Op zoek naar houtskeletbouw dewaele?

   
 
houtskeletbouw dewaele
 
Dewaele Woningbouw: Bouwen op maat.
Later voel je de degelijkheid en duurzaamheid van de gebruikte materialen. Zodra je in je nieuwe woning intrekt, voel je tot slot het unieke wooncomfort. Energiezuinig bouwen met Dewaele. Al meer dan 70 jaar is Dewaele een pionier in houtskeletbouw.
Waarom je best niet voor houtskeletbouw kiest Zimmo.
Ook voor een renovatie of bijbouw betekent deze snelle bouwmethode een surplus. Duurzaam dankzij het droge hout met een hoge dichtheid en goed verluchtingsysteem. Optimaal isolerend doordat de holle ruimtes opgevuld zijn met isolatie. Gezond binnenklimaat doordat het hout vochtregulerend werkt en zo waterdamp afstaat aan de omgeving. Schimmelvorming wordt zo voorkomen. Geluiddempend: hout absorbeert alle binnen en buitengeluiden. Vuurwerend: houten gebouwen ontvlammen maar dat gebeurt daarom niet sneller dan bij een traditionele bouw. Houtskeletbouw is meer dan enkel een houten huisje. Opgelet met akoestiek. Mits een correcte opbouw van de wanden en de vloeren voldoet houtskeletbouw perfect aan de nieuwe akoestische normen, ook wanneer er hoge eisen gelden zoals in appartementsgebouwen en rijwoningen.
Realisaties van Dewaele Woningbouw.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Ik ben op de hoogte van het privacybeleid en ga hiermee akkoord. Leave this field blank. Desselgemknokstraat 100 8540 Deerlijk. Tel: 32 56 77 89 11. 2019 Dewaele Woningbouw Website by. Disclaimer Privacy Cookiebeleid.
houtskeletbouw prijs houtskeletbouw ruwbouw houtskeletbouw dewaele.
houtskeletbouw prijs houtskeletbouw ruwbouw houtskeletbouw dewaele. Speciaal aan de woning is dat ze een E-peil heeft van 0, wat zoveel betekent als energieneutraal. Dewaele bewijst daarmee dat houtskeletbouw vandaag al een stuk verder kijkt dan de Vlaamse norm van 2021 die een E-peil van 30 oplegt.
Dewaele Houtskeletbouw: Realisatie houtskeletbouw, eigentijdse villa in Ieper Huizen, Moderne huizen en Eigentijds.
Kijk binnen in een splinternieuwe E0-woning Dewaele Woningbouw Livios.
Dewaele Woningbouw uit Deerlijk bouwde in De Pinte een nieuwe kijkwoning. Speciaal aan de woning is dat ze een E-peil heeft van 0, wat zoveel betekent als energieneutraal. Dewaele bewijst daarmee dat houtskeletbouw vandaag al een stuk verder kijkt dan de Vlaamse norm van 2021 die een E-peil van 30 oplegt.
Houtskeletbouw: dit moet je weten Dewaele Houtskeletbouw.
De constructie van een houtskeletbouw staat er al op 10 werkdagen! Het bouwproces van een woning in houtskelet ziet er wat anders uit dan dat van een traditionele woning. Volg het bouwproces mee van een houtskeletbouw. Bij Dewaele heb je standaard de keuze uit twee verschillende wandsystemen: type 12 en type 18.
houtskeletbouw Dewaele Blik op Deerlijk.
Dit jaar nomineerden we vijf heel sterke kandidaten: Annick Labeeuw, Trui Vyncke, Pieter Deknudt, Walter Coucke en het trio: Katrien Scherpereel, Katelijn Hemeryck en Martine Debo. Geplaatst in Activiteiten Deerlijk Tags: Blauwe pluim, Deerlijk, houtskeletbouw Dewaele, Vincent Van Quickenborne Geef een reactie.
Houtskeletbouw Deerlijk Aannemer BOUWBEDRIJVEN DEWAELE NV.
BOUWBEDRIJVEN DEWAELE NV Deerlijk. Algemene bouwwerken Houtskeletbouw. BEKIJK DE GEGEVENS VAN BOUWBEDRIJVEN DEWAELE NV, AANNEMER UIT DEERLIJK WEST-VLAANDEREN. Telefoonnummer 056/77.89.11 Stad Deerlijk Bedient Deerlijk en omgeving Website http//www.dewaele.be: Hoofdactiviteit Algemene bouwwerken Houtskeletbouw. Algemene bouwwerken Nieuwbouw Aannemer. Algemene bouwwerken Sleutel op de deur.

Contacteer ons