstructies.
Constructiehout voor skeletbouw. Constructiehout wordt tegenwoordig erg vaak gebruikt en dat heeft alles te maken met de populariteit van energiezuinige woningen en de opmars van houtskeletbouw. Het bevat dan ook goede thermisch isolerende eigenschappen en is biologisch afbreekbaar waardoor het een ecologisch verantwoorde keuze is. Wie constructiehout gebruikt voor zijn ruwbouw geniet van een aantal voordelen: houtskeletbouw is een droge en snelle bouwmethode en bovendien zijn de muren lichter in gewicht waardoor de fundering goedkoper zal zijn. Houten I-liggers als constructiehout. Tegenwoordig is er steeds meer vraag naar houten I-liggers, ook wel I-joists genoemd. Deze bestaan uit flenzen van massief hout en een kernplaat van OSB.
Davy Swennen Algemene schrijnwerkerij bvba.
Bij houtskeletbouw is het gebruikte hout niet alleen een duurzame grondstof, het is bovendien een materiaal met uitstekende isolatiewaarden. Houtskeletbouw is dus een steeds meer voor de hand liggende keuze. Bovendien zijn de architecturale mogelijkheden haast onbeperkt: houtskeletbouw is dus geschikt voor alle bouwstijlen.

Contacteer ons