Meer resultaten voor houtskeletbouw details

   
 
houtskeletbouw details
 
Maak kennis met ons productaanbod: Evalastic EPDM dakrubber.
EPDM biedt u een oplossing voor het afdichten van de meest uiteenlopende details in de bouwschil. Afdichten van de fundering, beschermen tegen opstijgend vocht in spouwmuren, voor het egaal en duurzaam afdichten van ramen en deuren, of voor het uitbekleden van goten. EPDM biedt een oplossing voor het afwerken van complexe detailverbindingen. Waterdicht maken van funderingen en kelders. De grondwaterkering wordt op de fundering geplaatst en opgetrokken tot op de binnenmuur op het niveau van de vloerpas. Dit wordt toegepast in verschillende bouwtypes: traditioneel metselwerk, houtskeletbouw, massiefbouw Uiteraard moet steeds aandacht geschonken worden aan de plaatsing van de isolatie, zodat koudebruggen worden vermeden.
Wandopbouw houtskeletbouw ScanaBouw Houtskeletbouw.
Houtskeletbouw details wandopbouw. Houtskeletbouw-frame van 140, 184, 235 of 285 mm dik stijl en regelwerk. Indien voor de isolatie minerale wol wordt toegepast, wordt op de plaat een dampremmende folie aangebracht. Bij toepassing van houtvezelisolatie is dit niet nodig damp-open bouwen.
Houtskeletbouw BEN Woningen 3bouw.
Alle vormen van afwerking kunnen door 3bouw aangeboden worden. Een kwaliteitswoning op maat gebouwd door het 3bouw-team en perfect afgewerkt tot in de kleinste details of de handige doe-het-zelver, die opteert voor ruwbouw of winddicht, geniet op deze manier tevens van de kennis en jarenlange ervaring van het 3bouw-team om zijn droomwoning budgetvriendelijk zelf af te bouwen. 3bouw als bouwpartner. 3bouw is een compact, familiaal en financiëel gezond bedrijf. Bundelt meer dan 40 jaar expertise en bekwaamheid in houtskeletbouw.
Hoe ziet de wandopbouw bij houtskelet eruit? Nieuws Livingwood houtskeletbouw.
Houtskeletbouw kan voor jou dé oplossing betekenen. Livingwood past methodes toe met het oog op isolatie, luchtdichtheid en de verwachte energieprestaties van je woning. Een wandopbouw op maat vormt de daarbij de basis. Houtskeletbouw is een bouwmethode die constant in ontwikkeling is.
bouwdetails.be.
Daarnaast worden deze handleidingen in boekvorm verdeeld door de stad Gent. Hebt u een bouwproject in het Gentse? Stuur dan een mailtje naar infoatgentsklimaatverbond.be. Opdrachtgever: Milieudienst Stad Gent. Coördinator: Vibe vzw. Projectpartner: Passiefhuis-Platform vzw. Bouwdetails passieve kantoorbouw voor professionals. Passief bouwen kan niet enkel voor woningen, ook heel wat tertiaire gebouwen worden vandaag in de passiefhuis standaard gebouwd. Daarbij gaat het niet enkel over kantoren, maar ook over scholen, kinderdagverblijven, brandweer of politiekazernes, Hoewel de basisprincipes, beschreven in de handleidingen laagenergetisch en passief bouwen voor professionals ook voor deze tertiaire gebouwen overeind blijven, moet bij het ontwerpen van bouwdetails voor kantoorgebouwen naar een bredere waaier van vereisten worden gekeken, zoals de beschikbaarheid van de aanwezige thermische massa, of de vereisten voor brandweerstand en brandveiligheid. Daarom gaf de Stad Gent aan Passiefhuis-Platform vzw en Vibe vzw de opdracht om een extra handleiding op te stellen voor passieve kantoorgebouwen, samen met twee extra sets bouwdetails. Beide sets bouwdetails vertrekken van een constructie in beton. De ene set kijkt daarbij naar een gevelconstructie in houtskeletbouw, de andere naar een meer traditionele gevel in metselwerk. Elke set bouwdetails bestaat uit een selectie relevante bouwdetails. Bovendien zijn deze details ook als dwg beschikbaar.
Houtskeletbouw details uitleg.
Search through the Arch-I-nfo database.: Thema's: Architecten en ingenieurs Baksteen Beton Hout Metalen Natuursteen Varia. Houtskeletbouw details uitleg. Een aantal aansluitingen van houtskeletbouw ter hoogte van de fundering. Hierbij zijn de houten stijlen en regels de dragende elementen van de houtconstructie.
Van der Meer Prefab.
Houtskeletbouw voor de toeleverende markt in de breedste zin van het woord. We produceren en monteren voor de aannemer het volledige houtskeletbouw casco. Een team van 25 vakmensen, met een eigen montageploeg en up to date machinale afdeling om hoogwaardige kwaliteit te kunnen leveren. 2 CNC gestuurde machines waarvan de Hundegger Turbo. Geen bewerking die hij niet kan maken, recht, schuin, lepe hoek, kilkeper, hoekkeper, noem het en hij maakt het. Met een eigen en ervaren montageteam kunnen we op de bouwplaats zorg dragen voor een optimaal bouwproces. Vaste leveranciers voor zowel de houtmaterialen als de andere producten als isolaties, folie en bevestigingsmateriaal. Met slechts geringe aanpassingen in het casco kan de woning al het predicaat aardbevingsbestendig krijgen. We hebben jarenlange ervaring en kennis van het product. Tevredenheid van de klant daar draait het om. Eelderwolde, Blauwe stad. Wat klanten zeggen. Professionele vakmensen die heel nauwkeurig en snel kunnen leveren en monteren. Ten Napel B.V., Met eigen ontwikkelde details van de aansluiting van de dakelementen zorgen ze ervoor dat de luchtdichting niet alleen op papier, maar ook in de praktijk ook voldoet aan de gestelde eisen.
Houtskeletbouw Isopearls.
Heel goed weten wat technisch mogelijk is, en wat niet. Indien nodig creatief zijn in het bedenken van alternatieve oplossingen voor aansluitingen voor de werken starten, waarmee je heel wat tijd en geld kan besparen om complexe details toch luchtdicht te kunnen afwerken. Heel nauwkeurig werken. Vrijblijvend advies voor uw houtskeletbouw?
Broux Houtconstructies: Houtskeletbouw, Dakstructuren en Tuinprojecten.
Dit gebeurt op basis van diepgaande, persoonlijke gesprekken van twee uur, eventueel met behulp van zelfgemaakte schetsen. We bezoeken de bouwgrond én je huidige woning voor een goed inzicht in jouw leefsituatie. Samen stellen we een lijstje op van alle ruimtes en details die zeker in de nieuwe woning aanwezig moeten zijn.

Contacteer ons