Op zoek naar houtskeletbouw renovatie?

   
 
houtskeletbouw renovatie
 
Gezin uit Zutendaal gaat wel héél ver voor nieuwe woning. Iedereen dacht dat we ons geld kwijt waren. WOON. HLN.
Zo kwamen we bij houtskeletbouw terecht. De vader van Tom, een voormalige boswachter, stelde voor om het hout rechtstreeks bij de bron te kopen in Letland, waar houtskeletbouw zon 30% goedkoper is. Bekijk hier de fotos van de woning van Tom en Hannah.
Aanbouw met houtskeletbouw Ralus.
Een woninguitbreiding van 55 m in houtskeletbouw. Extra verdieping in houtskeletbouw. Opglabbeek / Limburg. Optopping van een eengezinswoning met een bijkomende verdieping in houtskeletbouw. Een aanbouw in 2 verdiepingen. Pittem / West-Vlaanderen. Uitbreiding van een bestaande woning. Een renovatie van het gelijkvloers. Gentbrugge / Oost-Vlaanderen. Woninguitbreiding in samenwerking met architectenbureau Bakermat. Een aanbouw en een extra verdieping. Mechelen / Antwerpen. Een aanbouw in houtskeletbouw.
Nieuwbouw, renovatie of uitbreiding Stijnreynvoet.be Houtskeletbouw Ruwbouw aannemingen van fundering tot schrijnwerk.
Stijnreynvoet.be Houtskeletbouw Mobiele navigatie tonen/verbergen. Stuur een e-mail. 2018 Stijn Reynvoet bvba. Nieuwbouw, renovatie of uitbreiding. Ons team heeft ervaring met zowel het bouwen van nieuwbouw woningen, alsook het uitvoeren van verbouwings en uitbreidingswerken. Afhankelijk van de aard en omvang van de werken, voeren we aanpassings of afbraakwerken zelf uit, of coördineren met enkele van onze vaste onderaannemers.
Verbouwing Houtskeletbouw Kristof Van Dun BVBA.
Bij ons kan u terecht voor totaalprojecten in nieuwbouw en renovatiewerken. Deze werken worden volledig door ons uitgevoerd. Wij doen het strippen van het gebouw, muren, plafonds en vloeren en het herplaatsen of metsen van uw huis, garage of verandas.
houtskeletbouw casco houtskeletbouw renovatie houtskeletbouw.
houtskeletbouw, na-isolatie, renovatie. akoestiek artikel beton certificatie ecologische bouwmaterialen ecovillage energie efficiëntie epb groendak grondbuis houtskeletbouw interieur massief passief na-isolatie nulenergie paalwoning passiefhuis pelletkachel regenwater renovatie staalskeletbouw stabiliteit warmtepomp waterbewust bouwen zonneboiler zonnepanelen zonwering. Houtskeletbouw bij all-in-one bouwbedrijf Matthijssens uit Hamme.Bouwonderneming Matthijssens.
Houtskeletbouw XYZ Construct.
UW partner voor nieuwbouw en renovatie. een aannemer, alle werken. Ecologisch bouwen met houtskeletbouw. Hout is een natuurlijk materiaal dat relatief weinig energie vereist om te verwerken. Houtskeletbouw is de bouwmethode bij uitstek om een energiezuinige woning te realiseren. De houten binnenstructuur biedt veel meer ruimte en mogelijkheden om maximaal te isoleren.
Kies voor Houtskeletbouw Houtbouw De Rudder Merchtem.
Wat is houtskeletbouw? Meer en meer mensen kiezen bij een nieuwbouwproject of renovatie voor houtskeletbouw. Maar wat is dit eigenlijk? Het is een volwaardig, ecologisch verantwoord alternatief voor de traditionele bouwwijze met baksteen. B ij deze vorm van bouwen bestaat de dragende constructie van de woning uit hout.
Renisol: Specialist in houtskeletbouw regio Antwerpen.
Dankzij de geringe dikte van de muuropbouw van het houten skelet en het feit dat de isolatie tussen het skelet wordt geplaatst, wordt ruimte gewonnen. De wandopbouw kan daardoor tot 50% minder dik zijn dan in een traditionele woning met hetzelfde E-peil. Wat het uitzicht van de woning betreft, is er geen enkel verschil tussen een houtskeletbouw en een traditionele woning. De gevelafwerking kunt u zelf bepalen. Alles is mogelijk: klassieke gevelsteen, crepie, houten gevelbekleding of gevelbeplating in alle mogelijke materialen, net zoals dat bij een traditionele woning het geval is. Prijzen en kosten. Er bestaan veel misvattingen over de kosten van het plaatsen van een houtskeletbouw. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is houtskeletbouw niet duurder dan traditioneel bouwen. Het optrekken van een houtskeletbouwwoning kost ongeveer evenveel of is zelfs goedkoper. Een bijkomend voordeel bij skeletbouw is dat de isolatiewaarde veel hoger ligt, waardoor stook en energiekosten een pak lager uitvallen. Op die manier vormt een houtskelet woning op termijn zeker de voordeligste en meest rendabele manier van wonen. Ontvang een gratis offerte voor uw houtskeletbouw. Onderdeel van Renisol Bouwgroep. Bouwelven 8, 2280 Grobbendonk, Antwerpen.
Houtskeletbouw goudengids.be.
Schrijn timmerwerken Aannemers, Aannemers Houtbouw, Lage energie woningen, Energie zuinige woningen, Passiefwoning, Renovatie woning, Uitbreiding woning, Woning isoleren, Gevel en dakbekleding, Dak timmerwerken, Schrijnwerker, Nieuw dak, Houtskeletbouw op maat, Tuinhuizen, Garages, Poolhouses, Milieubewust bouwen, Milieubewust renoveren, Dakrenovatie, Houtskeletbouw. Beoordeel dit bedrijf.

Contacteer ons