Resultaten voor sleutel op de deur houtskeletbouw

   
 
sleutel op de deur houtskeletbouw
 
Prefab containerwoningen l Modulaire woningen op uw maat.
ModuleHome bouwt prefab containerwoningen in houtskeletbouw. We werken met sterk Noors dennenhout. Voor overbruggingen tussen verschillende woonunits gebruiken we stalen balken. De funderingen van alleenstaande modules zijn schroefpalen. Voor volledige woningen is dit een ringbeton. Casco, sleutel op de deur of à la carte.
Woningbouw Lapeirre Nieuwbouw, renovatie en ecologisch bouwen.
om aansluitend de gloednieuwe woning te bewonderen en inspiratie op te doen. Bij Lapeirre organiseren we regelmatig een avondje op visite bij in een beperkte groep. Wil je er graag bij zijn? Blijf op de hoogte. 20.01.2019 open deur kijkwoning Nevele.
Houtskeletbouw Ecohuis Sleutel Op De Deur.
Deze brochure staat boordevol voorbeeldwoningen in diverse types open, gesloten of halfopen, bouwstijlen klassiek, hedendaags, modern, pastorij, Amerikaanse stijl, en budgetten. Zo kan je al enkele ideeën opdoen voor jouw eigen droomwoning! Sleutel op de deur met of zonder eigen bouwgrond.
houtskeletbouw sleutel op de deur.
Anderzijds is houtskeletbouw een energievriendelijke en betaalbare bouwformule. Houtskeletbouw Timmermans Bvba Ecologische houtskeletbouw, houtbouw, villabouw, woningbouw, sleutel op de deur, Sleutelklare Woningen. De perfecte aansluiting is ook uw garantie op een winddichte constructie. Als extra voordeel heeft houtskeletbouw de eigenschap om hoog-geluidswerend te zijn.
Chalets Batimmovan.
Bouwen met Batimmovan. Batimmovan, de specialist van chalet en het houtskeletbouw huis. Accueil Bouwen met Batimmovan Chalets. Dankzij onze jarenlange expertise in houten woningbouw kan u rekenen op onze volledige medewerking bij de realisatie van uw droomchalet! Vanaf de eerste schetsen tot en met de finale afwerking begeleiden wij u bij met raad en daad in uw project.
Houtskeletbouw, Massieve Houtbouw en Vakwerkbouw: FDW Houtbouw te Grobbendonk Antwerpen: specialist in ecologisch, milieuvriendelijk en budgetvriendelijk bouwen.
FDW is de geknipte partner voor uw kwalitatief hoogstaande bouwwerken., zowel in massieve houtbouw als in houtskeletbouw. maatwerk, geen standaardmodellen. uiterst professionele plaatsingen. begeleiding van A tot Z. FDW Houtbouw volgt de modernste en meest energiezuinige bouwtechnieken op de voet.
Sleutel op de deur Mi Domo.
Als specialist in sleutel op de deur woningen is Thuis Best. of Download folder. ARKANA Lage-Energiewoningen folder. Arkana bouwt Nul-Energiewoningen, Passiefhuizen, Bijna-Nul-Energiewoningen en Lage-Energiewoningen in houtskeletbouw, volledig op maat en instapklaar volgens het sleutel-op-de-deur. of Download folder. Brochure Marchetta Villabouw.
Sleutel op de deur bouwen Architectenbureau Frank Gruwez bvba.
Een huis volgend de term Sleutel op de deur te of turnkey bouwen betekend dat ons team instaat voor het volledige concept, ons bureau staat in voor de realisatie van het bouwproject van A tot Z. Architect Gruwez werkt volgens Sleutel op de deur te bouwen zowel bij nieuwbouw als verbouwing.
Bouwbedrijf Qubo Traditionele woningbouw met architectuur op maat.
Met een combinatie van traditioneel vakmanschap, kwaliteitsmaterialen en een efficiënte organisatie garandeert familiebedrijf Qubo u een energiezuinige woning op uw maat. Neem zeker ook een kijkje in onze voorbeeldplannen, het is een eerste stap in de richting van uw woning.

Contacteer ons