Zoeken naar houtskeletbouw renovatie

   
 
houtskeletbouw renovatie
 
Gezin uit Zutendaal gaat wel héél ver voor nieuwe woning. Iedereen dacht dat we ons geld kwijt waren. WOON. HLN.
Zo kwamen we bij houtskeletbouw terecht. De vader van Tom, een voormalige boswachter, stelde voor om het hout rechtstreeks bij de bron te kopen in Letland, waar houtskeletbouw zon 30% goedkoper is. Bekijk hier de fotos van de woning van Tom en Hannah.
Aanbouw met houtskeletbouw Ralus.
Een woninguitbreiding van 55 m in houtskeletbouw. Extra verdieping in houtskeletbouw. Opglabbeek / Limburg. Optopping van een eengezinswoning met een bijkomende verdieping in houtskeletbouw. Een aanbouw in 2 verdiepingen. Pittem / West-Vlaanderen. Uitbreiding van een bestaande woning. Een renovatie van het gelijkvloers. Gentbrugge / Oost-Vlaanderen. Woninguitbreiding in samenwerking met architectenbureau Bakermat. Een aanbouw en een extra verdieping. Mechelen / Antwerpen. Een aanbouw in houtskeletbouw.
HOTA Houtskeletbouw / Energiezuinig bio-ecologisch verbouwen / Strobalenbouw.
HOTA cvba is een Gents bio-ecologisch bouwbedrijf met 15 jaar ervaring in houtskeletbouw. We kiezen voor energiezuinige nieuwbouw en renovatieprojecten in stads en dorpskernen. Hiervoor gebruiken we milieuvriendelijke en gezonde materialen. Kiezen voor HOTA, is kiezen voor. kwaliteit en vakmanschap.
Verbouwing Houtskeletbouw Kristof Van Dun BVBA.
Bij ons kan u terecht voor totaalprojecten in nieuwbouw en renovatiewerken. Deze werken worden volledig door ons uitgevoerd. Wij doen het strippen van het gebouw, muren, plafonds en vloeren en het herplaatsen of metsen van uw huis, garage of verandas.
Woema! cvba Bio-ecologische houtbouw en renovatiewerken.
Facebook Twitter LinkedIn. Bio-ecologische houtbouw renovatiewerken. isolatie en luchtdichtheidswerken. Bio-ecologisch verbouwen voor nu en later! Zin om ons team te versterken? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde schrijnwerker houtbouw. Bio-ecologische houtbouw en renovatiewerken Simon Suys 2018-02-01T1513010000.: Isoleren blijft de beste maatregel om uw energieverbruik terug te schroeven. Kies dus voor voldoende isolatie gevangen tussen een luchtdichte laag langs de binnenzijde en dampopen laag langs de buitenzijde. Een nieuwbouw, uitbreiding of renovatie? Houtskeletbouw is hiervoor uitermate geschikt. Door zijn lichte constructie is houtskeletbouw een perfecte uitbreiding voor een bestaande woning. FSC gelabeld buitenschrijnwerk. Wij plaatsen uitsluitend buitenschrijnwerk gemaakt van FSC C008551 gelabeld hout voor ramen en deuren. Bij voorkeur stellen wij Europees FSC hout voor maar er zijn tal van houtsoorten beschikbaar. Een dak biedt u niet alleen bescherming tegen de regen maar ook tegen de koude en warmte! Een isolerende, winddichte houtvezel-onderdakplaat garandeert dit. 29 03, 2017. Simon Suys 2017-11-21T1307090000: Nieuw buitenschrijnwerk in Lariks FSC Gent.
Houtskeletbouw van woning of project Van Bouwel Vlaanderen.
Nieuwbouw en renovatie. Een houten structuur zorgt voor een snelle opbouw van uw woning. Uw project is mogelijk met prefabpanelen of opbouw volgens de wens van de klant. We werken steeds met hout van ecologisch verantwoord bosbeheer. Met meer dan 30 jaar ervaring in houten structuren gaan we geen enkele uitdaging uit de weg.
Houtskeletbouw Devos Home.
Zowel voor nieuwbouw als voor renovatie verbouwingen uitbreidingen, aanbouw, opbouw, kan u bij ons terecht voor een totaalpakket aan diensten. Voor Devos Houtskeletbouw is het belangrijk uw ecologische woning te bouwen met sterke prestaties op energiezuinigheid. U bespaart bovendien flink met een lage-energie of passiefwoning.
Houtskeletbouw renovatie Broux Houtconstructies Overpelt.
Renovaties zijn complex en naast de montage van de houtskeletbouw moeten er vaak ook andere werken gebeuren: gipskartonplaten plaatsen, een muurtje metselen, Geen probleem voor onze ervaren medewerkers. Ook op het vlak van traditionele bouwtechnieken hebben zij alle nodige kennis in huis! Terug naar houtskeletbouw. Renovatie Kamoen Engelen.
Duurzame renovatie met houtskeletbouw loont! NBvT.
Dankzij de toepassingen van houtskeletbouw prefab-elementen werd de bouwtijd veel korter dan in het geval van traditionele renovatie. Iets waar de aannemer en woningbouwvereniging uiteraard zeer content mee waren. Doordat gekozen is voor renovatie met houtskeletbouwelementen was er ook geen sprake van inmeten, dankzij de flexibele maatvoeringen.

Contacteer ons