Meer resultaten voor houtskeletbouw opbouw

   
 
houtskeletbouw opbouw
 
INTERBO bvba productie van houtskeletwanden.
Ook worden de nodige bevestigingsmaterialen bijgevoegd houtdraadbouten en staalband. een houtskeletbouwwoning is na afwerking niet meer te herkennen van een klassieke woning opbouw. Zo worden de gevels zoals bij traditionele woningbouw volledig gemetseld in gevelstenen, of afgewerkt met hout, sidings, Aan de binnenzijde worden er steeds een dubbele gipskartonplaat voorzien, of een bepleistering op stucanet. Hierdoor wordt er een brandweerstand RF60 verkregen, en zullen verzekeringkosten tegenover traditioneel geheel gelijklopend zijn, gezien het houtskelet volledig bedekt is. Plaatsingstermijnen op de werf zijn veelal korter dan traditionele bouw doordat alle houten wanden in atelier wordt geproduceerd wat de totale kostprijs alleen maar gunstiger kan beïnvloeden, doordat de verplaatsingen naar de werf sterk gereduceerd worden. Ook worden lopende huurkosten ingekort door het sneller bewoonbaar zijn. Door het gebruik van een houtskeletbouw, kan er meer isolatie geplaatst worden zonder uw muurdikte te vergroten.
HOUTSKELETBOUW QBUILD, BETROUWBAAR BOUWEN ENERGIEVERSTANDIG LEVEN.
Houtskeletbouw Skeletwoning in hout bouwen met La Casa.
Aan en opbouw. Horeca en utiliteitsbouw. dan zit je bij La Casa houtbouw aan het juiste adres! Bekijk enkele voorbeelden van Houtskeletbouw door ons gerealiseerd! Houtskeletbouw realiseren met La Casa. Een houtskeletbouw realiseren met LA CASA is kiezen voor exclusiviteit en duurzaamheid.
houtskeletbouw AR.2 ARCHITECTEN.
Kwalitatieve houtskeletbouw is niet goedkoper dan traditioneel metselwerk. De wijze van ontwerp, opbouw en uitvoering zijn drastisch geëvolueerd en werden complexer, waardoor een grote technische deskundigheid van de uitvoerders vereist is. De keuze van aannemer is dan ook extra belangrijk geworden.
Intopia Intopia houtskeletbouw. houtskeletbouw.
Zolikenstraat 27, 3550 Zolder Tel: 32 0 11 75 49 64 E-mail: info@intopia.be. Houtskeletbouw De 5 basisprincipes Wandopbouw Uitmuntende materialen. Houtskeletbouw is een bouwtechniek die reeds honderden jaren bestaat, maar recente ontwikkelingen hebben ervoor gezorgd dat ook in onze streek deze bouwtechniek steeds meer aan populariteit wint. Bouwsnelheid, het milieu, je gezondheid en een lage energiebehoefte zijn maar enkele aspecten waar steeds meer aandacht naartoe gaat bij het bouwen of verbouwen van een woning. Het zijn onder andere deze aspecten waar Intopia heel sterk op scoort.: De structuur van de wanden, daken en verdiepingsvloeren in een houtskeletwoning bieden de mogelijkheid om maximaal te isoleren. De opbouw van de ruwbouw wordt bij houtskelet niet uitgedrukt in maanden, maar in weken.
Houtskeletbouw: niks dan voordelen met houtskelet Hout De Groote.
U kunt zelfs nog steeds gaan voor gevelafwerking met bakstenen, want houtskeletbouw valt perfect te combineren met andere materialen. De enige voorwaarde is wel dat u kiest voor kwalitatief hoogstaand materiaal en een samenwerking met ervaren professionals. In onze unieke showroom in Lokeren kunt u zelf alle voordelen van de houtskelet komen ontdekken. Ontdek houtskelet in onze showroom. Bij ons kunt u zelf horen, zien en voelen wat u ermee wint als u voor een houtskelet gaat. U zal zien dat het niet blijft bij enkel mooie beloftes. In het midden van onze showroom bevindt zich een grootschalige maquette van zon houtskeletwoning. We tonen u de volledige structuur met de isolatie glas of houtwolisolatie, een houtwolplaat en een al dan niet houten of kunststofafwerkingen Rockpanel, Trespa of Keralit met een open of gesloten voeg. Ook verschillende folies. Aan de binnenkant ziet u het omgekeerde, namelijk de opbouw van aan de buitenplaat naar binnen toe.
Opbouw houtskeletbouw wanden in detail Dewaele Woningbouw.
Overslaan en naar de inhoud gaan. Opbouw houtskeletbouw wanden in detail. Bij Dewaele heb je standaard de keuze uit twee verschillende wandsystemen: type 12 en type 18. Met beide systemen kan je energiezuinig en duurzaam bouwen, denk maar aan een BEN-woning, passiefhuis of nulenergiewoning!
HOUTSKELETBOUW Ignace Savat.
Bij klassieke bouwtechnieken wordt veel water toegevoegd om materialen hun hechtende eigenschap te geven. Dit water in een traditionele bakstenen woning zit ongeveer 15.000 liter water moet na de opbouw opdrogen, wat een traag en energieverslindend proces is. Houtskeletbouw daarentegen is een droog bouwproces waardoor geen of slechts een minimale hoeveelheid dient te verdampen.
Houtskeletbouw: Info over de voordelen en gemiddelde prijs.
Opbouw van houtskeletbouw. In de houtskeletbouw worden de as-op-as-afstanden tussen de houten staanders en balken zoveel mogelijk uniform gemaakt. Doorgaans betreft het secties van 300, 400, 450 of 600 mm. De buitenmuren van houtskeletbouw bestaan uit een houten structuur, met aan de binnenzijde doorgaans een afwerking met gipskartonplaten. Het buitenblad kan uit diverse materialen bestaan: traditioneel metselwerk, maar ook houten planken of een beplating. Vergelijkbaar met de binnenafwerking van een hellend dak is toepassen van gipskartonplaten zeer geschikt op een houtstructuur. Gebruikelijke dikte is 125, mm maar ook 15 of 18 mm is mogelijk. Lucht en dampscherm. Tussen houtstructuur en binnenafwerking is een folie aangeraden. In combinatie met de dampopen folie aan de andere zijde, wordt de geïsoleerde constructie luchtdicht, met dus een maximaal thermisch rendement. De folie vervult tevens de functie van dampscherm: condensatie in de constructie wordt tegengegaan en vochtconcentratie op de houtstijlen veroorzaakt door het thermisch weerstandsverschil met de isolatie wordt hierdoor uitgesloten. Naden en perforaties bv. door beschadigingen dienen zorgvuldig te worden afgeplakt.

Contacteer ons