Resultaten voor houtskeletbouw dewaele

   
 
houtskeletbouw dewaele
 
Dewaele Woningbouw: Bouwen op maat.
Later voel je de degelijkheid en duurzaamheid van de gebruikte materialen. Zodra je in je nieuwe woning intrekt, voel je tot slot het unieke wooncomfort. Energiezuinig bouwen met Dewaele. Al meer dan 60 jaar is Dewaele een pionier in houtskeletbouw.
Kijk binnen in een splinternieuwe E0-woning Dewaele Woningbouw Livios.
Speciaal aan de woning is dat ze een E-peil heeft van 0, wat zoveel betekent als energieneutraal. Dewaele bewijst daarmee dat houtskeletbouw vandaag al een stuk verder kijkt dan de Vlaamse norm van 2021 die een E-peil van 30 oplegt.
Hoeveel kost een houtskeletbouw? Dewaele Woningbouw Livios.
Hoeveel kost een houtskeletbouw? Foto: Dewaele Woningbouw. Foto: Dewaele Woningbouw. Foto: Dewaele Woningbouw. Foto: Dewaele Woningbouw. Foto: Dewaele Woningbouw. bookmark_border Bewaar artikel. Laten we eerst even een misverstand uit de wereld helpen: houtskeletbouw is nĂ­et duurder dan een traditionele gemetste bouw.
Waarom biedt houtskeletbouw meer voordelen dan een traditionele bouw? Dewaele Woningbouw Livios.
Dewaele Woningbouw deed de test in het brandlabo van Warrington Fire in Gent. O ja, de traditionele brandverzekering geldt ook gewoon voor houtskelet. Een van de nadelen van een bouwmethode met bakstenen is de droogtijd. Die valt weg bij een houtskeletbouw.
Dewaele Houtskeletbouw Huis Houtskelet Bouw.
Daarom geeft Dewaele nooit toe op het vlak van kwaliteit en vindt u in uw nieuwe woning alleen de beste materialen. Of u nu kiest voor een landelijke woning of een hyperstrak huis, volledig afgewerkt of alleen de ruwbouw, Dewaele Houtskeletbouw garandeert u altijd maatwerk, comfort en creativiteit.

Contacteer ons