Resultaten voor details houtskeletbouw

   
 
details houtskeletbouw
 
houtskeletbouw Archives robuust.
De bouwvergunning voor het nieuwe vakantiehuis in Hamme is binnen. Binnenkort meer details van dit project online. houtskeletbouw, waterbewust bouwen, zonneboiler MOERZEKE. ecologisch bouwen van een nieuwe vakantie woning in een recreatie gebied. ecologische bouwmaterialen, houtskeletbouw, regenwater Het schuifraam in Drongen.
Livingwood houtskeletbouw.
Al meer dan 1500 gerealiseerde woningen en villas in houtskeletbouw. Vraag je ideeënboek aan Bezoek een kijkwoning. LivingWood bouwt alleen woningen en villas in houtskeletbouw. Wij zijn actief in heel Vlaanderen. De talrijke voordelen waaronder de hoge isolatiewaardes en de lange levensduur maken van houtskelet de bouwmethode van de toekomst.
bouwdetails.be.
De ene set kijkt daarbij naar een gevelconstructie in houtskeletbouw, de andere naar een meer traditionele gevel in metselwerk. Elke set bouwdetails bestaat uit een selectie relevante bouwdetails. Bovendien zijn deze details ook als dwg beschikbaar. Opdrachtgever: Milieudienst Stad Gent.
Details Houtskeletbouw Maken groundcrying.live.
Client Details Our client is an international company in innovative manufacturing Logistiek. Allround timmerman houtskeletbouw Laten we de huizen nu al voldoen aan hogere normen dan de vereiste normen, is de stap naar nul op de meter straks snel en relatief eenvoudig te maken Recystel-stelkozijn Systeem R-2004 voor houtskeletbouw en utiliteitsbouw.
Prefab houtskeletbouw van een uitstekende kwaliteit.
Prefab houtskeletbouw van een uitstekende kwaliteit. Ben je als aannemer op zoek naar een bedrijf dat prefab houtskeletbouw van een uitstekende kwaliteit levert? Dan moet je zeker eens naar het aanbod van DUPAC kijken. Wij hebben een veelzijdigheid in maatwerk mogelijkheden voor prefab houtskeletbouw.
Massieve houtbouw of houtskeletbouw: MI CASA.
Massieve houtbouw of houtskeletbouw.: Steeds meer gezinnen kiezen voor een huis in hout omwille van de esthetische meerwaarde, het gezellige wooncomfort en de mooie akoestiek. Zeker als het gaat om massieve houtbouw, want bij houtskeletbouw blijven de voordelen van hout eerder beperkt.
Houtskeletbouw Ecohuis Onze Aanpak.
Wanneer tenslotte de offerte volledig werd aangepast volgens de plannen van bouwaanvraag vindt een planbespreking plaats. Gezien de snelheid in uitvoering nagenoeg geen wijzigingen toelaat dient de planbespreking erg diepgaand te gebeuren. Van in de fundering tot de nok van het dak worden nogmaals alle details overlopen.
Houtskeletbouw: een keuze voor de toekomst WOON. HLN.
Houtskeletbouw kan echter nog veel meer troeven uitspelen. Het is een economisch gunstige en milieuvriendelijke bouwmethode. Hout is immers een hernieuwbaar bouwmateriaal en heeft een lange levensduur. Het bouwproces is nauwelijks onderhevig aan de weersomstandigheden, gezien een belangrijk deel wordt voorbereid in de werkplaats en er slechts een korte bouwfase op de werf nodig is. Reken op vier à zes maanden, vanaf de start van de werken tot de oplevering van de woning. De korte bouwtijd maakt ook dat de bouwheer minder lang moet huren alvorens de nieuwe woning te kunnen betrekken. Het zit in de details.
bouwdetails.be.
Bouwdetails passieve kantoorbouw voor professionals. Passief bouwen kan niet enkel voor woningen, ook heel wat tertiaire gebouwen worden vandaag in de passiefhuis standaard gebouwd. Daarbij gaat het niet enkel over kantoren, maar ook over scholen, kinderdagverblijven, brandweer of politiekazernes, Hoewel de basisprincipes, beschreven in de handleidingen laagenergetisch en passief bouwen voor professionals ook voor deze tertiaire gebouwen overeind blijven, moet bij het ontwerpen van bouwdetails voor kantoorgebouwen naar een bredere waaier van vereisten worden gekeken, zoals de beschikbaarheid van de aanwezige thermische massa, of de vereisten voor brandweerstand en brandveiligheid. Daarom gaf de Stad Gent aan Passiefhuis-Platform vzw en Vibe vzw de opdracht om een extra handleiding op te stellen voor passieve kantoorgebouwen, samen met twee extra sets bouwdetails. Beide sets bouwdetails vertrekken van een constructie in beton. De ene set kijkt daarbij naar een gevelconstructie in houtskeletbouw, de andere naar een meer traditionele gevel in metselwerk. Elke set bouwdetails bestaat uit een selectie relevante bouwdetails. Bovendien zijn deze details ook als dwg beschikbaar.

Contacteer ons