Resultaten voor houtskeletbouw nieuwbouw

   
 
houtskeletbouw nieuwbouw
 
Houtskeletbouw Activiteiten De Noordboom.
Het neemt enerzijds waterdamp op bij een te hoge vochtigheidsgraad en anderzijds geeft het vocht af als de lucht te droog is. In tegenstelling tot een traditionele woning is houtskeletbouw een droge manier van bouwen zodat u niet hoeft te wachten tot muren en plafonds droog zijn om met de binnenafwerking te beginnen of te bewonen. Hout is een gemakkelijk te hanteren materiaal voor een groot aantal architectonische toepassingen. Hout is een sterk materiaal, heeft een grote draagkracht. Hout is een licht materiaal. Dit heeft invloed op je funderingen, zowel bij nieuwbouw minder fundering nodig als bij uitbreiding op het bestaande geen extra fundering nodig.
Nieuwbouw Houtskeletbouw Kristof Van Dun BVBA.
Bij Kristof Van Dun heeft u een partner met al deze eigenschappen. Voor het bouwen van uw droomwoning kan hij op zijn expertise rekenen op een perfecte uitvoering naar uw wensen en noden. Zo zal uw huis een thuis worden!
Nieuwbouw PUUR Bouwen Bio-ecologisch bouwen en verbouwen.
Nochtans kan je b innen hetzelfde budget als een traditionele woning een bio-ecologische woning bouwen die minstens even kwalitatief en energiezuinig is en waar het bovenal gezond wonen is. Als bio-ecologisch aannemer bouwt PUUR al bijna een decennium nieuwbouw woningen met natuurlijke grondstoffen. We bieden de keuze tussen twee technieken: bouwen met kalkhennep of bouwen met stro. Beide grondstoffen hebben quasi onbeperkte mogelijkheden en de keuze voor de ene of de andere techniek berust vaak eerder op een persoonlijke beleving, dan op de technische eigenschappen. Er zijn enkele verschillen zoals de inertie en vochtregulatie maar beide materialen worden gecombineerd met houtskeletbouw, bieden een gezonde thermische isolatie en een natuurlijke klimaatregeling.
laagenergie-woning in ecologische houtskeletbouw Lokeren Goossens Partners architecten en ingenieurs.
laagenergie-woning in ecologische houtskeletbouw Lokeren. Nieuwbouw van een gezinswoning in Lokeren. De woning is volledig opgetrokken uit houtskeletbouw waardoor de constructie kon worden versneld. Bovendien is houtskeletbouw een zeer ecologische manier van bouwen met een lage milieu-impact. opdrachtgever: Vanoutrive PacquƩe.
Prefab Houtskeletbouw position paper Plushuis.
Nieuwbouw in voorbereiding. Verniewbouw in voorbereiding. Individulele coaching op maat. Prefab Houtskeletbouw position paper. Wij zijn ontzettend voorstander van prefab houtskeletbouw, het zit ons als het ware in de genen. We lichten onze visie op geprefabriceerde houtskeletbouw, of kortweg prefab-HSB graag toe.
nieuwbouw BOUW EN COORDINATIEBEDRIJF DER VLAAMSE ARDENNEN N.V.
Wij kunnen uw woning in traditioneel metselwerk, in houtskeletbouw of in cellenbeton uitvoeren! BOCOVA realiseert uw bouwproject binnen de contractuele termijn en aan de overeengekomen prijs! Onze bouwformule verenigt de planning, de opvolging en de kwaliteit in hoofde van 1 verantwoordelijke aannemer.
Projecten BAST.
Bio-ecologisch verbouwd hotel. Verbouwen en uitbreiden van een eengezinswoning. Renovatie staalatelier tot woning atelier. Stabiliteit en technische uitrusting voor nieuwbouw uitbreiding school. Verbouwen van woning met wintertuin. Renovatie en uitbreiding van een zonevreemde woning. Verbouwing 20e eeuwse woning tot lage energiewoning.
Woning Houtskeletbouw Hurore.
Of U nu kiest voor traditionele woningbouw of houtskeletbouw, gaande van nieuwbouw tot uitbreiding of verbouwing, steeds bent U bij ons aan het goede adres. Wij geven namelijk de voorkeur aan kwaliteit boven kwantiteit en het is deze kwaliteit en klanttevredenheid die wij hoog in het vaandel dragen.
Luxwood Houtskeletbouw, Projectontwikkeling, Verbouwingen Sint-Niklaas.
Houtskeletbouw is aan een stevige opmars bezig, de mogelijkheden zijn dan ook enorm zowel naar nieuwbouw als verbouwingen. Lees meer Projecten. Houtskeletbouw en project ontwikkeling gaan de dag van vandaag meer en meer samen, en zal binnen enkele jaren het overnemen van.

Contacteer ons