Zoeken naar houtskeletbouw nieuwbouw

   
 
houtskeletbouw nieuwbouw
 
Nieuwbouw Houtskeletbouw Kristof Van Dun BVBA.
Bij Kristof Van Dun heeft u een partner met al deze eigenschappen. Voor het bouwen van uw droomwoning kan hij op zijn expertise rekenen op een perfecte uitvoering naar uw wensen en noden. Zo zal uw huis een thuis worden!
Houtskelet nieuwbouw te Maldegem Yves Baele Binnenafwerking, Zwevegem Moen.
32 0476 38 87 13. projecten Houtskelet nieuwbouw te Maldegem. Houtskelet nieuwbouw Dakisolatie luchtdichte damprem. Dak en muurisolatie luchtdichte damprem. Vochtvariabele damprem Intello aan dampdichte EPDM wanden en groendak, luchtdicht geplaatst. Inblazen 18cm Isocell cellulosevlokken in wanden en 30cm in dak.
laagenergie-woning in ecologische houtskeletbouw Lokeren Goossens Partners architecten en ingenieurs.
laagenergie-woning in ecologische houtskeletbouw Lokeren. Nieuwbouw van een gezinswoning in Lokeren. De woning is volledig opgetrokken uit houtskeletbouw waardoor de constructie kon worden versneld. Bovendien is houtskeletbouw een zeer ecologische manier van bouwen met een lage milieu-impact. opdrachtgever: Vanoutrive Pacquée.
Davy Swennen Houtskeletbouw.
Op zéér korte tijd is een woning wind en waterdicht. Nieuwbouw of renovatie? Houtskeletbouw wordt toegepast in nieuwbouw alsook bij verbouwingen. Houtskeletbouw is veruit de beste methode om een lage energie, passief of nul energiewoning te bouwen. Rust in huis.
nieuwbouw BOUW EN COORDINATIEBEDRIJF DER VLAAMSE ARDENNEN N.V.
Wij kunnen uw woning in traditioneel metselwerk, in houtskeletbouw of in cellenbeton uitvoeren! BOCOVA realiseert uw bouwproject binnen de contractuele termijn en aan de overeengekomen prijs! Onze bouwformule verenigt de planning, de opvolging en de kwaliteit in hoofde van 1 verantwoordelijke aannemer.
Projecten BAST.
Bio-ecologisch verbouwd hotel. Verbouwen en uitbreiden van een eengezinswoning. Renovatie staalatelier tot woning atelier. Stabiliteit en technische uitrusting voor nieuwbouw uitbreiding school. Verbouwen van woning met wintertuin. Renovatie en uitbreiding van een zonevreemde woning. Verbouwing 20e eeuwse woning tot lage energiewoning.
bouwen van een nieuwbouw houtskelet woning Projecten Architecten Delobelle architectuur interieur te Gent.
Houtskeletbouw bij all-in-one bouwbedrijf Matthijssens uit Hamme.Bouwonderneming Matthijssens.
Home / Houtskeletbouw. Houtskeletbouw, sterk buitengewoon warm. Bij houtskeletbouw vormt een houten geraamte de basis van je bouwproject. Met deze bouwmethode kan je gemakkelijk elke richting uit: klassiek, modern, landelijk, De opbouw van een houtskelet gaat razendsnel, waarna de afwerking onmiddellijk kan starten.
Renisol: Specialist in houtskeletbouw regio Antwerpen.
Dankzij de geringe dikte van de muuropbouw van het houten skelet en het feit dat de isolatie tussen het skelet wordt geplaatst, wordt ruimte gewonnen. De wandopbouw kan daardoor tot 50% minder dik zijn dan in een traditionele woning met hetzelfde E-peil. Wat het uitzicht van de woning betreft, is er geen enkel verschil tussen een houtskeletbouw en een traditionele woning. De gevelafwerking kunt u zelf bepalen. Alles is mogelijk: klassieke gevelsteen, crepie, houten gevelbekleding of gevelbeplating in alle mogelijke materialen, net zoals dat bij een traditionele woning het geval is. Prijzen en kosten. Er bestaan veel misvattingen over de kosten van het plaatsen van een houtskeletbouw. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is houtskeletbouw niet duurder dan traditioneel bouwen. Het optrekken van een houtskeletbouwwoning kost ongeveer evenveel of is zelfs goedkoper. Een bijkomend voordeel bij skeletbouw is dat de isolatiewaarde veel hoger ligt, waardoor stook en energiekosten een pak lager uitvallen. Op die manier vormt een houtskelet woning op termijn zeker de voordeligste en meest rendabele manier van wonen. Ontvang een gratis offerte voor uw houtskeletbouw. Onderdeel van Renisol Bouwgroep. Bouwelven 8, 2280 Grobbendonk, Antwerpen.

Contacteer ons