Meer resultaten voor aannemer houtskeletbouw

   
 
aannemer houtskeletbouw
 
MATTHIJSSENS BVBA Uw bouwpartner voor elk project.
Bolster bvba Ecobouwers.be.
Bolster bvba is een ervaren bedrijf aktief in houtskeletbouw, luchtdichting en isolatie cellulose. Alle gebruikte materialen zijn bio/ecologisch verantwoord. Aansluitend fermacell afwerking en buitenbeplanking. Isolatie en Luchtdichtheid. 1740 Ternat Vlaams-Brabant. 0473 50 04 06. Ik werkte mee aan deze bouwprojecten.
Vind een geschikte aannemer voor houtskeletbouw in de provincie Antwerpen.
Vind de juiste aannemer voor houtskeletbouw uit provincie Antwerpen. Ben je op zoek naar een vakman voor houtskeletbouw? Offrea heeft een uitgebreid netwerk van partners uit de provincie Antwerpen. Wij brengen jou in contact met de aannemer die bij je past.
Houtskeletbouw Bouwbedrijf Postma.
Bouwbedrijf Postma maakt sinds 1980 houtskeletbouw elementen voor particuliere nieuwbouw maar ook voor de zakelijke markt. Sinds 2006 is Bouwbedrijf Postma lid van de vereniging van houtskeletbouwers en in bezit van het Komo certificaat 0804 hetgeen betekent dat Bouwbedrijf Postma een constante kwaliteitsproductie kan garanderen.Dit heeft inmiddels geresulteerd in diverse opdrachten vanuit de zakelijke markt.
Renisol: Specialist in houtskeletbouw regio Antwerpen.
Renisol is een aannemer met jarenlange ervaring in renovatie en houtskeletbouw. Dankzij die ervaring zijn we de ideale partner voor het bouwen van uw woning, aanbouw of opbouw in houtskelet. Wij garanderen u topkwaliteit: ons team bestaat enkel uit eigen gespecialiseerde mensen die innovatie en permanente bijscholing hoog in het vaandel dragen.
Home Van Hauwaert.
Bouwgronden te koop in de Belgische provincie Luxemburg. Wij kunnen op deze percelen woningen bouwen in houtskeletbouw, waarbij de materialen van hout, crepie of steen kunnen zijn. Neem contact met ons op. Uw chalet / houtskeletbouw afgewerkt in de perfecte witte tint. Houtskeletbouw woning 9x9.
CWB Woningbouw.
Stijnreynvoet.be Houtskeletbouw Ruwbouw aannemingen van fundering tot schrijnwerk.
Stijnreynvoet.be Houtskeletbouw Mobiele navigatie tonen/verbergen. Stuur een e-mail. 2018 Stijn Reynvoet bvba. van fundering tot wind en waterdicht. website met liefde gemaakt door digitalastronaut.be. Je lijkt te surfen met een verouderde browser. Dit kan er voor zorgen dat je deze website niet optimaal weergegeven krijgt.
Home Houtskeletbouw staat voor ecologisch bouwen. Een houtskeletbouw woning bouwen of renoveren op een budgetvriendelijke wijze.
Houtskeletbouw of massieve houtbouw is de perfecte manier van bouwen of voor de uitbreiding van uw woning. Zowel de fabricage als de afwerking gebeurt door eigen medewerkers zodat we meteen kunnen bijsturen waar nodig. Door een droge manier van bouwen kan u meteen schilderen of behangen.

Contacteer ons