Meer resultaten voor houtskeletbouw antwerpen

   
 
houtskeletbouw antwerpen
 
Waarom kiezen voor staalframebouw van beSteel beSteel.
De totale bouwtijd kan dus worden verminderd met 60% met staalframebouw. Staalframes of skeletbouw kan snel worden gebouwd. Een nauwkeurige prefabricatie versnelt het werk op de werf en voorkomt fouten. Deze tijdwinst is aanzienlijk t.o.v. een houtskeletbouw of een traditionele constructie.
Coenjaerts Schrijnwerkerij NV.
Bent U op zoek naar een betrouwbare vakman voor schrijnwerken en timmerwerken? Al vijf generaties lang bieden wij de beste kwaliteit en een service op hoog niveau. Snelle bouwmethode en energie bewust? Oneindig veel mogelijkheden met het oog op zuinigheid en kwaliteit.
De geschiedenis van Matexi Matexi.
Matexi koopt zijn eerste perceel van 20 hectare in het Oost-Vlaamse Mariakerke: de eerste verkaveling/buurtontwikkeling is een feit. Matexi creƫert naast het hoofdkantoor in Meulebeke regiokantoren in Kortrijk, Gent, Brussel en Antwerpen. Matexi investeert in Sibomat, de specialist in houtskeletbouw.
Houtskeletbouwantwerpen A.S.J.H. bvba.
Voor houtskeletbouw in de regio Antwerpen is A.S.J.H. bvba uw specialist. Wij zij een kleine onderneming die zich heeft gespecialiseerd in het vervaardigen van passief en lage energiewoningen die worden gebouwd door middel van houtskeletbouw. Al onze constructies bouwen wij van hout, zoals een echte schrijnwerker betaamt.
architect antwerpen verbouwing rijwoning achterbouw architect houtskeletbouw.
Houtskeletbouw Architecten Archi4 Antwerpen. Uit de stad. In de stad. Uit de stad In de stad Werkomgeving Sociale huisvesting Scholen Nieuwbouw Interieur Technieken. Houtskeletbouw Strobalenbouw strawbale buildings Baksteenbouw Kartonbuizenstructuren card board tube constructions Groendaken Zonne en regenwater toepassingen Hout en pelletkachels. Projecten / Houtskeletbouw. Houtskeletbouw Horemans Houtskeletbouw.
Bert Verbeeck Architect.
Wil je milieubewust en bio-ecologisch bouwen, dan is kiezen voor houtskeletbouw een ideale keuze: Hout als bouwmateriaal beantwoordt aan alle bio-ecologische vereisten en leent zich bovendien uitstekend voor de combinatie met andere ecologische materialen: soepele isolatiematerialen van organische oorsprong, houtvezelplaten, leem, houten gevelbekleding.
Houtskeletbouw Antwerpen Ecohuis Energiezuinig bouwen Herentals.
Onze houtskeletbouw voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. De volgende stap. De perfecte houtskeletbouw aannemer in Antwerpen heeft u al gevonden. De volgende stap bestaat uit het maken van een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Wij maken graag een offerte voor de bouw van uw droomwoning.
Houtskeletbouw in Antwerpen.
Gezondheid en beauty. Home Ruwbouw Houtskeletbouw Antwerpen. Houtskeletbouw in Antwerpen 43. ENERGIEBEWUST BOUWEN in houtskeletbouw." Tel/Gsm: 03 385 04 02. Liersebaan 6-2, 2240 Zandhoven, Belgiƫ. Op zoek naar een Daktimmer? Dan bent u bij timmerwerken Raf aan het juiste adres.
Houtconstructies Professionele bachelor Thomas More.
Je verwerft een grondige constructieve, energetische en grafische basis om je in het tweede jaar te verdiepen in het keuzetraject Houtconstructies. In de tweede fase verdiep je je in het keuzetraject Houtconstructies: tijdens semester 1 wordt hout en houtskeletbouw onder de loep genomen, in het tweede semester is interieurbouw aan de beurt.

Contacteer ons