Meer resultaten voor houtskeletbouw dewaele

   
 
houtskeletbouw dewaele
 
Kijk binnen in een splinternieuwe E0-woning Dewaele Woningbouw Livios.
Speciaal aan de woning is dat ze een E-peil heeft van 0, wat zoveel betekent als energieneutraal. Dewaele bewijst daarmee dat houtskeletbouw vandaag al een stuk verder kijkt dan de Vlaamse norm van 2021 die een E-peil van 30 oplegt.
Dewaele Woningbouw: Bouwen op maat.
Zodra je in je nieuwe woning intrekt, voel je tot slot het unieke wooncomfort. Energiezuinig bouwen met Dewaele. Al meer dan 70 jaar is Dewaele een pionier in houtskeletbouw. Dat merk je aan de ervaring en de drang om te blijven innoveren.
SOD: houtskeletbouw of traditioneel? Forum Test-Aankoop.
Aangemaakt op: 2/03/2013 122700: door: clairenco. Wij hebben een zeer slechte ervaring met houtskeletbouw, zeer slecht afgewerkt de ene flater na de andere gehad, tot slot met een snoepcentje weggestuurd, zouden niet meer aan houtskeletbouw beginnen. Aangemaakt op: 10/07/2014 161100: door: corinnemartens.
houtskeletbouw AR.2 ARCHITECTEN.
Kwalitatieve houtskeletbouw is niet goedkoper dan traditioneel metselwerk. De wijze van ontwerp, opbouw en uitvoering zijn drastisch geëvolueerd en werden complexer, waardoor een grote technische deskundigheid van de uitvoerders vereist is. De keuze van aannemer is dan ook extra belangrijk geworden. Ervaring en de mate waarin wordt meegegaan in de nieuwe ontwikkelingen zijn zeer belangrijke criteria. AR.2 kwam al in 1997 in contact met het bouwsysteem via Bouwbedrijven Dewaele nv.

Al meer dan 60 jaar maakt Dewaele het verschil in houtskeletbouw. Qua aanpak, wooncomfort en materialen. Vandaag zet de derde generatie het werk voort als dé Belgische referentie in houtskeletbouw. En ligt de lat nog altijd even hoog als in het prille begin.
Houtskeletbouw Sleutel op de deur bouwen.
Houtskeletbouw: dit moet je weten Dewaele Houtskeletbouw. Nu de EPB-normen verstrengen, is het belangrijk om op de juiste manier stil te staan bij energiezuinig bouwen. Energiespecialist Luc Dedeyne zet de belangrijkste tips op een rij. Er bestaan heel wat onbeantwoorde mythes over houtskeletbouw, zoals houtskeletbouw is niet brandveilig.
Houtskeletbouw Deerlijk Aannemer BOUWBEDRIJVEN DEWAELE NV.
BOUWBEDRIJVEN DEWAELE NV Deerlijk. Algemene bouwwerken Houtskeletbouw. BEKIJK DE GEGEVENS VAN BOUWBEDRIJVEN DEWAELE NV, AANNEMER UIT DEERLIJK WEST-VLAANDEREN. Telefoonnummer 056/77.89.11 Stad Deerlijk Bedient Deerlijk en omgeving Website http//www.dewaele.be: Hoofdactiviteit Algemene bouwwerken Houtskeletbouw. Algemene bouwwerken Nieuwbouw Aannemer. Algemene bouwwerken Sleutel op de deur.
Over ons WFR woodconstructions.
In een vorige leven was hij 40 jaar lang samen met zijn broers aan de slag in hun familiebedrijf Dewaele, marktleider en trendsetter in houtskeletbouw. Bertrand stond er in voor alle technische aspecten en werktekeningen en wist hierbij een onvoorstelbare kennis over en ervaring met houtconstructies op te bouwen.
Dewaele Bouwbedrijven NV BE 0432.803.607 Deerlijk.
Enkel voor ingelogde gebruikers. Lees artikels over Dewaele Bouwbedrijven in Trends Magazine. Enkel voor ingelogde gebruikers. Bekijk reportages over Dewaele Bouwbedrijven op Kanaal Z. Rapporten en analyses. Bestel uitgebreid financieel rapport over Dewaele Bouwbedrijven. Download Trends Top Benchmarks voor Dewaele Bouwbedrijven.

Contacteer ons